Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Zlot Forum MPC

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako, ze w tym tygodniu nie ma zlotu MPC RT postanowiłem, ze możemy zrobić zlot użytkowników forum :)

Narazie nie mam konkretnego planu, ale moge przygotować coś jeżeli tylko podacie mi propozycję czasową.

Czy dziś wieczorem około godziny 18-19 będą chętni na zlot? Odpowiedź już znamy więc:

2us8pkw.jpg

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Mi pasuje. Jestem na TAK ;_;

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Jestem zielony , jaki serwer ? :)

Zazwyczaj jest to APEX EU więc i tym razem będzie podobnie :)

Opublikowano

Niech udzieli się więcej osób!

Może podajmy dokładny czas spotkania.

Sobota - 29.06.2012 - 18:30 - (GDZIE?!)

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

postaram się być :)

W razie czego zapraszam do siebie na teamspeak`a 3.

Adres prześlę każdemu kto napisze PW.

nafson_gameplay.png
Opublikowano

Byłem... Przez około 10 sekund. Wywala mi co pół minuty nfsa... a jak włącze filtrowanie to nikogo nie widze... chyba jednak mnie nie będzie ._.

Opublikowano

Bardzo bym prosił, żeby gracze, którzy już przyjadą, zapraszali do grupy lub whispowali do mnie, auto jest podpisane więc rozpoznacie na pewno :)

142g9ox.png

Opublikowano

Kilka screenów z początku spotkania :D

e7ylv4.jpg

2yv5eon.jpg

2v0z979.jpg

Opublikowano

Dobre screeny, dobre. :)

Jakim programem zrobiłeś to coś? Nie umiem tego nazwać... nieznaczne zmodyfikowanie obrazu?

Nic nie modyfikowałem ;)

Czyste screeny. Po prostu MAKSYMALNE detale i rozdzielczość FULL HD

Opublikowano

Spotkanie uważam za udane , chociaż nie było mnie przez dłuższy okres :D . Co wy na to bo powtórzyć to kiedy będziemy już mieli Miurę Concept ?;)

Opublikowano

Zamierzamy jutro też zrobić zlot. Szczegóły jutro rano :)

o59ukz.jpg
30j7ddi.jpg

Mam plan żeby robić jakieś ładne galerie i po prostu zrobić jakiś temat z naszymi zdjęciami i filmami ze zlotów z datami itp :P
Miło było, dzięki wielkie szczególnie dla naszego trio z dolnego screena. Pozdrawiam !

142g9ox.png

Opublikowano

Zlocik bardzo przyjemny :)

Jutro też zapowiada się przyjemna gra.

Pozdrawiam

PS.

Jak ogarnę jak wrzuca się screeny na forum to wstawię swoje :)

nafson_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...