Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Kradziez konta

koko222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra teraz mam troche czasu uwazacie mnie za gimbusa? Poprostu nie lubie zlodzieji i tego nie popuszczam. Angielski znam i napisalem juz dwa podania po polsku i angielsku druga sprawa jest taka ze koles gra rankedy i psuje mi Lo czy to tez da sie zwrocic?

A i jeszcze niby dalem mu haslo ale je zmienilem i nie mial prawa nic kombinowac dalej wiec to jego sprawa ze w szedl nielegalnie w posiadanie tego konta

Jego nick w grze xbennyx ;D UWAZAJCIE ZLODZIEJASZEK

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nic nie odzyskasz a jak pójdziesz na policje to cię wyśmieją, jak trafisz na miłego posterunkowego to powie ci coś w stylu "oddzwonimy"

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

Przecież dawanie komuś konta jest zabronione przez kodeks.

Nie otrzymasz konta, bynajmniej, to ono otrzyma permanentnego bana.

Opublikowano

Gówno zrobisz,

Konta nie odzyskasz, bo przyznałeś się, że je komuś dałeś.

Jedyne, co może w tej sprawie zrobić support to podać ci link do Kodeksu Przywoływacza i zbanować konto permanentnie za jego naruszenie.

Opublikowano

ale nie napisalem do suppa ze te konto dalem ;D jezeli mi nie oddadza to zbanuje swoje konto i tego typa bo mam jak pislem z nim i dalem mu passy a Lo bosting jest zakazany z dwoch stron!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ale nie napisalem do suppa ze te konto dalem ;D jezeli mi nie oddadza to zbanuje swoje konto i tego typa bo mam jak pislem z nim i dalem mu passy a Lo bosting jest zakazany z dwoch stron!

hahahah elo boosting jak on ci z tego co mowisz przegrywal gry? za same słowa nie daja bana lol btw:a wyslales te wszystkie dane co ci podali wczesniej bo to jest istotne

Opublikowano

Gówno zrobisz,

Konta nie odzyskasz, bo przyznałeś się, że je komuś dałeś.

Jedyne, co może w tej sprawie zrobić support to podać ci link do Kodeksu Przywoływacza i zbanować konto permanentnie za jego naruszenie.

W sumie.. Ja powiedziałem, że zostawiłem zapisany login i hasło na kartce - jakoś się nie czepiali xD

8372383248.png
Opublikowano

Dobra teraz mam troche czasu uwazacie mnie za gimbusa? Poprostu nie lubie zlodzieji i tego nie popuszczam. Angielski znam i napisalem juz dwa podania po polsku i angielsku druga sprawa jest taka ze koles gra rankedy i psuje mi Lo czy to tez da sie zwrocic?

A i jeszcze niby dalem mu haslo ale je zmienilem i nie mial prawa nic kombinowac dalej wiec to jego sprawa ze w szedl nielegalnie w posiadanie tego konta

Jego nick w grze xbennyx ;D UWAZAJCIE ZLODZIEJASZEK

Nie da się zwrócić żadnych zmian z systemu gier rankingowych, Riot sam napisał że nie będą oni ingerować w ligi/dywizje/punkty w ogóle.

A co do konta to zdobył je hm.. legalnie bo dając mu hasło do konta można wręcz uznać że mu je dajesz. Dla mnie to nie kradzież, a policja/sąd nic nie zrobi tylko ci ewentualnie wyśle wiadomość, że "Sprawa umorzona z powodu niskiej szkodliwości społecznej".

I nie, nie będzie za to bana bo mu nie dałeś tego konta żeby celowo ci nabił wyższe dywizje/ligi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...