Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2/1.6][GuildsWar][Wojny Gildii][8GB Ram][120Slotów][Mcmmo][Exp Ze Ston'e][Katakumby][GildieZaItemy][Dedyk][FORTUNA][ItemShop] - 1 Osoba VIP

MaxFB

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up Możemy.. Ale skąd mam wiedzieć kto się tymi botami bawi? Te boty wchodzą przez proxy, Więc zbanowanie na ip nic nie da. A Antibotów czy coś tego wgrywał nie bede bo to graczy blokuje.

Opublikowano

lepiej zablokować graczy na pare godzin czy meczyć sie z botami 2 dni? jak bot wykryje przeciążenie to sie wyłącza, chyba nie powiesz mi że to robi jedna osoba. napewno ktoś wykupil "tester sieci"

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

@up To jest nie możliwe żeby zwykłe boty zlagowały dedyka 8gb... Sam nie raz próbowałem botami wysadzić jakiś serwer to nawet z 512mb był problem...

Opublikowano

może jakiś administrator się ze mną skontaktować? zakupiłem 16TNT ale miałem pełny ekwipunek i ich nie otrzymałem, mogę podać nazwę na stronie i sprawdzicie historie płatności ;[
@edit
Sprawa rozwiązana dzięki :)

Opublikowano

@Nemek : Nic, tylko dostał DDoSa z 15GB/s i lekko go offło. xD

A dzisiaj w nocy mapy nie będzie.

--------------------------------------------------------------------------

Avaterys & FUSH - jedyna taka ekipa! :>

Opublikowano

@Nemek : Nic, tylko dostał DDoSa z 15GB/s i lekko go offło. xD

A dzisiaj w nocy mapy nie będzie.

--------------------------------------------------------------------------

Avaterys & FUSH - jedyna taka ekipa! :>

JAK TO MAPY NIE BĘDZIE?!@#%&*ui CHYBA SOBIE ŻARTUJESZ... WŁASNIE ZBUDOWAŁEM ZAMEK.

Z KĄD TAKIE INFORMACJE?!?!!?

Caps odwzorowuje moje emocje.

Kiedyś coś tu będzie!!

CYvaxaC.png

Opublikowano

@ava Dla mnie minecraft to nie jest 2 życie w przeciwienstwie do ciebie. Maszyny już nie mam. Hosting mi ją zabrał i zwrócił pieniądze, Sam ich o to poprosiłem. Więc sobie możesz rozwalać, Ale Starą w dupsko.

post-854068-0-21546000-1372876728_thumb.png

post-854068-0-84048900-1372876738_thumb.png

post-854068-0-91358600-1372876747_thumb.png

Avaterys Wciaz mi nie wyjasniles co ci zrobilem

Opublikowano

czyli co z serwerem?

Gówno, 1:0 dla mnie.

@Fiesta : Nigdy Ci nie odpuszcze tego co zrobiłeś, takich rzeczy się nie wybacza. Jak nie będziesz miał internetu, to nie ja okej? :D

Opublikowano

Widze Ava ty tyko ludzi potrafisz wykorzystywać :x Gdyby nie FUSH to byś gówno zrobił, pewnie i tak za max 1 miech go wyruchasz na kase albo coś w tym stylu ;3

Szkoda że Fush nie robi serwerów z Jok3r'em jak kiedyś :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...