Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra dla fanów Naruto, Bleach, DB

OLEKK1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hohoho już zaczynam w to grać jestem wielkim fanem naruto :D

31dabad8e9803218.jpg

Crysis jest bogiem strzelanie nałogiem granat zabawą a broń podstawą

Nic innego nie wymyśliłem xD

Opublikowano
mały offtop:

olekk1122 zmień podpis, bo ta (te) gra (gry) nie ma nic wspólnego z death note!!!

jeszcze coś: jak wyjdzie w tej grze coś a'la Elfen Lied, Zero no Tsukaima, Soul Eater (tak, wiem, to jeszcze świerze anime), Fate|Stay Night, Koi Koi 7, Vampire Knight, Rosatio to Vampire TO DOPIERO OPIS TEMATU BĘDZIE ZGODNY Z ZAWARTOŚCIĄ

kto by pomyślał, że te mega-za-długie anime mogą być uznane za wspaniałe

ps gra nie wygląda mi na zaawansowaną graficznie, mam nadzieję, że lepiej się w nią gra niż w mapla

1.Istnieją Gry Death Note.

2.Przepraszam że zawiodłem Wielkiego fana anime, ale weź pod uwagę że Naruto, Bleach i DB są chyba najpopularniejszymi anime (Przynajmniej na MPC). Z całym Szacunkiem ale Jesteś chyba 1szą osobą, ktora napisała negatywny komentarz.

3.Większość osób woli spędzić czas w inny sposób, niż przez 50% życia oglądać anime, więc ogląda się anime, które są "sprawdzone" i cieszą się popularnością (dlatego też są one dla nas "Wspaniałe"). Mogę Cię zapewnić że jeśli "świerze" anime, których nazwy podałeś staną się bardziej popularne, zaczną puszczać je w głupich programach dla dzieci typu "Jetix" i te zaczą sobie wpuszczać do sygnaturek obrazki o tematyce tych anime, wtedy starsi ludzie zobaczą że jeśli tyle ludzi ma "to" w sygnie to musi być fajne (stanie się jeszcze bardziej popularne) i zaczną robić o nich Gry, FanArty, Weby i blablabla. Niestety dla większych fanów anime stracą one na wartości.

4.Niektore anime nadają się na to żeby zrobić z nich MMORPG'i (Te długie i z walką w roli Głównej), a niektore nie.

5.Moje zdanie jest takie: W grach ważniejsza jest grywalność, niż grafika.

Pozdrawiam.

P.S. Rozpisałem się. :P

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Sry za odkopanie ale mi jak sie podlaczylem to ciagle pisze tak :

Opening Link :

I tu link gry Tego Shadow Naruto cos tam jakos tak

I juz mi sie 15minut tak robi co jest ?? :/

Tak dlugo ma byc ?

@Edit

a teraz do cholery wogule nie dziala.

Da mi ktos link do najnowszej versji ??

Tamta 4.0 nie dziala a jak instalnolem 3.5 to k***a wogule nie dziala.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

ee a ja jak klikam to join top mi cos wyakakuje hcyba proced to your destiny no to klikam continue wlacza mi sie i po lewj tam gdzie chyba powinno cos byc mam czarny ekran o co kuman?

Opublikowano

dobra wlaczylem.

Dziala.

Ale WIELKI PROBLEM

LAGI LAGI LAGI LAGI LAGI

Czy to LAGI czy mam cos z kompem ???

Ciagle jak dolacze sie do jakiejs gry to za 1minute MNIE WYWALA

DOSLOWNIE 1MINUTA

Inni tak nie maja bo widze nikogo nie wywala

Tylko Mnie...

CZEMU

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zacznę od tego że nie odgrzewam starych kotletów pisząc w tym temacie, tylko po co zakładać 2 taki?

