Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Koniec NODUSA?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koniec nodusa? Hah. Sam przeprogramowałem nodusa na 1.6.2 zedytowałem i jest sprawniejszy. ImJust nie kończy z nodusem, lecz robi troola każdemu, byłem kiedyś w ich grupie, lecz odszedłem.

Opublikowano

Jedyny temat gdzie wypowiedziało się bardzo mało "dzieciaków" którzy zaufali cheatom. Ja osobiście nigdy ale to nigdy nie cheatowałem. PS: Mojang jak by chciał to by zrobił takie zabezpieczenia że żadne cheaty by nie działały -.- Ale to wiąże się ze spadkiem dzieci dających datki na tą firmę która wyłudza pieniądze. No bez przesady za konto premium mógł bym dać maxymalnie 20 polskich złotych.

Opublikowano

Co do dzieci którzy cheatują, to mnie to ani trochę nie obchodzi, wrzucam nocheata i po sprawie, ale ja sam używam nodusa, nie po to aby cheatować tylko on bardzo mi pomaga w administracji serwerem. Ale na szczęście nodus będzie dalej rozwijany przez użytkowników :D

1390684250-U762298.png

Opublikowano

MPC = Multi Player Cheats no i co ? fajne forum

@topic no koniec z nodusem ... napewno ? czy zamkna serwery 1.5.2? pytan jest wiele a odpowiedzi malo ;/ no musimy czekac co los pokaze

@up potwierdzam bardzo pomagajace.. skrzynki z ukrytymi itemkami od vipa ? i wszystko bardzo pomocne do budowy i tp

Opublikowano

No i wkońcu można sie pocieszyć. Dzieci już nie bedą takie sprytne, będzie fajniej się grało na serverach tak to było wielkie gówno i kupa i wgl.

Cieszę się, że typek kończy programować Nodusa. ;)

Znawca
Opublikowano

Jest 1000 lepszych klientów od Nodusa, takich jak WeepCraft więc to, że Nodusa kres nic nie robi.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

W sumie jestem do tego nastawiony neutralnie, ponieważ zniknie wiele cheaterow ale także praca administratorów będzie cięższa bez tego moda.

Opublikowano

Haha, a Wy sie tak cieszycie. Jakby nodus to był jedyny cheat. Widać że znacie tylko najpopularniejszego nodusa, i nic więcej. A jest wiele innych i do tego lepszych cheatów ;)

Opublikowano

Szkoda że nie ma Nodusa, Był fajnym narzędziem dla Adminów :( Ale i tak są jej zastępniki jak np: Weepcraft, Xenon Itp

Opublikowano

Ludzie, ale dramatyzujecie...

Nodus nie jest kontynuowany, ale w cholere innych cheatów jest. Są o wiele lepsze jak przykładowo choćby Xenon. ;-)

a6Shvr9.png

Pozdrawiam, Magda!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...