Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.1][Dragonoidcraft 1.6][White-list][10 slotów][Non-Premium]

azuspl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

stare launcher'y już nie działają trzeba pobrać nowy, na no-premium chyba jeszcze nie ma

Jest. ;)

za i386 - za mało ma postów:

Dlaczego ty?: Jestem bratem Tommy_Wolves i chciałbym również z nim pograć na czystym serwerze, na którym dostępne są ficzery gry z 1.6.1. Chciałbym zbudować również małą wioskę.

Staż w minecrafcie: 3 lata. (1.3_01) - zaczynałem grać z Tommy_Wolves

Nick: i386

Czy nie będziesz zabijać/niszczyć na spawnie: Nie, jest to bezsensowne - sam nienawidzę grieferów, więc po co mam nim być? :)

Opublikowano

Ale to nieważne kto ma ile postów ;) ważne aby był ogarnięty i nie dedał na spawnie.

Spokojnie to mój brat nie będzie dedał i jest ogarnięty. :P

Jeszcze dodam ze nie moze pisac chyba w tematach bo ma za mało postów o to chodziło.

Opublikowano

Dodaj "Shnoka". Wiek 19. Niszczenie spawna ? -litości. Dlaczego ? a dlaczego nie :P

Tak ps. dlaczego po zalogowaniu się emailem i hasłem na nowym minecrafcie 1.6.1 nick dało mi automatycznie bez możliwości zmiany ?

~Shnoka

Dzięki :)

Opublikowano

AzusPL, to przyjmiesz i386? Bo on nie może napisać podania, bo nie ma wystarczającej liczby postów, aby napisać(50). :)

Opublikowano

Dlaczego ty?: Ponieważ staramy się być uczciwi więc nie będziemy zabijać chyba, że będzie jakiś powód. Jesteśmy kulturalni i nie przeklinamy, każdy az nas zna prawa ortografii więc o to się nie trzeba martwić. Chcemy pograć właśnie na czystym serwerze bez pluginów, które by ułatwiały rozgrywkę lub coś w tym stylu;)

Staż w minecrafcie: Wszyscy zaczęli od początku Multiplayer'a

Nick: giggsi , bezniku , MrMarsi1 , Aqmis , tgkubus , mrwojtas241

Czy nie będziesz zabijać/niszczyć na spawnie : Nie będziemy

.sygnatura_player1.png

Opublikowano

Czy może jeszcze wejść mój kuzyn? Nie ma niestety tu konta.

Dlaczego ty?: Chciałbym pograć z moim kuzynem. :P

Staż w minecrafcie: 2 lata

Nick: Tomek331

Czy nie będziesz zabijać/niszczyć na spawnie: Nie będę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...