Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Mohery w Tramwajach.

Qwerty9661

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najgorsze jest to jak jeszcze perfidnie zaczynaja nad Toba gadac jedna z druga jak ty sobie siedzisz zebys tylko miejsca ustopil a potem rozmowa sie konczy miedzy nimi.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Oczywiście, powinny mieć osobne autobusy zakaz jazdy z młodymi od 7:00 do 9:00 bo przecież nie wolno im na bazar pojechać, powinny mieć osobne, podziemne przejścia, przejść na ateizm , to że 70% urodziło naszych ojców to nieważne, to że od PRLu nic się nie zmieniło w ich kwestii (emerytury, służba zdrowia jakie były takie są) i są zgryźliwe z tego powodu też nieważne...

Jakieś to dziwne, że ja jeżdżę dzień w dzień autobusem, czasami trzema i jeszcze NIGDY babcia nie wymusiła na mnie ustąpienia miejsca.

Trzeba też umieć odróżnić wredną babcię od takiej, która serio potrzebuje ustąpienia miejsca.

Ech....

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

.Jade o 7 rano autobusem=żadnego wolnego miejsca bo babki jadą(dokąd kurwa?skąd?!), wracam o 10 żadnego wolnego miejsca, jade gdzieś o 16- żadnego wolnego miejsca, wracam o 21-żadnego wolnego miejsca.

Ja też jestem ciekawa gdzie oni jadą o 7 rano. :D Raz w autobusie usiadłam sobie na takim pojedynczym miejscu, a jakaś stara baba z wózkiem wzięła mnie za szmaty i z tekstem żebym usiadła gdzie indziej bo jej i wózkowi tam będzie wygodniej. ;D

Pamiętam raz taką jedną akcje z kościoła gdzie ksiądz specjalnie zapowiedział o 11 mszę dla młodzieży a dla reszty na późniejszą godziny. :D

O 11 gnoje stoją przed kościołem bo cały kościół wypchany po brzegi przez staruchy :D

Opublikowano

W Malmö sa zarezerwowane w autobusach miejsca dla starszych i jak starsza osobka potrzebuje tam usiasc to siada i jest okej.

Ale wczoraj jedna siedzaca kobieta ( miala z 30 lat) w zatloczonym autobusie kazala jednej dziewczynie zmienic miejsce trzymania rury sie bo jej zaslaniala cos.

Pierdzi w fotel i wymaga jeszcze... ;/

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Oczywiście, powinny mieć osobne autobusy zakaz jazdy z młodymi od 7:00 do 9:00 bo przecież nie wolno im na bazar pojechać, powinny mieć osobne, podziemne przejścia, przejść na ateizm , to że 70% urodziło naszych ojców to nieważne, to że od PRLu nic się nie zmieniło w ich kwestii (emerytury, służba zdrowia jakie były takie są) i są zgryźliwe z tego powodu też nieważne...

Jakieś to dziwne, że ja jeżdżę dzień w dzień autobusem, czasami trzema i jeszcze NIGDY babcia nie wymusiła na mnie ustąpienia miejsca.

Trzeba też umieć odróżnić wredną babcię od takiej, która serio potrzebuje ustąpienia miejsca.

Ech....

Udajesz czy jesteś głupi?

Jak jest starsza babinka która ledwo stoi z zakupami ale nic się nie odzywa itd. to ustępuje jej miejsca i się pytam czy jej pomóc z zakupami czy coś.A jak wpada jakaś pojebana plotkaro-dewotka(najgorszy model) to choćby skały srały to jej nie zejde i nie pomoge, w kościele ma zdrowie klęczeć kilka godzin, stać i z drugą małpą opowiadać jakieś gówna po kilka h to też ma siłe do chuja wafla

Opublikowano

Jak jest jakaś uprzejma babcia to jej miejsca ustąpię a jeżeli jakaś k*rwa która się pruje to ją jeszcze zmieszam z błotem.

jp8p35.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...