Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY NICK

czesia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam ogromny dylemat odnośnie nicku kupuje za tydzień minecraft'a i chciałbym wybrać nick zawsze używałem zozol zozolek lecz sadzę za 15 latek i nick zozol to przesada :P wiec macie jakiś pomysł na nick lub jakoś edytować go aby był lepszy a zarazem dojrzalszy :D

Opublikowano

Gunwo, PJESEŁ, Szal, Muzumanin, JPna100, LubieMokre, RobiszGałeCzyNie, Dirt, kubsgo.

Mam nadzieje, że wybierzesz sobie jakiś :)

Opublikowano

up widzę ze się starałeś ale wszędzie jest cos z cyframi xD może nie byc zozol tylko nic dla ytbera co myslicie o CzlowiekPlay

Opublikowano

hmm nie sadze aby ludziom na yt przypadło do gustu kiedyś miałem miszczu 600 widzów zdobyłem ale od nowa chce zrobić konto z innym nickiem

Opublikowano

Musi być oczywiście jak najbardziej unikalny i niepowtarzalny taki jak sadlfkdfgsufygsug12341431432134234, ewentualnie DojrzałyZozol.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Gunwo

Oryginalne,skądś to chyba znam...

Możesz któryś z tych wybrać(nie gwarantuję ,że są wolne): WarriorPL,Illuminati,EvilPlayer,Leonardo ;) ​Możesz wziąć swoje imię i przełożyć je na inny język.

Opublikowano

Przemycam_Nutelle mój pomysł na nik dla cb koleszko, a wogóle minikraft jest do duppy, o rzal

2d6tno4.png

BANNED :(( na 15 dni

Opublikowano

A może jakiś z dziwną literką typu Zozolowskî masz stronę z tymi literami http://www.twojfrancuski.pl/WYMOWA.pdf
A to inne propozycje Zozolowicz Zozelowaty ZozleMan ZozelPlayer PlayerZozel ZoZeL zoZel ZozeL Zozelek Zozolek Zozolewicz Nie wiem już jak będziesz chciał dalej to mów ale nie z Zozel moje pomysły co do tego się wyczerpały

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...