Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demeris  

226 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Demerisie ?

• Tak
      103
    • Nie
      51
    • Mo?e
      80

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 238
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Eh Jednak Fail :) Spróbojcie jutro na spokojnie ogarnać :) choć wątpie ze dacie rade jak na starcie takie jaja ;]

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Kurw... czekalem na clienta juz od 15 i czekalem i czekalem a tutaj się okazuje że serwer nawet nie chce się włączyć loguje się i wywala przy wybieraniu postaci Kur... zalosne

Opublikowano

Dobra Ide spac bo jutro do roboty , ciesze sie ze nieczekalem od 15 tylko od godziny , choć szczerze wątpiłem w start servera i sie nieprzeliczyłem . Najpierw zmiany decyzji z zmiankami , potem pier... sie z plikami do clientow itp .. Teraz I tak niedziała . Stronke macie zdupconom . Chanele off a wy wciskacie Kita ze server działa . Weźcie przemyslcie ogarnijcie sie i starnijcie za tydzien , dopracowywując server. Teraz straciliscie około 200 graczy , a server miał by duzą przyszłośc bo początek Wakacji dla uczniów . Ale cóż . POLSKA :) Wina Tuska ;] Pozdrawiam . Gracze odpuśćcie s sobie ;)

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

LUDZIE ŻADEN FAIL ! Poprawiłem clienta i już wszystko działa. Zaraz wam wrzuce update!

/Zmieniłem zdanie. Wrzuce poprawną wersję, jak admin zrobi reset postaci bo gra nie ma sensu

Opublikowano

Gra z pięć osób a reszta sobie czeka bo nie może wejść SUPER!!!

UP. Jak możesz dać coś żeby działało to powinieneś to zrobić :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...