Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Zbyt duży "nacisk" na NosMarket

ArcheR.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdyby nie IS nie byłoby połowy rzeczy w NT. Wydaje na IS i dobrze się z tym czuje ale nie wydaje po 100-200zł na miesiąc. Wysyłam tylko sms za 12zł i kupuje kostiumy. IS KID ALLERT... Poza tym gdyby nie "dziecko is" nie miałbyś zwojów na ulepszanie sp :) Byś latał w max +2-3 bo strach ulepszać dalej bo może spalić. Nie miałbyś eq +8 bo by nie było amuletów. Ułatwia grę ale po to jest ten is. A zarabiają te "40%" więcej niż potrzebne na utrzymanie serwerów ale siebie to już nie muszą utrzymywać? Rodzin nie muszą utrzymywać? PRO TIP: MASZ MÓZG? UŻYWAJ!

Opublikowano

Przestałem grać w NT bo nie ma tej samej atmosfery co kiedys, pamiętam czasy Wygraj nowego Dyniowego Krzakogona z rajdu....

Teraz? Wygraj nowego krzakogona rozpierdalalatora 3000 za jedyne 3000000zł !!!

Ale jednak oni nie utrzymali by NT gdyby tej kasy nie było, i nie wiem w czym taki problem.

Wystarczy umieć zarabiac w grze i tyle. Ja kupiłem WK dywan, tori, glada i EQ za 10zł, bo potrzebowałem nowego łuku i tyle.

Ale nie wiem czy to na temat ale jednak jak ktoś ma siedzieć 10godzin przed kompem, albo wydać to 100zł i mieć zaoszczędzony czas to w czym problem?

Tak samo narzekacie na pro koksuf co wydają po 400zł na grę. Co z tego? to nie wasza sprawa ile ktoś wydał ...

Ode mnie to tyle, narka; P

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Odbiegacie ciut od tematu. Tu nie chodzi o to, że kogoś nie stać na ND, czy też o to, że ktoś kto ładuje jest gorszy. Chodziło o dyskusję dot. zbyt dużego nacisku na NM czy też dodawanie mnóstwa nowych przedmiotów w bardzo małych odstępach czasowych. Jest zdecydowanie za mało ciekawych eventów oraz różnych zabaw. Chodzi również o FanArty. Ci "z góry" powinni bardziej zadbać o to, aby mistrzowie gier/ administracja "umilała" czas graczom.

Opublikowano

@UP. Sam napisałeś że GF WYKUPIŁO pliki. Więc czemu gameforge ma je dawać za darmo? To są ludzie z krwi i kości, nie stać ich na oddanie kilkudziesięciu tysięcy euro za darmo.

Chłopie GF tyle zarobiło że nawet nie gadam... po prostu mają za mało w dupie.

Prawda taka że Nostale już dawno spadło na psy.. a ludzie grają tylko dlatego że mają z kim albo dlatego że wydają kasę na grę itd.. albo z nudów.

a 1 Event od czasu do czasu nic by im nie zabrał...

edit: za nim zaczniecie spamować nie nie mam nic do tych co kupują ND bo tak musi być.. inaczej nie było by Nostale sam nie kiedy kupie..

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Tak ciężko jest wprowadzić itemy z nosmala do npc ?

Z samych reklam kurw* zarabiają krocie...

Opublikowano

Tak ciężko jest wprowadzić itemy z nosmala do npc ?

Z samych reklam kurw* zarabiają krocie...

Nie niestety, Gameforge jest bardzo wyliczone i zarabiają na wszystkim, czym się da, nie zważając na niezadowolenie graczy :P.

Opublikowano

Bo$h GF GF GF Dno niezadowolenie łełęęłęę.

Przepraszam bardzo, ale dlaczego twierdzicie, że to GF jest wszystkiemu winien? Myślicie, że gdybyście byli pracownikami GF byście najlepiej dodali wszystko z NM do gry. Oni muszą mieć na to zgodę najpierw japonii i chin, a najważniejszą z korei.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...