Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[serwer gry] Travion.pl

Travion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gry Travian przedstawiać raczej nie trzeba, ponieważ jest bardzo znana.

Jeśli ktoś jednak jakimś cudem nigdy nie widział jak ona wygląda to poniżej wstawiam kilka screenów.

Nie jest to wgrany czysty silnik, który można znaleźć w sieci.

Pewnie będziecie pytać o prędkość serwera, jednak to dosyć ciężko określić. Jest ona umiarkowana, nie za wolna, ale też nie za szybka.

Zapraszam do wspólnej gry na najnowszym serwerze gry Travian(serwer 5).

Rejestrując się do gry ze strony

xxxx

-wspierasz mnie. Dziękuję.

Opublikowano

Ja bym napewno zagrał jakby to był klasyczny travian, ponieważ tego nowego nie lubię(nie jest zły, ale klasyka lepsza) :D

Co do prędkości to napisał:

Pewnie będziecie pytać o prędkość serwera, jednak to dosyć ciężko określić. Jest ona umiarkowana, nie za wolna, ale też nie za szybka. Wszystkiego dowiecie się po starcie któryjuż niedługo. Nie napisałem zapowiedzi kilka miesięcy temu, ponieważ lepiej coś zrobić niż gadać że się to zrobi.

Nie zbyt dużo mi to mówi, ale mam nadzieję że to nie będzie coś w stylu: jeden dzień i ma się kilka osad - bo takie serwery są bez sensu.

sygna.png

Opublikowano

Witam

Sam interesuje się silnikiem traviana, sam próbuje zrobić prywatny serwer.

Te silniki co są udostępnione to trochę jest roboty przy nich, ale no cóż samemu się zrobi to potem wiadomo co naprawiać.

A wy skąd braliście ten silnik?

Opublikowano

Linków nie będę dawał, żeby nie wspierać konkurecji, ale nowa wersja(co prawda zabugowana) jest na necie.

START ZA 30 MIN. ZAPRASZAMY!!

Opublikowano

A możesz mi pomóc w pewnej rzeczy?

Mam silnik Travianx-master ładnie zainstalowany tylko wkurza mnie 1 rzecz z mapą nie wczytuje pełnej.

Taki błąd pokazuje

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/a8463978/public_html/GameEngine/Database/db_MYSQL.php on line 751

Wina jest to hostingu czy silnika?

Opublikowano

A możesz mi pomóc w pewnej rzeczy?

Mam silnik Travianx-master ładnie zainstalowany tylko wkurza mnie 1 rzecz z mapą nie wczytuje pełnej.

Taki błąd pokazuje

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/a8463978/public_html/GameEngine/Database/db_MYSQL.php on line 751

Wina jest to hostingu czy silnika?

Nie mogę.

WYSTARTOWALIŚMY!!

Opublikowano

U mnie wszystko działa, normalnie da się rejestrować.

P.S

Może nie potwierdzacie adresu e-mail i dlatego się nie możecie zalogować?

Ponieważ aktywacja jest obowiązkowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...