Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jakie jest ryzyko

Renegat69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy czy chcesz bocić w miejscu gdzie jest dosyć sporo osób czy w miejscu gdzie rzadko ktoś jest.

Ogólnie mało kto zgłasza ludzi za używanie cheatów, mało tego, niektórzy nie mogą pokazać dowodu (filmik z gry).

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

aha no okej dzięki wielkie :)
no bocić chciałem gdzies na v2 :P więc nie wiem ile tam ludzi się przetacza :D

Opublikowano

Jak będziesz bocić na CH4 , gdzieś dalej od początku mapy , to masz 30% szans na bana .

Kiedyś bana dostawało się po 5 minutach , a teraz nie wiadomo czy po 24h dostaniesz ;)

giphy.gif ­

Opublikowano

Zależy od serwera..

Widzisz ile teraz ludzi gra na globalu, znajdziesz fajną miejscówkę + channel na którym nie ma ludzi i jesteś uratowany :)

Opublikowano

no już to rozkminiłem :P
żeby nie zakładać new tematu wiecie może czy można jakoś napawić wallhacka ?
bo jak włączam bota i boce na koniu to mi wallhack nie działa :/

Opublikowano

no już to rozkminiłem :P

żeby nie zakładać new tematu wiecie może czy można jakoś napawić wallhacka ?

bo jak włączam bota i boce na koniu to mi wallhack nie działa :/

Można spokojnie używać go z Kamer Modem i działa na PL'u.

http://www.mpcforum.pl/topic/540141-dl-global-metin2-full-wallhack/

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Ban na stałe.

Z tym boceniem to trzeba mieć farta, bo raz bocisz przez kilka miesięcy i nic, a kolejny raz dwa dni i ban.

Najlepiej na takich "czitach" jechać w miejscach mało zaludnionych.

Opublikowano

Prawie nikt nie zgłasza cheeterów . Spokojna twoja :) BAN NA STAŁE .

43369300000377166331.png

''Mimo, że do celu jeszcze daleko, szczęśliwy jestem, że jak na razie dotąd doszedłem..'' ♥

Alien2(Reaktywacja) -> Erratum

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ban stały konta lub wszystkie konta na IP . I masz po grze.

Najlepiej grać uczciwie namęczyć się ale później jest się kozakiem i bana się nie ma . ; ]

Opublikowano

jakie jest ryzyko wyrwania bana za bocenie na modzie ?

i jaki jest ban ? tak jak kiedyś że na stałe ?

Tak ban jest na stałe . Lecz w 90% go dostaniesz. Nie da się zablokować hs'a , więc albo sam system Cie zbanuje , albo ktoś wyśle ticketa do supportu .

1375686746-U987417.jpg

"Ujrzyjcie prawde , którą przesłania wam świat , albowiem mrokiem będą dotknięci ci , którzy widzą tylko przez własny wzrok"

Members | exMPC Modder Team

Opublikowano

Nie używaj takich opcji jak sh :)

Nie uzywaj waithacka

Uzywaj mobberhacka ale zadko ustaw na 25s zasieg normalny nie maly !!

Boc na ch3/4 ,gdzie jest mało osob i czasami zobacz czy ktos nie pisze do ciebie na PW !

Wykrywacz gm ustaw na pokazywanie nazwy nie na wychodzenie odrazu bo bana złapiesz:)

Pozdrawiam

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Szansa na bana zależy od siły wiatru podzielonego przez wiek Jezusa razy siła grawitacji na słońcu.

A tak serio pisząc to nie radze odchodzić od kompa i zostawiać bota na kamerze ,bo zawsze jest ryzyko ,że ktoś cię podkabluje. Nie ustawiaj na wychodzenie jeśli GM jest w pobliżu. A jak chcesz używać wspomagaczy i czuć się pewniej to skorzystaj z M2Boba tylko on jest płatny. A i jeszcze jeżeli dostaniesz bana za używanie dopalaczy to już na stałe. Możesz też zawsze napisać odwołanie od tego ,ale szanse są minimalne. Podsumowując jak będziesz używał bez tzw. przypału to nie masz się czym martwić.

17029.gif

Opublikowano

NA pl to ja gralem ponad poł roku na modzie i lajt i nic puki mnie nie nagrali :) A na Privach zalezy na jakim nowych starszych i jak jest server zrobiony bo moda mozna wygrac latwo na serverach co jest w Szepcie godzina to na modzie jest : bez odstepu a bez moda jest odstep

Opublikowano

Wszystko zależy od szczescia jeden mówi tak drugi inaczej. Jak masz szczescie nikt cie nie zlapie a jak nie no to niestety takze zawsze lepiej nie uzywac hackow i tyle ;]

Elo, pis joooł

Opublikowano

@kilka postów wyżej - aby naprawić wallhacka, nie odpalaj go przyciskiem w grze (kamer), bo czasami się buguje i przestaje działać w najmniej oczekiwanym momencie. Ja rozwiązuję to tak, że zawsze jak się zaloguje na postać, wpisuję na czacie komendę /wallhack i nie ma problemów z bugowaniem. Nie wiem czemu tak dziwnie, ale mi to działa.

Opublikowano

Admin tylko cie zobaczy to odrazu wylapiesz bana, wiec nie ma co grac na modzie lepiej sie potrodzic i wszystko ladnie samemu ogarnąc; )

Zycie jest jak szachy - raz bijesz konia , a raz pchasz krolową : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...