Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ModPack 1.6.2 - LoLzPack v2.0 by: CampeR_Thc

jinii

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ta paczka jest juz pod 1.6.2? i czy można to wszystko zainstalowac przez magic launcher

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Opublikowano

Paczka jest jeszcze na 1.5.2 i nie ma sensu instalować tego przez magic launcher bo wystarczy podmienić folder .minecraft z tym co jest w paczce ;p
ps: Zresztą instrukcja instalacji modów jest w paczce.

Opublikowano

@up Thx wielkie :)

Jeśli macie jakieś pomysły co dodać do modpacka to piszcie bo następna wersja będzie już na 1.6.1

Opublikowano

Niedługo zrobię serie z tej paczki modyfikacji i może w filmiku opowiem trochę o modach jakie się w niej znajdują.

Opublikowano

Szkoda że nie ma industriala,teleportpipe,logistic pipe itp.

Tak pozatym to spoko paczka własnie pobieram i teestuje ;d]

Pierwszy raz mam na modach takie anomalie..

Gram jest 30-60fps a nagle spada do 2-0 i sie mc zacina.

Po chwili sie odetnie i myszka nie działą w mc wgl nie reaguje a po chwili klawiatura przestaje w mc działać choc na PULPICIE W TYM SAMYM CZASIE DZIAŁA !

Pierwszy raz mam takie coś.

mojasygnan.png

Opublikowano

@siewka181 Ustaw sobie opcję mc itd. bo aktualnie są one ustawione pod mojego pc (pod jego parametry) tak więc popróbuj :)

ps: paczka jest cały czas poprawiany i staram się zoptymalizować lagi bo też czasami mam spadki fps ale to wystarczy chwilę w opcjach się pobawić i jest git :)

Jeśli nie wierzysz to niedługo będą filmiki z tego modpacka, mam już nagranych 5 filmów z niego ale aktualnie jestem na wakacjach i nie mam jak wrzucić na yt.

Opublikowano

A co mają opcje do tego ;d. Gram w 40-60 fps i po paru minutach spada do 2-0 potem minecraft mi sie zacina i myszka z klawą przestaje sie mnie słuchac a fps wracają do normy.

@ ale juz mniejsz ;p

zrobilem sobie sam mod packa i jest git.

@ nizej

ale spadek jest jednorazowy po chwili gry . później wacha sie w 40-60fps a najgorsze jest to ze mycha wariuje.

Klawa zaczeła dzialać ale mycha wariuje tylko tu ;d nie wiem czemu.

mojasygnan.png

Opublikowano

@up opcję mają to do tego że nie będą ci spadać fps jeśli wszystko idealnie dopasujesz :) wiem po sobie bo też miałem wcześniej spadki fpsów i już ich nie mam

Opublikowano

Można dostać paczkę na multiplayer(może być nawet o połowe mniej modów) + jak ją zainstalować na multiplayer??

@Top

Na początku mi nie działała ale potem sam sobie z tym problemem poradziłem i muszę powiedzieć, że paczka bardzo dobra ;)

Leci like ;)

graphic.png

Opublikowano

Widzę moda na paczki z modami na pierwsze lepsze.

Prawie każda paczka ma BuildCraft nie wiem czemu jednak nie ma w żadnej addonów.

SoulShard + EE3 = przejście gry w jeden dzień.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...