Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ModPack 1.6.2 - LoLzPack v2.0 by: CampeR_Thc

jinii

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak ten shit pobrać? :(

Mam coś takiego:

Nazwa pliku:
rar.png LoLzPack v1.0.rar
Data dodania:
2013-07-18 11:31
Pobrań:
190
Rozmiar:
133.69 MB
Wrzucił:
anonimowy użytkownik
Szybkie pobieranie:
Zarejestruj się za darmo, aby pobierać pliki bez limitu prędkości i bez czekania

Żaden kod z obrazka czy coś mi się nie pokazuje, a czekam już ponad 3 minuty. Internet mam dobrej prędkości, odświeżałem kilka razy stronę. Nie mam zamiaru się nigdzie rejestrować żeby ściągnąć plik -.-

Opublikowano

@up

Masz tam kilkadziesiąt sekund do odczekania, czas jaki pozostał, zaznaczyłem na czerwono:
Ps: na tym 2 ss'ie niżej pokazałem gdzie jest napis: Pobierz (naprawdę wg. mnie trzeba być ślepym żeby go nie widzieć)

PPSc.png

NPSc.png

Opublikowano

@up

Masz tam kilkadziesiąt sekund do odczekania, czas jaki pozostał, zaznaczyłem na czerwono:

Ps: na tym 2 ss'ie niżej pokazałem gdzie jest napis: Pobierz (naprawdę wg. mnie trzeba być ślepym żeby go nie widzieć)

PPSc.png

NPSc.png

Przecież pisałem, że mi nie wyświetla się żaden kod do przepisania, żaden licznik z czasem, ani przycisk pobierz. Trzeba chyba być ślepym, żeby nie zauważyć, że tak napisałem :)

Pacz: http://tinypic.com/r/5wwb53/5

(Nie daję w obrazku, bo mi wyskakuje, że obrazek ma za duże rozszerzenie.)

@Down

Inna przeglądarka i wszystko ładnie działa :D Dzieks, nie pomyślałem.

Opublikowano

AddBlock+ blokuje wyswietlanie pobierania za free. Ciesze sie ze moge przetestowac ten modpack. Dzieki za i niebawem odpowiem co jest wart ale po opisie w wersji na 162 robi wrazenie.

Opublikowano

Fajny ModPack! Dużo modów, fajnie dobrane!

Polecam!

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Modpack fajny ale mam problem z enczantowaniem itemów!

Wkładam item do enchantingu nic się nie pojawia a jak wloze część zbroi to pojawia sie enchant a jak chce to dac to podkresla sie na czerwono i nic sie nie da zrobic WTF?!

Help gram na wersji 1.5.2

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

LoLzPack v1.0 104 mody [1.5.2] tej paczki wgl sie nie da pobrac. Jak zaczynam pobierać to się w ogóle nie pobiera cały czas stoi w miejscu.Najlepiej jak bys zmienil na inny hosting

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Widzę, że nadal niestety nie zmieniłeś Optifine i Forge w paczce 1.5.2 jak pisałem (chyba że jestem ślepy, a jeśli tak to daj link do pobrania) :D

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...