Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ParimONLINE.pl

Aronto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troche szkoda, że to taki hardzik jest ich już pełno :D no ale cóż zobaczymy jak to wyjdzie na pewno wbije, polecam ! :P

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mozesz cos wiecej powiedziec ????

wszystko kompletnie wszystko grafika do klienta do prezki kazda jedna bron kazdy model jest kradziony, do tego server nellyza jednego wielkiego ...

a osoba, która robiła wszystko dla parima już została poinformowana o tym co tutaj zachodzi czekamy tylko, aż wróci

Opublikowano

wszystko kompletnie wszystko grafika do klienta do prezki kazda jedna bron kazdy model jest kradziony, do tego server nellyza jednego wielkiego nieudacznika

a osoba, która robiła wszystko dla parima już została poinformowana o tym co tutaj zachodzi czekamy tylko, aż wróci

Powiem Ci tak mam wylane na to czy te pliki sa kradzione czy tez nie. Mnie interesuje tylko czy to bedzie dobry serwer :]

jeżeli wszystko wypali to zawitam z gildia Hello Kitty ^^

Opublikowano

hahah juz dostałem ostrzeżenie na tym temacie.

Co tu się nie wyprawia to już jest smiech na sali. Jeżeli sie nie myle to jest dzial zapowiedz/dyzkusja a dostaje ostrzezenie za spam bo sie zapytalem o serwer, bravo moderator !!!

Opublikowano

wszystko kompletnie wszystko grafika do klienta do prezki kazda jedna bron kazdy model jest kradziony, do tego server nellyza jednego wielkiego ...

Jesteś żałosny, szkoda słów.

sygnatura231rs5.png

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/359527-tutquesty-na-serwa/

Jeżeli pomogłem

Wiesz co dać

;)

81b37b2774.png

Opublikowano

Niestety takie zarzuty teraz będą szły od konkurencji , nic na to nie poradzimy.
Lecz proste słowa od administracji , proszę się nie przejmować żadnej takiej osoby nie ma w teamie a historie wyssane z palca.
Nic innego nam nie pozostaje jak przeprosić za hejt ( dzieci ) w tym temacie.

57650800702838058299.png

Opublikowano

Parim startuje ? H@H@H@H@ :D

Wszystko jest kradzione, 0 autorskiego. Kolega 3xUP da potem dowody:)

Opublikowano

Twoje zachowanie jest śmieszne i karygodne , oszukujesz wszystkich na pieniądze i kradniesz a co następnie ? Podpisujesz się pod rzeczy.
Po za umiejętnością " STYL " nic nie potrafisz w grafice , teraz hejtujesz bo twa odsłona serwera nie wyszła ?
Mogliśmy się domyśleć ale nie martw się , taki " burak " w świecie metina nas nie zatrzyma :

Gdybyś był prawdziwym grafikiem a nie zwykłym złodziejskim pionkiem psd miałbyś tylko ty , niestety ;(
okaz.jpg

khtz.jpg

57650800702838058299.png

Opublikowano

Czy pojawią się na serwerze prywatne dt / wo / wm / ww . Nie znalazłem takiego info w prezentacji.

Niestety nic prywatnego nie znajdziesz na naszym serwerze

57650800702838058299.png

Opublikowano

Modele broni są lekko przerobiona,dodane jest pare elemetów, było głośno o tym w jakimś temacie gdzie je prezentowaliście ... będzie to pewnie tak samo jak z nexanity czyli wielka porażka ( Grafika w cliencie jest identyczna jak na Nexanity).

Mało napisane w zapowiedzi, stanowczo za mało. Uzupełnijcie troche ...

26108245347158446011.jpeg

Opublikowano

Kolejne gówno na wzór nexanity.

Nie zagram i nie polecam.

To chyba nic dziwnego że ktoś robiąc swoja pracę wzoruje się na czymś na kimś innym, tak

piszesz nie zagrasz, oki nie musisz. nie polecasz ? dlaczego? bo nie podoba ci się np. jedna bron ??? jak mozna nie polecać serwera po przeczytanej prezentacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...