Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Kradziez konta

koko222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otoz mam problem ktos wbi lm isie na konto odzysaklem ahslo na meila i na drugi dzien konta znowu nei mam i nie moge juz odzsykac nic jak on to zrobil jak nie mial mego hasla i meila co mam robic??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sorry szybko napisalem bo dopiero zobaczylem ze ktos konto mi ukradl nie wiem jak wszystko mialem zmienione a tu raptem koles wzzystko zmienil co robic? jak on to zrobil?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a) Komu dałeś swoje hasło?

B) Kto znał Twojego maila + hasło?

c) Nic nie ściągałeś ostatnio z dziwnych stron?

d) konto kupione czy Twoje?

Opublikowano

Dalem haslo dla typa z diament V

Nikt tylko ten typ znal haslo

Nie scagalem

moje

Konto odzyskalem od tego typa i meila zmienilem wszystko git bylo !!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A hasło do konta które mu dałeś nie było takie samo jak hasło do maila, które on mógł zobaczyć na stronce xD?

P.S. Po co mu dawałeś to nie wiem X_X

Bronze Welcome!

Opublikowano

Mógł wejsc na tek onto co mu dawales haslo na strone zobaczyl na jaki email jst to konto i wyszukiwal hasla metodą bruteforce. Tak to jst jak ma sie haslo "Twoje imię" 123456 albo "twoje imię" i data urodzenia

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Witam otoz mam problem ktos wbi lm isie na konto odzysaklem ahslo na meila i na drugi dzien konta znowu nei mam i nie moge juz odzsykac nic jak on to zrobil jak nie mial mego hasla i meila co mam robic??

Najważniejszy jest teraz spokój, musisz troszkę zaoszczędzić czasu, aby odzyskać swoje konto. Tak więc, radze uzbroić się w cierpliwość, bo nie wiadomo kiedy odpisze Ci polski support :). Dam Ci pare wzkazówek, które mi oczywiście pomogły. Miałem podobną sytuację, lecz nie ma co tutaj się spinać, jeżeli wiesz że konto należy do ciebie, skup się.

Na początku, najlepiej będzie żebyś złożył zgłoszenie do polskiego supportu.

https://support.leagueoflegends.com/requests/new

Następnie w Subject wpisujesz "Zostałem okradziony", w Description wpisujesz co dokładnie się zdarzyło, powiedzmy brak dostępu do mojego konta od wczorajszego dnia ~ coś tam jeszcze dodaj od siebie.. Nazwa użytkownika i przywoływacza wpisujesz takie jakie miałeś do swojego konta, region w którym grasz, język Polski oraz kategoria Konto:Odzyskiwanie konta.

Podaje Ci tutaj informacje, od których support będzie od ciebie wymagać.

- Nazwa konta: 
- Nazwa przywoływacza: 
- Serwer na którym grasz: 
- Data utworzenia konta (miesiąc i rok): 
- Oryginalny adres email użyty do założenia konta: 
- Data ostatniego logowania: 
- Miejscowość z której założyłeś konto: 
- Lista miejsc z których grałeś na tym koncie: 
- Ostatni adres IP z którego logowałeś się do gry (http://whatsmyip.net/): 
- Którego dnia miałeś ostatni raz dostęp do konta (dzień/miesiąc/rok): 
- Twój dostawca internetu: 
- Lista metod płatności użytych do zakupu RP: 
- Inne osoby który kiedykolwiek miały dostęp do tego konta: 
- Jak uzyskałeś to konto:

-------------

- Pierwszych pięciu bohaterów kupionych przez Ciebie na tym koncie: 
- Pierwszy przedmiot kupiony za RP: 
- Lista przynajmniej 5 przywoływaczy których zaprosiłeś do gry: 
- Lista przynajmniej 5 przywoływaczy na Twojej liście znajomych: 
- Jacykolwiek inni znajomi lub członkowie rodziny którzy mają dostęp do konta: 
- Czy jesteś oryginalnym Twórcą tego konta? 
- Czy masz jakieś dodatkowe/zapasowe konta? 
- Czy utraciłeś kiedykolwiek dostęp do Twojego konta pocztowego?

