Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Pick Champion

Bojda

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wersja programu jest stara może niektórym użytkownikom nie działać, jutro poszukam nowych kilka odpowiedników tego programu i zapodam linki  -.-

No i gdzie te linki?

Opublikowano

Narzędzie które za nas picka danego championa ;)

Bez_tytu_u.png

Uruchomić jako Admin

Bot sam automatycznie wykrywa LOLa

Wybieramy jaką linie ma napisać bot (opcja AutoCall musi być zaznaczona)

W oknie Disabled mamy do wyboru Auto Pick i Auto Lock

Okno 5vs5 Blind do wyboru mapy

W oknie Enter Champion Name podajemy nazwe Bohatera np. Diana

Po ustawieniu wszystkiego Klikamy Join Match.

Download:

https://www.dropbox.com/s/vsxi1038kqnrs46/Auto%20Pick%20Champion.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/4c3c046d4cfdb195a0340df7f65539f3c0b55673254e3bf60886f2342cb4d6e3/analysis/1372547105/

Bot Sprawdzony działa na testa zagrałem Dianą ledwo co się otworzyło loby z bohaterami a bot napisał mid i picknoł Diane ;D

TESTOWANE NA: Win7 64bit LOL po polsku :P

Ja już to jakiś czas temu widziałem i testowałem i nie działało. A i tak miałem wątpliwości ponieważ sam wpisuję nazwę Championa- to nie przejdzie, błędy, małe litery itd. Żeby to miało jakiś sens to powinna być lista z której by się wybierało.

Opublikowano

Dobra ogarnąłem tego bota xD Ja myślałem że on picknie od razu a on najpierw wyszukuje to dlatego się wpisuje nazwę samemu, ale autocall mi nie działa ustawiłem Blind 5v5 i włączyłem mecz a on nic nie napisał, myślałem że to przez to że jest ten nowy teambuilder (bo na początku gdy włączyłem bota to wybrał pierwszą opcję tzn. Teambuildera, a kiedyś tam był Blind) to zmieniłem na Draft 5v5 bo on był na drugim miejscu wcześniej, ale i tak wciąż nie działał.

Opublikowano

Działa program poprawnie, żadnych zastrzeżeń.

Jednak nie dziaała.

@Skuwer12345 wątpię aby taki niedorozwojek zrozumiał ale wytłumaczę ci jak przedszkolakowi. MY> CHCEMY > SZYBKO > PICKĄĆ > POSTAĆ > ABY > KTOŚ > NAM > JEJ > NIE > ZABRAŁ.

To tak jakbyś używał Autopicka w metinie na potki :#

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

@Skuwer12345

Grasz Blind Picka, chcesz zagrać jakąś postać, ale ktoś inny picknie ją przed tobą. Ten program służy do szybkiego wybrania postaci, żeby nikt nie wybrał jej przed tobą. Już k***a rozumiesz?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

mi to nie zbyt działa :D

Wszystko ustawione, i nie pickuje.

Win 7 64bit

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...