Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][1.6.1] Minecraft 1.6.1 Launcher Non-Premium ze skinami

zyczu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zyczu jestes super, dzieki tobie jest 1.6 :) bo się bałem że nikt nie zrobi coś z tym nowym launcherem.

2s6wxf4.png

Opublikowano

dlaczego zawsze jest w twoich launcher'ach tak że potem nie mogę użyć innego by coś zrobić tylko wyskakuje by pobrać twój ???

Nie ma.png

Opublikowano

Pobrałem, pograłem chwilę, póki co nie uruchomię bez optifine.

Po pobraniu dalem na virustotal -> nic nie wykryło, OTL chyba też nic, myślę że keyloggera nie ma ;f

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Tak jak up też nie wiem czy grać na tym czy nie bo jak u góry kolega napisał też ogladałem live YOUTUBRÓW i all mówią że to koylogger co o tym myślicie ??

Bez%C2%A0tytu%C5%82u.png

Przy instalowaniu moda MCPatcher na 1.6.1

Uruchom jako Administrator albo Prawym "Rozwiąż problemy ze zgodnością"

Opublikowano

Też słyszałem że tu jest KeyLogger

Kto odważny sprawdzi? Najlepiej jakaś osoba znająca się na rzeczy!

Cześć...

Opublikowano

Ale tu nie wpisuje się hasła, to działa jak MC SP. Pobrałem i nie wiem czy jest..

Edit: Ma ktoś rozwiązanie mojego problemu?

Opublikowano

Tak jak up też nie wiem czy grać na tym czy nie bo jak u góry kolega napisał też ogladałem live YOUTUBRÓW i all mówią że to koylogger co o tym myślicie ??

Uruchom jako Administrator albo Prawym "Rozwiąż problemy ze zgodnością"

tu bardziej chodzi o to, że nie znaleziono ścieżki do moda i jest to do poprawki

Opublikowano

Hmm troche dziwne... Posiadałem swoje mody w folderze .mods . Jak sobie pogrąłem chwilke na 1.6 to chciałem wrócić do 1.5.2 więc wrzuciłem swego minecraft.jar do bin. Patrze do folderu .mods a tam co? gówno :) nic zero modów ... Troche denerwujący problem, że musze od nowa je instalować, a z forgem to są zabawy, że hej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...