Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Koniec NODUSA?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na głównej stronie twórcy nodusa, ukazała się informacja:

"Well... this is it. I'm done with Nodus. I've been programming Nodus for a very long time and I've seen it grow into something I don't like at all. The Minecraft community has fallen to shit and Mojang seems to not care. At one point there were 6, 000 people online the Nodus IRC channel (connected from the client) a year ago when we had IRC. That's rediculous. It's been a fun run but it's time to say good bye"

Co mniej-więcej oznacza:

"Cóż ... to jest koniec. Skończyłem z Nodusem. Programowałem Nodusa przez bardzo długi czas i widziałem jak sie rozwija w coś co mi się nie podoba. Społeczność Minecraft'a spadła i Mojang jakoś specjalnie sie nie przejmuje. Było zabawnie, ale to już czas się pożegnać."

Koniec z 'cheaterami'?
Co o tym myslicie?

Opublikowano

Szczerze i dobrze ze nie bedzie NODUSA, gra bedzie fajniejsza, a z nodusem tylko dzieci graja.

Gra z nodusem, nie ma zabawy, 0 frajdy, totalne gówno

Opublikowano

I tak trzymać, przynajmniej o 1 cheat mniej, ale i tak nie możemy się tak zacieszać, bo zostaje jeszcze WeepCraft i inne tego typu Hacki, no ale 1 mniej +

Opublikowano

Dokładnie !

Po co gracie z wspomagaczami, Gra traci sens ! To już nie jest fajne, po pewnym czasie strasznie się nudzi. Jakiś dreszczyk emocji.. A tak to lipa.

Ja się cieszę, że nie będzie NODUSA.

Opublikowano

Ja osobiście bardzo się cieszę.

Najwyższa pora z tym skończyć.

Nawet jak upadnie WeepCraft, bo kiedyś pewnie tak i wszystkie inne klienty do gry,

to zawsze znajdzie się ktoś, kto stworzy coś jeszcze innego, prawda?

Ci co chcą cheatować, zawsze będą to robić i znajdą sposób, choćby nie wiem co.

Ale dobrze, że chociaż o ten kawałem cheatu jest mniej :)

EDIT:

Ale niech nie usuwają wszystkiego, tylko nodusa.

Bo jeszcze nam kategorię MC usuną xD

343731479829004887779.png

Opublikowano

Oczywiście ,że NODUS bd dalej rozwiany. Przez użytkowników,nie twórcę. @btw Jest wiele podobnych hacków.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu się tak nie cieszył.....Jest jeszcze około 20 kopii Nodusa,tak samo zaawansowanych technicznie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Od zawsze Cheaterzy walczyli z graczami. I zawsze tak będzie. ^^ Swoją drogą,w tym poście potępiacie cheatowanie....takie pytanie się nasuwa....CO WY K*RWA ROBICIE NA TYM FORUM? xD Sama nazwa wskazuje....MPC.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Niestety ale cheaterów nigdy nie zwalczymy i za przeproszeniem gówno to da, że Nodus nie będzie już wspierany... Jak nie Nodus to kilka innych tzw. hacked clientów np. Kinky, Colony, WeepCraft, Obsidian Client, Kronos.

Opublikowano

Nie no... Brak mi słów. Wy wszyscy bana powinni dostać. Forum o czitach a wy takie coś piszecie? Mogę się założyć, że 90% z was grało na nodusie. @topic no szkoda, będzie trzeba się przerzucić na weepcraft.

Opublikowano

Jako normalny gracz nodusowi mowie nie ale jako admin nodusowi mowie owszem poniewaz pomaga mi lapac innych cheaterow ale jak go niebedzie to dobrze :)

Opublikowano

Według mnie, bardzo dobrze. Ale i tak wiele ludzi nie wytrzyma, przez co będzie sobie robiło paczki a'la nodus, tylko nie wiadomo czy je wypuszczą na jakieś fora.

Opublikowano

I bardzo dobrze. Coż z tego, że jest WeepCraft, ale żeby go zainstalować, trzeba mieć trochę głowy. Nodusa było łatwo znaleść i same niedoświadczone osoby mogły go mieć bez problemu. O 1 cheat mniej.

Opublikowano

Bardzo dobrze ! Wiem że dalej na moim serwerze będą cheaterzy lecz nie będzie ich tak dużo !!!
Nareszcznie koniec z dziećmi !

10868302_191445524359374_550385651884749

Opublikowano

Bardzo dobrze ! Wiem że dalej na moim serwerze będą cheaterzy lecz nie będzie ich tak dużo !!!

Nareszcznie koniec z dziećmi !

Zgodzę się z tobą w 100%

lecz przeglądałem inne cheaty i jest ich wiele

prawie takie same jak nodus ale mamy pewność ze jakieś 70%

dzieciarni z nodusem nie będą już cheatowac ;)

Opublikowano

Nie chce was martwić,ale już wyszedł Nodus na 1.6.1 ;) Co prawda update zrobiony przez jakiegoś ambitnego użytkownika,ale cóż. Wniosek-On nie upadł,cheaterzy (użytkownicy) przejmują inicjatywę. Zadam po raz kolejny to pytanie: Co wy robicie na tym forum?!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

I bardzo dobrze ... Niktt nie lubi Nodusiarzy a niszczyło to tylko gre .. wszystkim a podjarane 9 latki mialy w chuj ubaw z tego ze rypali ludziom gre

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...