Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dlaczego mam aż tak mało FPS?

RollDavid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie musisz kultury którą masz w domu przenosić na forum :)

_____

nie zauważyłem żeby napisał 800x600 , chyba że jesteś totalnym IDIOTĄ i nie zauważyłeś tego

____

Gratuluje , czyli jak byś zagrał w grę na 80fps to wtedy nie mógł byś grać bo za szybko ? :D

Weź wyjdź i mnie nie wnerwiaj. Mówię ponownie jak się nie znasz to się nie udzielaj bo w błąd wprowadzasz ludzi, postów też sobie nie nabijaj.

I tak btw. to ja pisałem o XxWTFxX...

Opublikowano

ale nie rozumiesz, że normalna gra zaczyna się od 30+ fpsach? No ale jak kto woli, pastę zawsze można zmienić, majątku to nie kosztuje xD

Co mu da pasta do FPSów?

9368_gold.png

Opublikowano

Gratuluje , czyli jak byś zagrał w grę na 80fps to wtedy nie mógł byś grać bo za szybko ? :D

Nie ale mi chodziło, że mi wystarczy 20 fpsów (ciągłym ruchem nie spadającym), bo by się nie zacinało tak bardzo jak przy 10-19

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Weź wyjdź i mnie nie wnerwiaj. Mówię ponownie jak się nie znasz to się nie udzielaj bo w błąd wprowadzasz ludzi, postów też sobie nie nabijaj.

I tak btw. to ja pisałem o XxWTFxX...

ja pisałem do RollDavid

A Ty zostajesz zgłoszony za nabijanie postów i nabijanie sobie reputacji poprzez konto twoje 2 "Qruk"

Ps.Widać co ty piszesz ;d i nie wprowadzam ludzi w błąd ;d

Opublikowano

Coż za swienty offtop! :D Temat do zamknięcia. Nie widze żadnej sensownej odpowiedzi która mi pomoże :<

Pisz pw. Postaram się pomóc bez zbędnych spamerów tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...