Chciałbym pokazać wam grę Bleach Divine Judgement oczywiście na BYOND'a (jeśli nie wiesz o co chodzi to zobacz 1 stronę tematu)

Jak sama nazwa wskazuje gra opiera się na tematyce Anime Bleach :)

Gra stworzona przeze mnie i kolegę z Anglii :)

Grę zaczynamy jako Human, wchodzimy do hot spotu gry, czyli hospital'u i wbijamy parę lvli. Teraz przed nami wybór czy chcemy stać się Hollowem(Pustym), Shinigmi(Bogiem Śmierci), Klasą Sado(Brazo Derecho Del Gigante, Prawa Ręka Giganta i z czasem Brazo Izquierdo Del Diablo, Lewa Ręka Diabła), Inoue(Główna umiejętność to wytwarzanie tarcz i leczenie), Quincy(Zakon, który do walki używa łuków stworzonych z Mocy duchowej) lub Bounto(Używają do walki lalek, coś w stylu Sasoriego z naruto). Po wyborze dostajemy swoje 1sze umiejętności, z czasem je rozwijamy zdobywając poziomy. Oczywiście nasze postacie mogą zdobyć "2 klasę" Shinigami>Vaizard, Hollow>Arrancar>Espada Arrancar, dodają one parę umiejętności.

Główną atrakcją w grze jest klimat, PvP, Tournamenty i rozwój postaci. Grę updatujemy często.

Obowiązuje język ANGIELSKI! (chyba ze piszecie na whisper) Gra jest nowa, więc możecie cały czas być liderami. Wolne "Spoty" można sprawdzić na Hubie gry. http://www.byond.com/games/Meito15/BleachDivineJudgement

Gra niestety nie działa 24/7 ale mniej, więcej od godziny 14 do 24 albo 1.

Jak się szybko połączyć? Jeśli już mamy konto na Byondzie i ściągnięty program (patrz strona 1) w przeglądarce otwieramy Adres byond://BYOND.world.227343536##webid=0ff804ae826da8dd0e14e6e389a17841bc39083abd768f47

Teraz czekamy aż gra się ściągnie, załaduje i gramy :)

Mój nick to Reido

Zapraszam! W razie problemów pisać na PW.

Opublikowano
Te naruto pixelowska grafika widziałem leprze na PS2

1. W takich grach nie ocenia się grafiki, tylko grywalność...

2. pisze się lepsze.

3. Wiesz chociaż co to PS2? Bo biorąc pod uwagę to co piszesz to raczej nie.

Opublikowano
1. W takich grach nie ocenia się grafiki, tylko grywalność...

2. pisze się lepsze.

3. Wiesz chociaż co to PS2? Bo biorąc pod uwagę to co piszesz to raczej nie.

Wiem PlayStation2(PS2) konsola do gier i filmów :P

signature0a.png
Opublikowano

Miałem 'lekką' przerwę od gier , ale Bleach Divine Judgement zapowiada się ciekawie :] jak coś mój nick to OverLimit ;D

Banana banana banana terracotta banana terracotta terracotta pie!

Banana banana banana terracotta banana terracotta terracotta pie!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam taki problem zachcialo mi sie pograc w poekmony a Pokemon Citrine Online wyglada doslownie jak na gemboya tylko ze nline i gdy w chodze na : http://www.byond.com/games/Fint/Pokemon?co...0dfcb471d37d1ac gdzie jest ta gierka pisze mi zamiast Join albo play Waiting list i pisze ze 39 osob czeka o co kaman :P ? jest 1 rano 39osob czeka zeby wejsc czy o co chodzi :P?

Opublikowano
Mam taki problem zachcialo mi sie pograc w poekmony a Pokemon Citrine Online wyglada doslownie jak na gemboya tylko ze nline i gdy w chodze na : http://www.byond.com/games/Fint/Pokemon?co...0dfcb471d37d1ac gdzie jest ta gierka pisze mi zamiast Join albo play Waiting list i pisze ze 39 osob czeka o co kaman :P ? jest 1 rano 39osob czeka zeby wejsc czy o co chodzi :P?

Serwer gry jest offline. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...