Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ParimONLINE.pl

Aronto

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Patrząc co tutaj sie dzieje w tej zapowiedzi to już możemy zobaczyć nieogarniętą administracje tego Serwera. Praktycznie żadnego info kiedy start/ kiedy włączą stronke no i oczywiście kiedy dadzą clienta.

Jak Wy Admini tego serwera chcecie Nas graczy zachęcić takim czymś takim "lenistwem" do grania na Waszym serwerze ???

Opublikowano

Nyllez ciota stwierdził ze nie bedzie startu bo mama mu komputer zabrala za to ze kradł w necie a jest pizda w świecie info z pierwszej łapy <3

tylko 5% a będzie juz 90 kocham cie ty modzie który dasz mi warna za to !

Opublikowano

Nyllez ciota stwierdził ze nie bedzie startu bo mama mu komputer zabrala za to ze kradł w necie a jest pizda w świecie info z pierwszej łapy <3

tylko 5% a będzie juz 90 kocham cie ty modzie który dasz mi warna za to !

To nie Nyllez tylko Nullyz :rolleyes:

Opublikowano

Czyli mi sie wydaje ze temat close jak narazie jak administracja sie odezwie to napisza do administracji o otworzenie tematu a jak narazie to nie ma co drazyc tematu ja juz koncze sobie robic nadziejeze cos wystartuje :P

@EDIT

info z tsa jest jakis jeden wielki bug dzisiaj nie wystartuje raczej a jak sie pytalem kiedy to jaja se robili wiec nie wiadomo sledzic tsa jak ktos zainteresowany xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...