Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][1.6.1] Minecraft 1.6.1 Launcher Non-Premium ze skinami

zyczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wielkie dzięki, naprawdę działa lecz mógłby ktoś zrobić mi taki mini poradnik jak i gdzie wgrać skina skoro jest ten 'mod na skina', bo nie ogarniam za bardzo z góry wielkie dzięki!

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam pytanko jak zrobiłes by uruchamiał się nowa wersja minecraft , bo mam swój launcher napisany w C# jednak nie wiem co zrobić by się uruchamiał 1.6 ;/

Opublikowano

Też słyszałem że tu jest KeyLogger

Kto odważny sprawdzi? Najlepiej jakaś osoba znająca się na rzeczy!

Nie wiem czy w twoim odczuciu znam się na " rzeczy" ale pobrałem i mi działa skanowałem przez internet i rezultaty były negatywne na obecność jakiegokolwiek virusa- skanowałem własnym antyvirusem " Kaspersky Pure 2.0" z aktualną bazą danych i również nic nie wykryło. liczę na jakiś + albo lajk za fatyge :P

Opublikowano

Hmm troche dziwne... Posiadałem swoje mody w folderze .mods . Jak sobie pogrąłem chwilke na 1.6 to chciałem wrócić do 1.5.2 więc wrzuciłem swego minecraft.jar do bin. Patrze do folderu .mods a tam co? gówno :) nic zero modów ... Troche denerwujący problem, że musze od nowa je instalować, a z forgem to są zabawy, że hej...

Do szybkiego instalowania Modów polecam : http://mvc.craften.de/. Po wybraniu modów klikamy Zmień wersje i odpalamy minecrafta. Licze na +

Opublikowano

No niestety ktoś musiał zrobić launcher z 1.6.1 i dalej będą steve'y na serwerach...

DLACZEGO?!

Tak w ogóle to po co ktoś miałby robić launcher z wirusem? ...

Opublikowano

W launcherze nie ma żadnego wirusa ci co tak piszą to trolle. Launcher jest w javie można sobie zdekompilować i zobaczyć.

Na multiplayer każdy będzie miał swój nick, nie żaden "Player" :P Właśnie sprawdziłem na oficjalnym serwerze z mojang.com offline-mode=false i normalnie mam swój nick :)

A co do steve'ów to launcher pozwala na zmiane skina bez premium więc nie będzie stevów :D

Strona mojego autorstwa pozwalająca rozwiązać dowolne równanie z jedną niewiadomą: http://rozwiazywacz.com

Opublikowano

Wirusa nie ma, za to jest keylogger nie wykrywalny przez antywirusy.

launcher wgryza się w folder .minecraft i sprawia problemy z usunięciem jego.

Grać się da, ale jakim kosztem.

1. Wykradnie nick

2. Hasło

3. Zapisze każdy twój ruch na komputerze, jesteś narażony na stratę ważnych danych, tych nie osobistych, jak i tych prywatnych.

Wystarczy poszukać w kodzie.

Opublikowano

Wirusa nie ma, za to jest keylogger nie wykrywalny przez antywirusy.

launcher wgryza się w folder .minecraft i sprawia problemy z usunięciem jego.

Grać się da, ale jakim kosztem.

1. Wykradnie nick

2. Hasło

3. Zapisze każdy twój ruch na komputerze, jesteś narażony na stratę ważnych danych, tych nie osobistych, jak i tych prywatnych.

Wystarczy poszukać w kodzie.

Naprawdę ?

1374642900-U336505.png

by Jakim08

Opublikowano

Ten launcher mi nie działa ciągle mam Minecraft Launcher by Zyczu v. 3.3.2 minecraft.zyczu.pl Trwa ładowanie i tak ciągle

pomoże ktoś ?

Opublikowano

Zyczy jestes dla mnie nikim tyle ci powiem jezeli tego keyloggera nie usuniesz to nie wiem.

Ciapek odinstaluj to!!!

I zrob format kompa jak mozesz

Ja nie klamie japierdzirle chcecie moge dac wam dowody

Opublikowano

Pytam sie mojego kolegi informatyka l wlasnie jak cos bede wiedzial to poradzr narazie tyle wiem ze tam jest keylogger i przejmuje wszystkie hasla jak sie zalogowaliscie.

Pokaze na przykladnie

Zalogowales sie na fejsa-Juz wie Twoje haslo

Innych hasel nie bedzie wiedzial dopoki sie nie zalogujecie.

Pozdrawiam -.-

Opublikowano

Ale tu nie wpisuje się hasła, to działa jak MC SP. Pobrałem i nie wiem czy jest..

Edit: Ma ktoś rozwiązanie mojego problemu?

Bo w SP nie wpisujesz zadnego hasla tylko a keylogger nie obejmuje tylko minecraft tylko np przegladarke czy inne programy ...

Opublikowano

to jak to usunąć pomocy

PS: jeżeli jakieś hasło mi zniknie to odrazu lece na policje, zrobią ekspertyze i będziesz miał przesrane kurwo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...