Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minkrafter

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Problemem były utracone mapy...

Lecz właśnie przed chwilą ją odzyskałem.

Po pełnym ukończeniu mapy spodziewajcie się nowego tematu.

Ku waszej uciesze potrzebujemy:

ok. 3 budowniczych,

i 1 osobę techniczną (szukanie i konfigurowanie pluginów)

Zainteresowanych proszę o podania.

Budowniczy:

Imię -

Wiek -

Ile grasz w Minecrafta -

Skype -

TS -

Screeny do przynajmniej 2 budowli -

Ile godzin dziennie spędzasz przy komputerze -

Nie będe griferował i podejmował prób działania przieciwko serwerowi -

Technik:

Imię-

Wiek-

Doświadczenie jako technik -

TS -

Skype-

Ile godzin spędzasz przy komputerze -

Stopień zaawansowania w konfigurowaniu i wyszukiwaniu pluginów (1-10) -

Dla każdego budowniczego/technika przewidziany VIP (0,5-1 rok)

Pomogłem? Spodobał ci się mój post? Daj Like!

2m77rjt.png

Opublikowano

Imię -Adrian

Wiek -14

Ile grasz w Minecrafta - Od wersji 1.2.5 ,to chyba 2 lata.

Skype -adrian55984

TS -Mam

Screeny do przynajmniej 2 budowli -Dam jak zbuduje.

Ile godzin dziennie spędzasz przy komputerze -5 godzin.

Nie będe griferował i podejmował prób działania przieciwko serwerowi -,,Nie będe griferował i podejmował prób działania przeciwko serwerowi"

1389013572-U595569.jpg

Opublikowano

Screeny wrzucić to nie problem,

a i pamiętaj że cały czas czekam na serwer :)

Opublikowano

Zaje*iste ^^

Co do tych ss (w podaniu) muszę jeszcze trochę popracować bo mój młodszy brat usunął save... I muszę pracować od nowa...

1389013572-U595569.jpg

Opublikowano

Imię- Bezimienny

Wiek- 13

Doświadczenie jako technik - duże no niewiem co jeszcze napisać

TS - nie

Skype- mogę podać na pw ale nie opłaca się bo skype ma u mnie problemy

Ile godzin spędzasz przy komputerze - 7-9

Stopień zaawansowania w konfigurowaniu i wyszukiwaniu pluginów (1-10) - tak 7/8

Jeśli pomogłem, zainteresowałem was lub po prostu chcecie być mili to dajcie 1385649165-U755442.jpg

Opublikowano

@Up

Podanie permamentnie nie przyjętne:

Brak imienia

Brak kontaktu (ts/skype)

2m77rjt.png

Opublikowano

Historia starego serwera, ah te czasy.

Złoty wiek: "Opowieść Lee"

Rozdział I Początek

W drodze do Vengartu zabiłem i obrabowałem kilkoro złodzieji. Nie mieli zbyt wiele. Ale Na Piwo w Karczmie "Pod Toporem" napewno starczy. A więc zatrzymałem się w Ardei. Wypiłem. Nagle do mojego stolika przysiadł zdenerwowany i trzęsący się ze strachu mieszczanin.

-Oni..! Oni tu byli..! Są gdzieś tu..! - Powiedział Mieszczanin.

-Jacy Oni?!

-Demony!!!

Ta odpowiedź mnie zaskoczyła. Wybiegłem z karczmy i co tchu biegłem do Vengartu. Wyłamałem kraty w bramie. Wbiegłem do katakumb... Było już za późno demony sie przebudziły. Było ich około tysiąca może dwóch. Zabiłem cztery demony. A one odradzały się. Musiałem uciec. Ostrzegłem mieszkańców Vengartu i ruszyłem w drogę do klasztoru Adanosa na północy...

Rozdział II Pomoc

Starzy przyjaciele w klasztorze odrazu mnie poznali. Dostałem jedzenie, picie i schronienie. Opowiedziałem im o sytuacji. A oni powiedzieli, że nie moge zbyt wielu pytań kierować do nich gdyż sami mało wiedzą. Pokierowali mnie do Arcykapłana. Arcykapłanem był Meridian. Zapytałem się go jak może mi pomóc. Jednak mógł mi dać tylko zwoje i kije bojowe. Odpowiedział:

-Nie mogę wszczynać bitwy z nieuzasadnionych przyczyn.

Zrozumiałem. On ma stać na straży pokoju a nie wszczynać wojny. A więc musiałem się pokierować gdzie indziej. Do klasztoru Innosa.

