Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ParimONLINE.pl

Aronto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twoje zachowanie jest śmieszne i karygodne , oszukujesz wszystkich na pieniądze i kradniesz a co następnie ? Podpisujesz się pod rzeczy.

Po za umiejętnością " STYL " nic nie potrafisz w grafice , teraz hejtujesz bo twa odsłona serwera nie wyszła ?

Mogliśmy się domyśleć ale nie martw się , taki " burak " w świecie metina nas nie zatrzyma :

Gdybyś był prawdziwym grafikiem a nie zwykłym złodziejskim pionkiem psd miałbyś tylko ty , niestety ;(

okaz.jpg

khtz.jpg

hehe :) ale jak i skąd wytłumaczysz że @pieczra22 to ma u siebie ? :) Sorki , ale tylko się pogrążasz.

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

poczekam na rozwoj wydarzen

Mam nadzieje ze ten serwer wypali, bo ostatnio jest jedno wielkie nie powodzenie

Wszystko mi sie podoba, chociaz sa nowosci, a ich nie lubie.

Zagram z przyjemnoscia jesli nic sie nie zepsuje po drodze...

powodzenia

Opublikowano

"Kolego" wyzej ... Czy aż tak bedzie Tobie przeszkadzało podczas grania, którą i jaką bron bedzie nosiła Twoja postać, Czy bedziesz się zastanawiał kto ją zrobił czy Pan X czy też Y.

Liczy się żeby wszystko było tak jak powinno, bez bugów ^^

W Piątek Bez Bugów ^^

Hello Kitty ^^

Opublikowano

Serwer może zapowiada się ciekawie tylko, że 1 start to była porażka.

Zobaczymy jak będzie z tym ONLINE parimem.

A start przewidywany na kiedy bo się nie dopatrzyłem?

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Twoje zachowanie jest śmieszne i karygodne , oszukujesz wszystkich na pieniądze i kradniesz a co następnie ? Podpisujesz się pod rzeczy.

Po za umiejętnością " STYL " nic nie potrafisz w grafice , teraz hejtujesz bo twa odsłona serwera nie wyszła ?

Mogliśmy się domyśleć ale nie martw się , taki " burak " w świecie metina nas nie zatrzyma :

Gdybyś był prawdziwym grafikiem a nie zwykłym złodziejskim pionkiem psd miałbyś tylko ty , niestety ;(

okaz.jpg

khtz.jpg

Z tego miejsca jedyne co mogę zrobię to cie wyśmiać "hahahaha"

Cała grafika nie jest i nie była twoja, Ukradłeś tą grafikę,

I do tego jeszcze się pod nią podpisujesz.

Co do serwera hmmm

EQ z navi, przekręty itd.

Myślę że jak wystartuje (O ile wystartuje) postoi z 1-2 tygodnie.

A ja ci życzę aby to twoje **** nigdy nie wystartowało.

@Anty Serwer nie podoba mi się ze względu na administrację,

A także za ukradzione sklepiki od serwera nex***

Edit. Dodam że modele "parimowskie" też nie są twoje nellyzie.

derin.png

Opublikowano

Szerze mówiąc nic specjalnego spodziewałem się czegoś lepszego :O:O to co tu jest pokazane wszystko znajde na mpc procz grafiki jak dla mnie samo dno :)

ale to tylko moje zdanie co do prezentacji dał bym za nią 10punkow na 10 bo jest super lecz nic mnie w niej nie zaskoczyło procz tego że moby podpisaliście jako że wy autorzy :P

Opublikowano

Dobrze dobrze Yoshe my wszyscy wiemy że questy pisze się php B)xD xD
A ty profesjonalny wirtuozie map Derinie :huh: randomie który prostego questu napisać nie potrafi proszę opuść temat naszej zapowiedzi bo nie jesteś na naszym poziomie by prowadzić rozmowę.
Wszystkich serdecznie zapraszam do gry , większość hejtów pochodzi od serwera : bloodw*r.pl

57650800702838058299.png

Opublikowano

zagram :D

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

Opublikowano

Dobrze dobrze Yoshe my wszyscy wiemy że questy pisze się php B)xD xD

A ty profesjonalny wirtuozie map Derinie :huh: randomie który prostego questu napisać nie potrafi proszę opuść temat naszej zapowiedzi bo nie jesteś na naszym poziomie by prowadzić rozmowę.

Wszystkich serdecznie zapraszam do gry , większość hejtów pochodzi od serwera : bloodw*r.pl

