Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demeris  

226 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Demerisie ?

• Tak
      103
    • Nie
      51
    • Mo?e
      80

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 238
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trzeba wsadzić, aż 2 łatki... Jeszcze jest w środku instrukcja co zrobić. Jeśli nie potraficie takiej rzeczy ogarnąć, to ja wam powodzenia życzę. (;

Opublikowano

Zamknij pizde kolego i nie rob z kogos idioty..Kazdy zapewnie zrobil tak jak bylo napisane nie nasz problem, ze to wszystko tak sie sklada w wielkie gowno! Nasza wina ze nam nie dziala ? chyba nie a jak grasz to graj ,ciesz sie ze kurwa ci dziala

Opublikowano

No chyba jednak jesteś idiotą skoro nawet nie potrafisz doczytać obok, że jestem KOBIETĄ. Jeśli coś Tobie nie działa to nie musisz odrazu rzucać mięsem, tylko spróbuj może jeszcze raz to zrobić wszystko? Jeśli nadal nic to będzie to na skale masową.. a wtedy ktoś z administracji się tym zajmie i zresetuje poziomy wbite. Nie musisz płakać, że w topce Cię nie bd.. Nie wiem co to za przyjemność żeby wisieć na stronce jako numerek 1..

Opublikowano

To jak z serwerem? Dziala wiekszosci czy ni? ;>

OZGI JAK TO CZYTASZ TO ZNACZY ZE QESZ TESKNI I CHCE ZEBYS SIE Z NIM SKONTAKTOWAL I W DUPIE MA OSTRZEZENIA OD ADMINISTRATORÓW, PRAGNE WOLNEJ POLSKI ! ! !

Opublikowano

przy logowaniu postaci wywala cały czas

__________________▄▄▄▄▄
______________________▄....░..
_____________________▐░░░░░░░.
____________________▐░░░░░░░░▐
____________________▐░...▀...▐
_____________________▐░▀▀░░▀▀▐
_____________________▐░░■▀■░░▌
______________▄▀▀▀▀▄▌.▄░░░▄.▀▀▀▀▀▀▄
_____________▐____▐.▄▄.......▄▄._____▐
_____________▐_____▀▀__░░░░░░░..._____▐
____________▐_________░▀▀▄░░░░__.______▐
___________▐________░░░░▐░▄▀▀▀_________▐
____________▐______░░░░_.._____________▐
_____________▀▀.___.......__▄________▐
________________▐___...........▀▀▄▄.
________________▐___...........___▌
________________▐___...........___▐
_______________▐____..........▌____▐
_____________▄▀___▄▐.........._____▐
___________▄▀______▐.........▌______▐
__________.▄▄______▐.........._______.
_________▄...........▐...▐..________▐
______▄.....................________▐
____▄.......................________▐
___▄........................________.
___.........................______▄▀

Opublikowano

Nic nie działa ... Co z tego ze 10 osob gra ja 100 nie moze ?

Wylacz serwa i poprawiaj bledy + poszukaj clientmastera ...

Ja w tej chwili kończę tu rogrywkę, ponieważ zdarzyłem zrobić tylko postać ...

Opublikowano

No chyba jednak jesteś idiotą skoro nawet nie potrafisz doczytać obok, że jestem KOBIETĄ. Jeśli coś Tobie nie działa to nie musisz odrazu rzucać mięsem, tylko spróbuj może jeszcze raz to zrobić wszystko? Jeśli nadal nic to będzie to na skale masową.. a wtedy ktoś z administracji się tym zajmie i zresetuje poziomy wbite. Nie musisz płakać, że w topce Cię nie bd.. Nie wiem co to za przyjemność żeby wisieć na stronce jako numerek 1..

Skoro jestes kobieta to bardzo przepraszam ale zdenerwowalo mnie to pisanie ze "nie potrafisz zrobic,mi dziala itd.."probowalem kilkakrotnie i ten sam efekt + nie ja mam ten problem wieszkszosc tez ma problem wiiec to chyba nie przypadek ani nie nasza nieumiejetnosc skopiowania plikow do pack

P.s nadal wyrzuca wiec nie chce slyszec gadki ze "nie potrafisz zrobic" takie to jest po prostu gowno ,nikt nic na to nie poradzi jezeli admin nie zrobi na powaznie czegos

Opublikowano

Skoro jestes kobieta to bardzo przepraszam ale zdenerwowalo mnie to pisanie ze "nie potrafisz zrobic,mi dziala itd.."probowalem kilkakrotnie i ten sam efekt + nie ja mam ten problem wieszkszosc tez ma problem wiiec to chyba nie przypadek ani nie nasza nieumiejetnosc skopiowania plikow do pack

P.s nadal wyrzuca wiec nie chce slyszec gadki ze "nie potrafisz zrobic" takie to jest po prostu gowno ,nikt nic na to nie poradzi jezeli admin nie zrobi na powaznie czegos

jaki masz błąd ? Wywala przy logowaniu postaci, czy przy włączaniu ?

Opublikowano

mi wywali w momęcie logowania postaci i myśle ze wiekszośći ludzi tak ma ( jeśli oczywiście zrobili tak ten lancher jak pisał GM )

__________________▄▄▄▄▄
______________________▄....░..
_____________________▐░░░░░░░.
____________________▐░░░░░░░░▐
____________________▐░...▀...▐
_____________________▐░▀▀░░▀▀▐
_____________________▐░░■▀■░░▌
______________▄▀▀▀▀▄▌.▄░░░▄.▀▀▀▀▀▀▄
_____________▐____▐.▄▄.......▄▄._____▐
_____________▐_____▀▀__░░░░░░░..._____▐
____________▐_________░▀▀▄░░░░__.______▐
___________▐________░░░░▐░▄▀▀▀_________▐
____________▐______░░░░_.._____________▐
_____________▀▀.___.......__▄________▐
________________▐___...........▀▀▄▄.
________________▐___...........___▌
________________▐___...........___▐
_______________▐____..........▌____▐
_____________▄▀___▄▐.........._____▐
___________▄▀______▐.........▌______▐
__________.▄▄______▐.........._______.
_________▄...........▐...▐..________▐
______▄.....................________▐
____▄.......................________▐
___▄........................________.
___.........................______▄▀

Opublikowano

Dobra dzieki ,tylko mogl napisac wczesniej ze nie dziala chunjo a nie ,ja postac zalozylem i nie moge usunac

P.s Ziomek bez ciebie zadnej osoby w tym temacie by nie bylo ^^ wszystkim sluzysz pomoca ;)

P.s owszem dziala na tych latkach ale tylko 2 krolestwa to raz 2 bardzo duzo kurwa stracil nie majac wlasnego clienta

Serwer dziala !!!!!! Zrobcie tylko tak jak jest napisane ,wkleicie latki i bd gitara tylko 1 ---- musimy grac w jinno lub shinso bo chunjo nie dziala !!!!!

Opublikowano

Zrobilem tak jak jest napisane i gowno co to wgl za jakis skladak a nie serwer ? Nie Polecam :]

.:: MrBrukiew ::.

.:Pomoc?:.

.:Pytanie?:.

.:Proźba?:.

Opublikowano

Zrobilem tak jak jest napisane i gowno co to wgl za jakis skladak a nie serwer ? Nie Polecam :]

Mało powiedziane, że składak. Dużo bugów na serwerze, bez mała żadna misja nie działa. Nic nie jest dopracowane.

Opublikowano

Mało powiedziane, że składak. Dużo bugów na serwerze, bez mała żadna misja nie działa. Nic nie jest dopracowane.

Mi ta działają all misje. Do 110 mam wszystko poza biologiem ukończone ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...