Rozdział III Święty Ogień

Szedłem do Khorinis siedem dni. Jednak z miasta pozostała ruina, lecz jacyś ludzie tam jeszcze mieszkali. Byli całkiem przyjaźni. Skierowałem się do klasztoru. Był w stanie nienaruszonym. Lecz Była tam jedna nowa wierza. Czerwona. A z niej wydobywał się słup ognia. Może to rodzaj bariery. Mniejsza! Wszedłem do klasztoru. Nie zostalem przyjęty z jakąś szczególną troską. Pogadałem z nowicjuszami. Skierowali mnie do Swojego Mistrza. Spodziewałem się zobaczyć Pyrokara. Jednak moje oczy ujrzały sylwetkę palladyna. A ta twarz... Lothard! Palladyn z Khorinis? Tak to był on. Powiedziałem mu o sytuacji... On zrobił wielkie oczy, pomyślał. Wysłał kilku budowniczych, palladynów i nowicjuszy na okolice dawnego Nordmaru. Tam miel założyć kolonie i pilnować sytuacji. Taka pomoc była wystarczająca.

Rozdział IV Kres Tułaczki

Wparowałem do Vengartu z kilkoma palladynami. Roiło się tam od Demonów i od pół-ludzi. Zabiliśmy straż a mieszkańcy ładnie się odsuneli i zrobili nam drogę. To nie był ten sam Vengart. Teraz Był Obiektem Kultu do Beliara. Nazywał się Teraz Klasztorem Beliara. Wyglądało to strasznie. Wszedłem do nowego Pałacu. A tam na tronie siediał... Eee... Nie... To nie... nie... niemoże być prawda. Marduk? Mój dawny przyjacjel. Na czele demonów? To Była Zdrada. Mogłem się tego spodziewać. Zabiliśmy straż przyboczną a sam Marduk jednym ruchem ręki unicestwił palladynów. Posprzeczaliśmy się. A on przekuł moje serce nożem. To Kres Mojego Życia... I Początek Wielkiej Wojny!!!

2m77rjt.png

Opublikowano

Jeżeli pomagałeś lub masz zamiar pomagać jako budowniczy/technik możesz zostać KidModem:

Imię-

Wiek-

Pomagałeś/Masz zamiar-

Doświadczenie-

Dlaczego ty?-

Coś o sobie-

2m77rjt.png

Opublikowano

Budowniczy:
Imię -Kacper
Wiek -16
Ile grasz w Minecrafta -1.5 roku
Skype -Assasyn.S
TS -(ale o co chodzi,własnego tsa nie mam:)?
Screeny do przynajmniej 2 budowli - dam na skeypie ,bo na mpc forum coś nawala
Ile godzin dziennie spędzasz przy komputerze - 2h w dzień szkolny w weekend cały piątek,sobotę po południu i tak samo niedzielę
Nie będe griferował i podejmował prób działania przieciwko serwerowi -A co ja Bin Laden:P? a tak poważnie obiecuje nie grifować ,ani w żaden inny sposób nie szkodzić serwerowi

Opublikowano

Serwer zapowiada się spoko.

Kiedy tak mniej więcej start ?

Jeśli szukacie kogoś do pomocy to mógłbym zostać np. Moderatorem (ewentualnie mogę troszkę pomóc przy budowaniu i/lub konfiguracji pluginów bo coś tam ogarniam)

Opublikowano

@up

Podanie możesz złożyć wedłóg wzroru (jest gdzieś w poprzednich postach).

Poszukujemy ludzi do pomocy aby szybciej skończyć projekt - data jeszcze nie znana

ibwbd4.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Imię- Michał

Wiek- 15

Doświadczenie jako technik - Opisane w sygnie . Lecz wypisane rangowo mam. Tak ogólnie , to coś ok. 13 serwerów.

TS - Yup.

Skype- Yup ( portablestationplaying )

Ile godzin spędzasz przy komputerze - Różnie. W weekend ok. 14h , na tygodniu od 2h do 6h .

Stopień zaawansowania w konfigurowaniu i wyszukiwaniu pluginów (1-10) - 7/10 ( Zależy co trzeba w nim konfigurować. )

@Edit

Lorane , już raz oferowałem pomoc :]

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam już mieliśmy otworzyć serva dla wszystkich lecz mamy 2 problemy:

- Brak kasy na postawienie serva

- Nie wszystko skończone spowodowane 1 problemem

Jakieś propozycje lub może jakaś pomoc zawsze mile widziana.

ibwbd4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...