Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[serwer gry] Travion.pl

Travion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie jest żadne oszustwo, tylko strona polecająca grę Travian. Przecież nigdzie nie napisałem że otwieram prywatny serwer tej gry. Oczywiście że chodziło o najnowszy serwer gry oficjalnej i o wspólną grę na nim :). Nie napisałem, że to mój silnik ani nic w tym stylu, napisałem że nie jest to silnik, który można znaleźć w sieci. A odliczanie przecież było do otwarcia mojej strony polecającej grę travian. Teraz dałem już odrazu link bezpośredni, żeby nie trzeba było klikać w buttona.

Proszę następnym razem czytać uważnie i nie siać paniki że nie działa. Spodziewaliście się serwera prywatnego, a ja o takim nic nie pisałem więc nie wiem co się spinacie. Zapraszam do wspólnej gry w najlepszą grę strategiczną jaką jest travian, możemy założyć sojusz mpcforum :) Pozdro.

Opublikowano

Admin wez go zbanuj: Użytkownik Travion edytował ten post dziś, 18:16 CWANIACZEK Z MIODEM W USZACH! lubi robic z ludzi kretynów

MYSLISZ ŻE NIE WIDAC ZE EDYTOWALES I ZMIENILES TEKST?

Opublikowano

Admin wez go zbanuj: Użytkownik Travion edytował ten post dziś, 18:16 CWANIACZEK Z MIODEM W USZACH! lubi robic z ludzi kretynów

Usunąłem screeny i info kiedy start. Co w tym dziwnego?

Temat można zamknąć bo widzę że ludzie którzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem się spinają.

Opublikowano

usuneles nie tylko screeny ale tekst który był wczesniej, jesteś cwaniaczkiem,który szuka jeleni,że się nabiorą,że to nowy priv serwer.

CANIACZKU TUTAJ MASZ czesc twojego tekstu

Pewnie będziecie pytać o prędkość serwera, jednak to dosyć ciężko określić. Jest ona umiarkowana, nie za wolna, ale też nie za szybka. Wszystkiego dowiecie się po starcie któryjuż niedługo. Nie napisałem zapowiedzi kilka miesięcy temu, ponieważ lepiej coś zrobić niż gadać że się to zrobi.

Opublikowano

usuneles

nie tylko screeny ale tekst który był wczesniej, jesteś

cwaniaczkiem,który szuka jeleni,że się nabiorą,że to nowy priv serwer.

CANIACZKU TUTAJ MASZ czesc twojego tekstu

Pewnie będziecie pytać o prędkość serwera,

jednak to dosyć ciężko określić. Jest ona umiarkowana, nie za wolna,

ale też nie za szybka. Wszystkiego dowiecie się po starcie któryjuż

niedługo. Nie napisałem zapowiedzi kilka miesięcy temu, ponieważ lepiej

coś zrobić niż gadać że się to zrobi.

Gdzie tu napisałem że to prywatny serwer?

Oczywiście że ciężko określić jego prędkość, bo jest po prostu zwykła.. A co do strony, no to zamiast gadać że ją zrobię, to ją zrobiłem, co w tym dziwnego?

Już mi się nie chce odpowiadać na głupie pytania, dlatego to mój ostatni post w tym temacie. Pozdro.

Opublikowano

Gdzie tu napisałem że to prywatny serwer?

Oczywiście że ciężko określić jego prędkość, bo jest po prostu zwykła.. A co do strony, no to zamiast gadać że ją zrobię, to ją zrobiłem, co w tym dziwnego?

Już mi się nie chce odpowiadać na głupie pytania, dlatego to mój ostatni post w tym temacie. Pozdro.

Nie cwaniakuj już bo to ci nie wychodzi. Dlaczego nie napisałeś na początku,że to global i ta strona to tylko służy ci do przekierowywania na twój reflink. Nie mydl oczu nie bylo nic mowy nawet o Świecie 5 tylko serzewerze gry travion.pl...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...