Szczerze mówiąc to nie ja jestem złodziejem tylko ty i to jest tego kwestia między mną a tobą że naciągam ludzi na hajs jak jesteś jak to cię nazwać wirtualnym śmieciem którym ludzie gardzą gościu mówisz że jesteś pro elo technik a kupujesz od ludzi gotowe prace :) edytujesz grafikę to co wyciągniesz z innego clienta i przypisujesz prawa sobie jesteś żałosny co do twojej wybujałej fantazji php to nieźle musiałeś coś przykirać po nosie dlaczego konta ci blokują na mpc i na wszystkich forach co dojdziesz do team to tylko naciągasz ludzi i okradasz ich Przykładem był Eleris gdzie naciągłeś Marcina na kupę kasy i mało tego sprzedawałeś pliki w po przedniejszym team sprzedawałeś eq :O A tak naprawdę jesteś szesnastoletnia lama która bym pierd i byś się nakrył w krzakach chaszczami Apeluje do was drodzy graczę tego niedoszłego serwera nie polecam bo sewrer postoi mieś naciągnie was na kase i zamknie by otworzyć nowy serwer lub dojdzie do team by coś zajebac i mowić ze to twoej ps to nie ja botterami walilem w mPc i pokazywałem jaki jestem pro elo HAKER za takie coś już twoja osoba nie powinna mieć wstępu pamiętaj ty nic nie potrafisz procz zajebac cos komus w necie bo w rl pierwszy lepszy by cie pier to byś rozłożył sie i nie pisz mi tego typu rzeczy na gg ze chzba chce neta zbierac

http://scr.hu/3ir/e3j25

bo ubaw mam aż do łez :P a jeśli coś chcesz to zapraszam na pw a jeśli któryś z modów będzie chcieć dowody odnośnie aktaków na mpc to podeśle na pw :) tego niedojde hakera :P :P

Opublikowano

Yoshe stronę Eleris ma wykupioną więc co Ty pie*dolisz, ma pełne prawa do niej . I jeśli masz zamiar hejtować Yoshe, że też ma 16 lat czy coś to radze przystopuj bo wcale tak nie jest.

I nie to, że jestem w teamie Asylionu (czego żałuje bo serwer to czysta poezja) i bronie go, tylko szkoda mi tego forum, że takie osoby jak Ty tutaj ingerują .

Serwera nie polecam wystarczy spojrzeć na wypowiedzi "Admina" który sprzedaje się na prawo i lewo. Jeszcze brakuje podwiniętej nogawki i postoju przy drodze szybkiego ruchu.

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Tak mamy , typ serwera bardziej podchodzi pod harda.

weapons_v4.png

Proszę ;p więcej nic nie pokażemy

Te bronie będzie się dropić tak?

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Możecie napisać kto jest założycielem tego serwera oraz cały team? Przydałoby się również pokazać jakie są zbroje i bronie, bo tak niewiele tu jest... Przynajmniej nie ma tego, co mnie najbardziej interesuje [zbroje] :p

Opublikowano

Te bronie będzie się dropić tak?

Tak , one będą dropic

Możecie napisać kto jest założycielem tego serwera oraz cały team? Przydałoby się również pokazać jakie są zbroje i bronie, bo tak niewiele tu jest... Przynajmniej nie ma tego, co mnie najbardziej interesuje [zbroje] :P

Zalozycielem jest krzysiek i wojtek , reszta teamu to siwy i ja.

Jeżeli jesteś ciekawy , poczekaj proszę na serwer :)

57650800702838058299.png

Opublikowano

na horyzoncie jest Rasthea, Astium i Aincrad.... to pierwszy powód dla którego parima można sobie odpuścić

drugi to nellyz czy jak to się tam pisze... ostatnio jak stawiałeś serwer to skończyło się zamieszczeniem na stronie wiadomości w której prosiłeś o datki które miały być przekazane na zabezpieczenia serwera ... tyle na temat PROserwera

1360869126-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

W dodatku ludzie wysyłali kasę by wykupił maszynę a on to olał i również ich okradł spamił ze brak im kasy że sponsora nie maja jest to zwykły mały oszust jeśli ktoś będzie chcieć to podeśle jego dane ;)

jeśli chcesz go odwiedzić i wizytę mu złożyć ;) o zwrot $

Opublikowano

na horyzoncie jest Rasthea, Astium i Aincrad.... to pierwszy powód dla którego parima można sobie odpuścić

drugi to nellyz czy jak to się tam pisze... ostatnio jak stawiałeś serwer to skończyło się zamieszczeniem na stronie wiadomości w której prosiłeś o datki które miały być przekazane na zabezpieczenia serwera ... tyle na temat PROserwera

Myślę że te serwery a napewno Resthea nie będa miały więcej graczy niż Draconis. (Cała smietanka z mpc i już styka + reklama u Gimperra.) Nowe zbroje, bronie i mapy, to nie wystarczy trzeba mięc porządną reklame a przynajmniej nie mieć wrogów w przypadku Parima jest właśnie tak.

26108245347158446011.jpeg

Opublikowano

parim może mieć nawet reklame w TVNie i tak nigdy nie zagram u złodzieja który wyłudza kasę od innych jawnie ich oszukując.

z ręką na sercu mogę odradzić ten serwer.

i proszę sobie zerknąć na projekty typu Rasthea (6 królestw na świetnie zrobionych nowych mapach) Astium ( czy Szykra zawodził na Kalimdorze i Dreanorze?) i Aincard (sety zbroji i broni są po prostu świetne)

pomimo wszystko życzę powodzenia...powiedzmy że szczerze ;)

1360869126-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Z metków będzie wypadać 1 ku czy może więcej.. skąd będą kamienie duchowe?

Z od 1 do 3

KD z metinów od +35

57650800702838058299.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...