Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Pick Champion

Bojda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziękuję przydaje się ;d ale i tak są noobki na normalach co pickują i tak po tym jak powiesz

32zug69.png

Jeśli podoba ci się jakaś moja praca , post lub temat kliknij lubię to !

Zachęci mnie to do dalszej pracy(...)

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Program IMO nie przydatny, gdyż nawet jak chcecie mieć "swoją linię" na normalach to musicie mieć też dobry komputer żeby wejść szybko do lobby to po pierwsze, po drugie program ten nie uchroni was od trolli (omg I said first) ponieważ często w lobby się tak buguje.. np. Ty widzisz że napisałeś jako pierwszy "mid" "top" czy cokolwiek, a inna osoba widzi co innego.

• 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sorry za odkop ale coś dziwnie działa tj. mam włączone lola, program nie wykrywa , po czym klikam join the match i potem stop i robi się zielone napis ready

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Super!

Wszystko działa jak należy.

Polecam wszystkim którzy nie chcą żeby im linie zabierali :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...