Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.1][Dragonoidcraft 1.6][White-list][10 slotów][Non-Premium]

azuspl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

info.png
kropka.pngNazwa serwera: Dragonoidcraft 1.6
kropka.pngAdres IP: 79.133.208.206:25602
kropka.pngPORT: 25602
kropka.pngPotwory: Tak
kropka.pngZwierzęta: Tak
kropka.pngPVP: Tak
kropka.pngPVP: Nie
kropka.pngSloty: 10
kropka.pngBiała lista: Tak
kropka.pngNether: Tak
pluginy.png
kropka.pngTo serwer 1.6 czysty
administracja.png
kropka.pngNie podam.gg.pngNie podam.
infodod.png
100% survival dodaliśmy white-list aby nie grały dzieci które biją na spawnie i rozwalają spawna takie dzieci będą banowane na ip i nick ponieważ nie toleruje takich głupot... Regulamin serwera prosty Nie niszcz spawna,nie zabijaj na spawnie.Już mówie że jest to czysty bukkit bez pluginów i nie ma komend..Piszę to dlatego ponieważ czasem wchodzą takie dzieci i mówią głupi serwer ponieważ pluginów nie ma i komend a wiadomo przecież że dopiero ta wersja wyszła i nie ma bukkita. Wzór podania: Wiek: Dlaczego ty?: Staż w minecrafcie: Nick: Czy nie będziesz zabijać/niszczyć na spawnie: Jeżeli akceptujesz regulamin to wiedz że gdy go złamiesz to dostajesz bana. Nie wolno wbijać na kogoś nick za to też grozi ban.

Jeżeli nie masz tyle postów ile trzeba to pisz do mnie na pw o treści whitelist :)

Opublikowano

Wiek:13 Dlaczego ty?:Ponieważ chcę zagrać w mc 1.6 na multi ;d Staż w minecrafcie:ok. 1,5 roku Nick:Petersonq Czy nie będziesz zabijać/niszczyć na spawnie:Nie będę.

Opublikowano

Dlaczego ty?: Poniewaz chce pograc na czystym survivalu z ogarnietymi ludzmi/

Staż w minecrafcie: Okolo roku

Nick: Atase

Czy nie będziesz zabijać/niszczyć na spawnie:Nie

Opublikowano

Dlaczego ty?: Cóź, jestem ogarnięty a chce grać wreszcie z ogarniętymi ludzmi a nie jakimiś ekhem "Głupkami" Też i nie klnę i krzywdzę mego języka owego.

Staż w minecrafcie: 3 lata. (1.3_01)

Nick: Tommy_Wolves

Czy nie będziesz zabijać/niszczyć na spawnie: Po co mam niszczyć czyjąś pracę? Po co mam bez powodu zabijać ludzi? No po co? Będę walczył tylko na obronie!

Opublikowano

Dlaczego ty?: Ponieważ szukam serwera bez dzieci na 1.6.1
Staż w minecrafcie: od beta 1.4
Nick: Lina17
Czy nie będziesz zabijać/niszczyć na spawnie:
NIE

1331337770-U247153.gif

Opublikowano

Wzór podania: 14:

Dlaczego ty?: Chce pocwiczyc PVP na koniu trzeba ogarnac na start mojego pvp gdy bedzie bukkit :D

Staż w minecrafcie: 2 latka

Nick: TediHD

Czy nie będziesz zabijać/niszczyć na spawnie: Nie bede : ) Jeżeli akceptujesz regulamin to wiedz że gdy go złamiesz to dostajesz bana. Nie wolno wbijać na kogoś nick za to też grozi ban.

Opublikowano

Wiek:17 Dlaczego ty?:Szukam serwera na którym będę grał trochę dłużej, może ten będzie trochę ciekawszy. Staż w minecrafcie: Od bety 1.6, około 2 lata Nick: Szynszylu Czy nie będziesz zabijać/niszczyć na spawnie: Nie, chyba że pvp będzie dozwolone lub ustalone z innym graczem

Opublikowano

Wzór podania: 14:

Dlaczego ty?: Chce pocwiczyc PVP na koniu trzeba ogarnac na start mojego pvp gdy bedzie bukkit :D

Staż w minecrafcie: 2 latka

Nick: TediHD

Czy nie będziesz zabijać/niszczyć na spawnie: Nie bede : ) Jeżeli akceptujesz regulamin to wiedz że gdy go złamiesz to dostajesz bana. Nie wolno wbijać na kogoś nick za to też grozi ban.

Chce poćwiczyć PVP (Player Vs Player - Gracz przeciw Graczowi) a nie będzie zabijał... Twój post jest nijaki.

KONIA WIDZE KONIA!

Opublikowano

Dlaczego ty?: bo chce grac na czystym serwerze (mało takich zostało).

Staż w minecrafcie: 1,5 roku

Nick: zolwix69

Czy nie będziesz zabijać/niszczyć na spawnie: A po co?

Masz serwer MC z modami, chętnie zagram.

Opublikowano

Alex

Nie odzywaj sie i nie rob REFA pisac MAM KONIA

Ja wiem co napisalem

sptam sie kogos czy chce pvp na fapki i juz lol proste

wiec sie nie wtracaj w mojego posta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...