Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][1.6.1] Minecraft 1.6.1 Launcher Non-Premium ze skinami

zyczu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

takie pytanie... skąd masz kod źródłowy launchera minecraft jeśli możesz prześlesz mi ??? czy może sam całkowicie napisałeś launcher (w tym przypadku też proszę o kod ponieważ chciałbym zobaczyć jak to działa i stworzyć własny launcher :D). I dzięki za zrobienie tego cuda (ja mam premium ale koledzy nie).

Izzak antywirus wykrywa ci go bo zyczu sam skompilował program i nie ma certyfikatu bezpieczeństwa ponieważ to nie orginał

Opublikowano

Uwaga ostrzegam wam wszystkich przed tym launcherem! Posiada on keyloggera na co posiadamy dowody, dzięki znajomemu koledze informatyku. Radzę wszystkim dokładnie przeskanować komputer oraz usunąc tą gówno w pierdzied!

Opublikowano

Chcecie dowody?

Daj

Uwaga ostrzegam wam wszystkich przed tym launcherem! Posiada on keyloggera na co posiadamy dowody, dzięki znajomemu koledze informatyku. Radzę wszystkim dokładnie przeskanować komputer oraz usunąc tą gówno w pierdzied!

Daj dowody...

Póki co z pobraniem tego launchera się wstrzymam, póki koledzy @UP nie podadzą dowodów.

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Jak chcesz to dawaj. Można.

• Dla tych co nie rozumią. ''Zbiera adres MAC, IP, Login, Haslo / koduje w sha1 i wysyla na ip serwera zycza.''
Opublikowano

Nie polecam. Ukradło mi 450 zł z konta .

Radze wszystkim przeskanować komputery czy laptopy, bo może wam też wyczyścić konta bankowe.

WIELKIE NIE ! DLA TEGO LAUNCHERA NIE! TO JEDEN WIELKI KEY LOGGER.

Opublikowano

@up Nie, konta bankowe nie zostaną najpewniej ruszone, zmień hasło do konta MC.

Opublikowano

Znowu powstaje kolejny syf typu MineCash w nieco innej formie?

Dla tych co nie wiedzą: Minecash był niby modyfikacją podmieniającą 2 tekstury jakiś bloków promowaną przez dwóch YouTuber'ów. Modyfikacja była (Jeżeli dobrze pamiętam) ukryta w jednym pliku .class, który tak jak zazwyczaj robimy wklejamy do .minecraft/bin/minecraft.jar I ta modyfikacja wykradała hasła do MC Premium za pomocą pliku .lastlogin (lastlogin zapisuje informacje o ostatnim logowaniu do Minecraft'a, przede wszystkim UserName i hasło).

Ludzie, ogarnijcie się. Nie pobiera się niepewnych Launcher'ów. Ci co nadal piszą o podanie dowodów to one są wyżej, wystarczy trochę znać język Javy i angielski.

"Oficjalnego" Non-Premium w MC nie ma. Ludzie myślą, że non-premium to darmowy MC. Właśnie nie. To piracki MC, który łamie zabezpieczenia Mojanga i loguje nas bez hasła (lub coś w tym stylu). Kolego zyczu, nie wiem jak zdobyłeś taką ilość ludzi tym klientem, ale powiem Ci, że lepiej jest się przyznać, niż mieć na sumieniu, że okrada się niewinnych ludzi z kont MC, na które zarabiali (no wiecie 80 zł, a w wieku 11-13 lat to pewnie od rodziców kasę się wyciąga :)) W końcu się przyznacie tak jak było przecież z MineCash'em. Niby niewinna modyfikacja, ale "coś" w środku miała. I nie mylić keylogger'a z kodem ukrytym w plikach .class (Java), który wykrada dane z pliku .lastlogin

Opublikowano

Znowu powstaje kolejny syf typu MineCash w nieco innej formie?

Dla tych co nie wiedzą: Minecash był niby modyfikacją podmieniającą 2 tekstury jakiś bloków promowaną przez dwóch YouTuber'ów. Modyfikacja była (Jeżeli dobrze pamiętam) ukryta w jednym pliku .class, który tak jak zazwyczaj robimy wklejamy do .minecraft/bin/minecraft.jar I ta modyfikacja wykradała hasła do MC Premium za pomocą pliku .lastlogin (lastlogin zapisuje informacje o ostatnim logowaniu do Minecraft'a, przede wszystkim UserName i hasło).

Ludzie, ogarnijcie się. Nie pobiera się niepewnych Launcher'ów. Ci co nadal piszą o podanie dowodów to one są wyżej, wystarczy trochę znać język Javy i angielski.

"Oficjalnego" Non-Premium w MC nie ma. Ludzie myślą, że non-premium to darmowy MC. Właśnie nie. To piracki MC, który łamie zabezpieczenia Mojanga i loguje nas bez hasła (lub coś w tym stylu). Kolego zyczu, nie wiem jak zdobyłeś taką ilość ludzi tym klientem, ale powiem Ci, że lepiej jest się przyznać, niż mieć na sumieniu, że okrada się niewinnych ludzi z kont MC, na które zarabiali (no wiecie 80 zł, a w wieku 11-13 lat to pewnie od rodziców kasę się wyciąga :)) W końcu się przyznacie tak jak było przecież z MineCash'em. Niby niewinna modyfikacja, ale "coś" w środku miała. I nie mylić keylogger'a z kodem ukrytym w plikach .class (Java), który wykrada dane z pliku .lastlogin

Jeden co wie o co chodzi :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...