Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Mohery w Tramwajach.

Qwerty9661

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tego nie ogarniesz. Jak w autobusie to "ustąp miejsca bo stara jestem", a jak po Biedronce to zapierdalają godzinę z wózkiem 50km/h i jeszcze nitro żeby się wpierdolić pierwsza do kasy.

FUCK LOGIC.

@UP Nie jestem katolem ale po chuj prowokujesz innych?

Game Over

Opublikowano

Tego nie ogarniesz. Jak w autobusie to "ustąp miejsca bo stara jestem", a jak po Biedronce to zapierdalają godzinę z wózkiem 50km/h i jeszcze nitro żeby się wpierdolić pierwsza do kasy.

FUCK LOGIC.

Dzięki ziom, tak sie usmiałem ze...

Pozdrowienia z podłogi.

Opublikowano

Oraz te podróże komunikacją miejską o 5 rano bo po drugiej stronie miasta rzucili na bazar ziemniaczki o 5 groszy tańsze.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja nie jestem wyprowadzony z równowagi tylko w Rowie Mariańskim są RURKOWCE :D

Ja nie jestem wyprowadzony z równowagi tylko w Rowie Mariańskim są RURKOWCE :D

Opublikowano

Wkurwiały mnie takie mohery "łooo jejku ale mnie plecy bolą" żebym dał usiąść ha ha. A czemu mam ustąpić? Też płacę to wymagam wygody! xDDD

Albo jeszcze lepsze : ustąpiłem to ona z mordą, że ustąpiłem jej miejsca ze względu na jej wiek XDDDDDDDD

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

jebac ta ich religie kosciol im kity wkreca a one mysla ze do nieba pojda. Nie mozecie tego pojac ze Boga nie ma?!

Bóg istnieje. I co teraz? Łyso?

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Mnie to niesamowicie wkurwia.U mnie w mieście nie ma tramwajów(małe miasto), ale są autobusy.Tych mocherek to jest kurwa plaga.Jade o 7 rano autobusem=żadnego wolnego miejsca bo babki jadą(dokąd kurwa?skąd?!), wracam o 10 żadnego wolnego miejsca, jade gdzieś o 16- żadnego wolnego miejsca, wracam o 21-żadnego wolnego miejsca.JA SIĘ PYTAM GDZIE TE JEBANE MAŁPY JADĄ?!

Opublikowano

Mnie to niesamowicie wkurwia.U mnie w mieście nie ma tramwajów(małe miasto), ale są autobusy.Tych mocherek to jest kurwa plaga.Jade o 7 rano autobusem=żadnego wolnego miejsca bo babki jadą(dokąd kurwa?skąd?!), wracam o 10 żadnego wolnego miejsca, jade gdzieś o 16- żadnego wolnego miejsca, wracam o 21-żadnego wolnego miejsca.JA SIĘ PYTAM GDZIE TE JEBANE MAŁPY JADĄ?!

łapaj odpowiedz (to rano o 5 można wymazać xD)

Oraz te podróże komunikacją miejską o 5 rano bo po drugiej stronie miasta rzucili na bazar ziemniaczki o 5 groszy tańsze.

Opublikowano

W Kielcach też nie :D ale chodzi ogólnie o transport publiczny

Pierdolisz? ;o

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Jak się niemyją to jadąc tramwajem czuje się jak w zoo :<

Święta racja!

Mam szacunek do osób starszych i ustępuje miejsca jak widzę starą babuszke co ledwo może ustać, ale niektóre 60 letnie kobiety uważają się za cholera wie kogo i mają o coś pretensje jak sie nie schodzi.

Kiedyś widziałam akcję gdzie baba może na oko 65 lat, nie więcej sapała do jakiejś dziewczyny o miejsce.

Było widać, że ani nóg połamanych nie ma, trzyma się spokojnie rurki i nic się z nią niepokojącego nie dzieje.

Ale oczywiście musi sobie usiąść. Doszło do tego, że jakiś facet nawet zaczął krzyczeć na biedną dziewczynę że niby ona nie ma kultury i STARSZYM nie udziela miejsca. Co się dzieje z tymi dzisiejszymi ludźmi to ja nie wiem -.-

Niektóre babcie po 80 lat stoją cichutko i nikogo nie proszą o nic, a trafi się taka małpa gdzie by się rozsiadła na cały autobus, a nawet biletu nie skasowała.

A co do śmierdzenia.

Nie wie jak u was, ale u mnie zdarza się to dość często, że starsi ludzie się nie myją.

Cuchnie od nich jakby wytarzali się w śmieciach czy uj wie czym.

Teraz w lato jak jest ciepło to idzie się udusić 8S

58815786.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...