Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Zlot Forum MPC

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nie modyfikowałem ;)

Czyste screeny. Po prostu MAKSYMALNE detale i rozdzielczość FULL HD

Aha, więc to tak wygląda World na max. detalach. :D Niestety mi nie jest to dane widzieć u siebie.

A co do pomysłu zrobienia oddzielnego tematu do zdjęć i filmów ze zlotów jestem na tak.

Opublikowano

Aha, więc to tak wygląda World na max. detalach. :D Niestety mi nie jest to dane widzieć u siebie.

A co do pomysłu zrobienia oddzielnego tematu do zdjęć i filmów ze zlotów jestem na tak.

Aż takich wymagań to chyba on nie ma ;)

Mój komp ma już 6 lat jeśli nie więcej w czym dokupiony tylko ram i wymieniona grafika, a world na max detalach i full hd działa z 50FPS. :D

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Ta, już widzę tam moją Corolle z tymi światełkami... Wygląda gorzej niż na złomowisku :D Ale jeszcze 10k do Pontiac'a Solcasty i może jutro będę :P

Opublikowano

Co prawda juz po fakcie, ale wydaje mi sie ze warto zrobic jakąś trase z ew. wyscigami przy okazji zaliczając kilka fajnych miejscowek co na pewno poprawilo by frekwencje :)

Właśnie tak było. Jeździliśmy wyścigi i zwiedzaliśmy różne miejscówki :D

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Godzina 18:00 odpada, jest mecz o 3cie miejsce Pucharu Konfederacji... :)

Z resztą sądzę, że gdyby był później to by było w miarę więcej ludzi, a o 16:00 czy 18:00 ludzie wolą się nacieszyć świeżym powietrzem niż siedzeniem przed kompem (chyba, że mamy do czynienia z nołlajfami).

Opublikowano

To decydujcie się bo mam zamiar zrobić jakieś info odnośnie dzisiejszego spotkania i nie wiem co mam pisać... o 18-19, innego terminu nie biore pod uwagę

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

ale finał jest o północy czasu polskiego. W razie czego można zacząć od 16 i zlot będzie dłuższy

nafson_gameplay.png
Opublikowano

Ok, za jakieś pół godziny powinno być oficjalne info. Uważam, że ten temat można zamknąć :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...