Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY NICK

czesia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zezol

NeoZozol

ZupaRomana

ŻurekZoctem

KiszonaMarchewka

JestemDzieckiem

TurboZozol

MałyPtaszek

Opublikowano

hmm za subskrybowali byście kogoś o nicku np KrejZol albo ZozolPlayGames

Ten KrejZol Całkiem spoko ale ZozolPlayGames to zbyt skopiowane od Reziego więc wybierz ten pierwszy jak zajęty pisz coś wymyślimy =)

Opublikowano

eee teraz to dowaliłeś xD

Sorki jak jestem marudny ale jest już późno a ja od wielu godzin intensywnie myślę i mi mozg sie przegrzewa :D

Opublikowano

uP żałosne -_-

Edit@

od 4h razem z kumplami próbujemy coś wymyślić i nic :P bania mi pęka

Żałosny to jesteś jedynie ty.

Jesteś tak mało kreatywny i inteligenty, że nie potrafisz sam wymyślić i wybrać sobie nicku a ponadto nie masz własnego zdania.

Z taką osobowością o widzach możesz pomarzyć.

Może jak dorośniesz to zrozumiesz mój post i twoje marzenia się spełnią.

Dobranoc :)

Opublikowano

Hmm podoba mi się ThePolishZozol ZozolStudio Jak myślicie któryś z tych nicków się nadaje? (dziękuję wszystkim którzy próbują pomóc mi w tym problemie :D)

Opublikowano

Hmm podoba mi się ThePolishZozol ZozolStudio Jak myślicie któryś z tych nicków się nadaje? (dziękuję wszystkim którzy próbują pomóc mi w tym problemie :D)

ZozolStudio

ThePolishZozol - takie randomowo i pełno nicków z "the" jest jakoś mi to nie przypada do gustu.

Opublikowano

To już te Twoje "czesia" jest lepsze, bo bez obszczywania nicku słodko-podobnym gównem. "ZozolPlayGames" - kiedy widzę takie sztuczne włączanie języka angielskiego do nazw kanałów, to już wiem o dwóch sprawach:

1. Autor kanału z pewnością jest kiepski z angielskiego.

2. Kanał będzie wypełniany taką samą treścią, co nick - syfem.

To nie z nazwy kanału ma płynąć przekaz, co będzie upane, bo to widać na pierwszy rzut oka. Zamiast tak niesamowitych nicków jak "ZozolStudio" i "ZozolPlayGames", użyj jakiegoś pseudonimu, ksywki, którą będą się posługiwać Twoi widzowie. Swoją drogą nie wiem, czy rozpisywanie się na temat, w którym głównym motywem przewodnim jest Minecraft, to dobry pomysł.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

A nie lepiej po prostu Zozol ? Możesz nawet Zozolisław. Skoro jest przyzwyczajony do Zozol to po co to w ogóle zmieniać ? Czym tu się przejmować ? Bądź zozolem i śmiej się z tego nicka z innymi. Łatwiej znajdziesz ludzi do grania ;)

Opublikowano

Macie racje :P zozol może wcale takie zle nie bylo xD dziękuje wszystkim za pomoc chyba wybiorę Zozolowaty mała odmianka :) wszyscy którzy choć troszkę sie postarali dostają "Lubie to" :D

Opublikowano

Fev., dnia 03 Lip 2013 - 09:45, napisał:

jaseKRULzozol

ULTRA GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...