Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

Kacpero320

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam taki problem otóż mam windows 7 64bit. i chcę grać w minecrafta. Sprzęta mam super ,ponieważ kupowany 1tyg temu :P

No więc do rzeczy. Gram sobie trochę pogram i nagle bum zaczynają się robić lagi a w końcu są takie ,że muszę wyłączyć i włączyć od nowa. Miałem tak i na xp i na 7 nie wiem co robić.

Proszę pomóżcie ,ponieważ lubię grać w minecrafta ale to mi w tym przeszkadza.

Gram na pacze która posiada jedynie 21 modów.

Za pomoc dam like + robię swój let's playe więc bardzo dużo o nim wspomne w każdym odcinku :P

Oczekuję na szybką odpowiedź co mam robić.

Opublikowano

Dzięki za tak szybką odpowiedź. Ja za bardzo na kompach się nie interesuje ale brat tak. I temperatura karty graficznej to 40C

@Edit:Brat przyjdzie za 30min to odpowiem co było przyczyną.

Opublikowano

Dobra... Ale 40*C w spoczynku czy w pracy (w menu powinna mieć max 32*C) Więc jeżeli w spoczynku to odrazu na alledrogo i kupujpastę termoprzewodzącą/nową grafę. Podaj specyfikację (szczególnie RAM) i użyj launchera MagicLauncher - w nim dopisz ram'u. Sr. Naspisałem szczególnie przez u i musiałem edit'a ;d

@Kacpero320 - odpisz jak będziesz mógł ale pod "Odpowiedz" do mojej odpowiedzi żebym wbił. PS. TenStylOdLajka ;D Dość często widzę Cię tam gdzie się wypowiadam ;) Dałeś mi dziś % (bo jeżeli nie to nwm od kogo/za co...)???????

Opublikowano

Okay problem z głowy tryb zgodności i aktualizacja javy pomogły :) Dzięki wszystkim

@EDIT:

A jednak nie ma z głowy ,poniważ bluescreeny mi się robią przez jave 64 bit.

No nic dopiszę ze 2gb ramu i wezmę priorytet.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...