Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co o tym sadzicie

encoreeFTW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co tam pisze to 100% prawda ...

Nic dodać nic ująć :)

Jestem taki jak na opisie lecz młodszy :)

Jestem na razie singlem i dobrze mi z tym bo czekam na tą jedyną z którą na prawdę będę szczęśliwy nawet wtedy gdy braknie prądu i nie będę mógł wejść na mpc ...

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Te dupowatory demotywatory są tak prawdziwe jak obietnice Tuska przed wyborami.Dziewczyna grająca w strzelanki? Nie wiem czy ktoś na dłuższą metę chciałby mieć laskę, która zamiast wyciągać na miasto czy na spacerek wolałaby walnąć sobie rundkę w CS'ie, więc naprawdę przestancie tworzyć ten pseudo - idealny obraz dziewczyny z dużymi cyckami i padem w rączkach.Jest masa gimbusiar i plastików, ale są też normalne dziewczyny, tylko jeżeli szuka się "tru lov" w gimbazie to troche cięzko choc zdarzaja sie wyjatki.

Zależy, co dla kogo jest ideałem. Dla jednych to dziewczyna, która lubi grać w gry, nie boi się pobrudzić i uwielbia wyzwania, a dla innych to cicha myszka, która zajmie się domem. Każdy ma w sobie coś wyjątkowego i jest to kwestia wzajemnego porozumienia. Poza tym związek to też kompromisy. Nie można być egoistą. Wspominasz też o wyglądzie... na pewno każde z nas ma/miało jakiś swój 'ideał' piękności, ale najczęściej wiążemy się z kimś, kto daleko odbiega od tego schematu (nie znaczy to oczywiście, że jest gorszy!). Po prostu człowiek ma wyobraźnię i kreuje sobie swoją własną utopię w każdym tego słowa znaczeniu. Niektórzy uparcie do niej dążą i najczęściej zostają kopnięci w tyłek, a inni zaczynają żyć realnym życiem i mają z tego wiele radości.

Opublikowano

Sad bad true. Teraz bez ładnego pyska, grzywki, rurek i jakichś Vans'ów nie znajdziesz dziewczyny.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Przyznaje rację Miyoshi i Naiko. Dlaczego? Bo ten świat schodzi na psy. Teraz normalne jest jaranie fajek, gdy ma się 11 lat.. Jeśli ktoś nigdy nie pił, nie palił (to ja), to jest wyśmiewany, bo to normalne, bo taka moda.. Każdy dzisiaj musi nosić rurki, bo inne spodnie są dla frajerów.. No sorry, ale ten świat się psuje i niewielu ludzi dzisiaj jest normalnych (czyli nie są hejterami, pomagają innym itp.). Nawet moja znajoma, z którą się znam od 7 lat się taka zrobiła.. Bo taka moda kurde. Trzeba sobie zdrowie psuć, bo to modne. Dlatego lubię starsze czasy, bo tam przynajmniej znało się każdego i były ogólnie lepsze klimaty B) Ciekawe co będzie później..

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Pokolenia się zmieniają. Są też różne społeczności, w jednych miejscach jarają szlugi, a w drugich jest normalnie.

Opublikowano

Nie trzeba nosić rurek, żeby być na topie/modzie.

A tak co do tego posta.

Sad bad true. Teraz bez ładnego pyska, grzywki, rurek i jakichś Vans'ów nie znajdziesz dziewczyny.

Sam przez 2 lata miałem dłuższe włosy, grzywke, vansy dalej noszę i daje sobię całe ciałe urżnąć że wszyscy moi znajomi jakich tylko znam nie powiedzieliby o mnie złego słowa, to ty kreujesz człowieka i tym kim chcesz być.

Wiele z was myśli, że tylko wygląd stawia was u góry, nawet ten 'banan' który jest dla was oznaką tylko tego, że jak ktoś nosi markowe ciuchu, ubiera się drogo, ma iphone, ipada, beatsy to dla was banan.

Banan to nie jest to co wam się wydaje jak wyzej wymieniłem, banan to osoba która posiada te wszystkie rzeczy i WYWYŻSZA się nad innymi że je ma.

W gimnazjum mówicie, że śmieją się z was, że nie palicie, że nie pijecie. Widocznie jesteście pizdami, bo gdybym ja powiedział w gimnazjum że nie pije to nikt by się ze mnie nie śmiał, bo nie potraficie im powiedzieć, że dzisiaj nie jaram, dzisiaj nie piję. Dajecie tylko z siebie zrobić ciotę i dlatego się z was śmieją.

Opublikowano

To jest trochę żenujące, jeśli facet szanuje kobiete, to od razu pedał, albo o siebie dba, ale nie chce nosić rurek itd..
Trochę szacunku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...