--------------------

- Miejsca, z których kupowałeś RP (miasto i kraj): 
- Przybliżone daty ostatnich zakupów RP: 
- Adres email połączony z kontem Paypal: 
- Unikatowe ID z transakcji Paypala: 
- Numer telefonu, sieć, oraz kraj z którego dokonywałeś transakcji SMS: 
- Jakiekolwiek Piny lub ID transakcji Paysafe Card: 
- Ostatnie 4 cyfry oraz daty ważności kart kredytowych użytych do zakupu RP: 
- Jakiekolwiek potwierdzenia zakupu jakie otrzymałeś na adres email:

--------------

Najważniejsze jest to, abyś podał jak najwięcej informacji w celu potwierdzenia, że konto należy do ciebie. (Piny paysfacecard, co ostanio kupiłeś, ile miałes RP/IP, czyli takie najmniejsze, ale najważniejsze informacje)

Ja osobiście na zakończenie pomyślnie tego zgłoszenia czekałem 6 dni. Pamiętaj, cierpliwość to podstawa, podaj najważniejsze informacje, oraz przybliżone informacje kupna skinów/champów itd..

Powodzenia w odzyskiwaniu konta!

8372383248.png
Opublikowano

Pojebany typ :D :D :D :D

Raz że pewnie masz 13 lat, dwa że sam dałeś mu to konto, trzy że niska szkodliwość czynu i ci podziękują

Dałeś się wychujać to moim zdaniem nauczka, napisz do supportu bo kumplowi też zajebali konto i odzyskał właśnie odpowiadając na pytania.

Opublikowano

A owalil mnie uzytkownik forum o nicku iWillFuckYou

Ale i tak pojde to zglosic poniewaz nie dam sie robic w ch*uja jeszcze dzis pójde zglosic powiem ze wydalem na to duzo kasy i wgl

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

"pse pana, bo ukradli mi konto w lolu bo dałem passy i ten, no, złapcie go i do wienzienia z nim"

Nie bądź śmieszny, policja przy tylu sprawach odeśle Cię na drzewo + ich pierwsza reakcja to śmiech.

Po za tym mówić to sobie możesz. Jak nie wydałeś chyba 250 zł na to to nawet się nie zainteresują.

Powiesz, że sam dałeś passy typowi to powiedzą nara.

Opublikowano

"Dalem haslo dla typa z diament V" - czego oczekujesz jak sam dałeś hasło, nie zawracaj nawet głowy w supporcie

Opublikowano

btw. Riot ma chora polityke zmiany mail'ow. Zeby zmienic maial wystarczy znac aktualne haslo, nie trzeba akceptowac zadnego maila.

W wypadku utraty konta pozostaje tylko support. Opisza po 2-3 tyg, ale jesli podasz wystarcvzajaco duzo info o koncie raczej je odzyskasz.

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

"Dalem haslo dla typa z diament V"

Sam dałeś pasy a teraz płaczesz

"mam duzo kasy i postaram sie aby spotkala go kara za to co robi!!"

No i co że masz "dużo" kasy? Ma go spotkać kara za to że dałeś mu passy to swojego konta?! hahahaha gimusie jesteś prze śmieszny.

Haha powodzenia, dzwoń po wojsko, policje, itp...

Może Ci pomogą haha, elo!

@top

Może supp Ci pomoże, ale sobie poczekasz

cualquiera que me pueda ganar en la carretera

Opublikowano

To się staje już żałosne.. Chcesz iść na policje? Idź, wyśmieją Cie, konto jest WŁASNOŚCIĄ RIOT'A. Oni decydują, czy oddadzą go tobie, czy też nie. Policja tutaj nic nie zrobi, a z drugiej strony, jeżeli masz tyle kasy - zrób sobie nowe konto, pokupuj nowe skiny i więcej nie płacz. Dałem Ci informacje jak napisać złoszenie do riota, więcej tutaj nic nie poradzimy..

8372383248.png
Opublikowano

Jeżeli chcesz szybko odzykać konto to napisz do Ang. Supportu. (Jeżeli wgl. znasz ang. w co wątpię).
Ja tak miałem. Nikomu nic nie podawałem. Jedynie na tym zarobiłem bo mi koleś 4skiny kupił ;]

Kartyday_eune_51_5_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...