Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Czy będziesz grał

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zamierzam zrobić serwer o nazwie The walls.

Na tym serwerze by był plugin the walls ( dla osób ,które nie znają

)

Czyli na serwerze były by areny the walls oraz był by to survival + frakcje.

Potrzebne pomocy bo na serwer dopiero mamy pomysły.

Każda pomoc mile widziana

Proszę zdejmijcie mi parę % tak bardzo się staram :D

Opublikowano

The Walls, możesz dograć też Cake Defense i będzie można było grać. Ale nie widzę potrzeby survivala, chyba, że za wygranie cake defense/ the walls byłyby jakieś unikalne itemki do survivalu, koxy albo coś.

Opublikowano

Na razie to pomysł a jak w praktyce to się zobaczy na razie szukam pomocy kasy na serwer nie mam.

Opublikowano

Ta... spoko są sam mam swój =)

Pisze pluginy minigame, jeżeli chcesz owy plugin i oferujesz coś w zamian możemy sie dogadać :)

Opublikowano

Serwer szuka sponsora ,więc będzie więcej slotów.

A i szukamy budowniczych itd.

Chętnych o sponsorowanie prosze o kontakt skype kotarba123

Opublikowano

Jeśli ten serwer bd odpowiednio zabezpieczony i ogarnięty w kwestii technicznej to oczywiście ,że TAK! ;D Życzę powodzenia. ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dzięki jak ma ktoś znajomego, kto by za sponsorował to powiedzcie, najprawdopodobniej bd to 2 serwer z the walls w polsce!

Opublikowano

z otwarciem musicie poczekać póki sponsor się nie znajdzie, ale z pluginami już się zajmuje ja i technik.

Opublikowano

Jeżeli serwer będzie dobrze ogarnięty i będą ludzie tam grali, to chętnie wbije.

@edit

sponsora?

Ty chyba śmieszny jesteś, komu będzie się chciało wydawać kase na jakiś serwer gówniarzów.

Nie masz tych kilkudziesięciu złotych? to taki majątek? Pamiętaj, pieniądz rodzi pieniądz

Opublikowano

Royal stać mnie na 20 slotowy serwer ale po gówno mi taki serwer 20 slotowy jak na nim nikt nie bd grał.Ludzie zaczynają grę widząc 40 slotowy albo wyżej

Jeżeli serwer będzie dobrze ogarnięty i będą ludzie tam grali, to chętnie wbije.

@edit

sponsora?

Ty chyba śmieszny jesteś, komu będzie się chciało wydawać kase na jakiś serwer gówniarzów.

Nie masz tych kilkudziesięciu złotych? to taki majątek? Pamiętaj, pieniądz rodzi pieniądz

Człowieku czy ty nie zdajesz sobie sprawy jaki jest koszt założenia serwera? Żeby serwer się rozwijał to trzeba mieć co najmniej 30 slotów to kosztuje co najmniej 50zł, a po 2 nie życzę sobie takich komentarzy na mój temat.

Opublikowano

Może być ale tylko nie będzie jak na serwerach że na środku diaxy , najlepszym surowcem niech będzie żelazo , a na takim serwerze bym nie zagrał , prędzej na survivalu na którym jest raz w tygodniu event The Walls , OX , każdy w inny dzień ;)

Opublikowano

Royal stać mnie na 20 slotowy serwer ale po gówno mi taki serwer 20 slotowy jak na nim nikt nie bd grał.Ludzie zaczynają grę widząc 40 slotowy albo wyżej

Człowieku czy ty nie zdajesz sobie sprawy jaki jest koszt założenia serwera? Żeby serwer się rozwijał to trzeba mieć co najmniej 30 slotów to kosztuje co najmniej 50zł, a po 2 nie życzę sobie takich komentarzy na mój temat.

50 zł to nie dużo, przecież nie chcesz robić sam serwera. Z tym kolegą czy kim tam razem zamówcie serwer, i po 25 zł. To tak dużo? LOL

Opublikowano

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...