Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z bugiem

TenJedynyxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No chyba aż taki głupi nie jestem że tego nie próbowałem mam tak na singlu na multi próbowałem zrobić coś w opcjach ...

Licze na pomoc od kogoś ;_;

Opublikowano

Chodzi o to że jak chce jakiś item wywalić to nie mogę , jak jeste man gm to nie moge shift i na item dać ponieważ nie chce nic się zrobic a na 1.5 da się wszystko ;/

Opublikowano

Na razie nie usuwaj tych światów... Będę miał 1.6 2 niedzielę to zobaczę o co z tym chodzi (teraz mi się nie chce instalować :p)

A... Dobra. Juz wiem. Musisz mieć stare bibliotegi LWJGL bo te nowe robią tak, że się bugują np. nie możesz lecieć i jednocześnie trzymając "w" rozwalać/stawiać myszką jakieś bloki... Poproś kogoś o stare LWJGL. Problem na niektórych kartach graficznych. (ja mam HD7770 1Gb i mam ten problem) ale to na tych "nowych" bibliotekach których kiedyś używałem... bo dodawały ą ę ć itp. były w necie jako nieoficialne.

Opublikowano

aaa też tak miałem po odpaleniu na singlu świata 1.6.

Musiałem go skasować i stworzyć sobie nowy :) Było po problemie

Tylko że ja stworzyłem nowy folder wszystko ! i dalej mam to samo i nie wiem o co chodzi l;3

Ps; Gram na No-Premium

Opublikowano

to na singleplayerze używaj publicznego kont'a od Zaxer 'a i launchera premium... Kup tą grę bo coraz bardziej biorą się za zabezpieczenia -,-

Opublikowano

Moze spróbuj reinstal minecraft'a? Usuń .minecraft ale przed tym zapisz gdzies na pulpicie ten swiat. Moze pomoze

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...