Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co o tym sadzicie

encoreeFTW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj jest chyba taka moda na facetów ,,skurwieli'' :)

Odnoszę wrażenie, że dziewczyna woli być raniona, poniżana ale w końcu to dziewczyny tego nie zrozumiesz :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Będąc zbyt miłym też można wiele stracić. Po prostu te osoby nigdy nie zrobiły "ruchu" czyli nie zagadali na poważniej spotykali się itp. Oczywiście nie można być nachalnym lecz dużo osób ma tak że może się podobać jej jakaś osoba lecz to mija bo jedynie się do niej uśmiecha czy coś , nigdy nie porozmawiała itp. Najgorsze co mogą zrobić takie osoby które są samotne to popaść w depresje i wyżalać się tak jak robią to osoby na tym democie. Trzeba iść dalej , szukać ewentualnie poczytać jakieś poradniki bo to że nagle jakaś osoba do nich przyjdzie i otworzy się jest baaardzo mała bo faktycznie nic nie wiedzą o tej osobie. To oni powinni znaleźć jakąś grupę znajomych i z nimi żyć a wtedy sympatia sama przyjdzie.

Czasem mam też takie wrażenie jak piszą to osoby powyżej :P

Opublikowano

świat schodzi na psy , pedał w rurkaach i conversach jest większym ciachem niż zwykły chłopak nike +jeans +t shirt lub koszulka ,
Jedyne co mogę napisać i zrobić , dziewczyny mają pociąg do dziewczyn to można spotkać wszędzie , a co mogę zrobić ? zajebać pedała

Opublikowano

Dziewczyny teraz takie są. Nie liczy się charakter, zachowanie tylko wygląd i głupota. Wolą być poniżane itp. Taki fetysz.

Dorosną to się zmienią :)

skpUo.png

Opublikowano

Taka prawda. Jeśli nie jesteś taki jak wszyscy (nie nosisz rurek, nie malujesz się) to nie znajdziesz partnera życiowego. Świat już taki jest i nic nie poradzisz. Jeśli kogosz znajdziesz to jakąś puszczalską/ koleśa który chce cię przelecieć po pierwszej randce.

@offtop

300 post xD.

Opublikowano

Prawda jest taka, że niewielu jest chłopaków w przedziale wiekowym około 16-27, którzy zachowują się tak, jak na ich wiek przystało. Zapanowała jakaś dziwna moda na 'lans', chamstwo i brak kultury, a u dziewczyn z kolei na 'bycie wyzwoloną kobietą'... No i społeczeństwo się stacza, a resztki normalnych ludzi ma duży problem, aby znaleźć kogoś, kto jest zwyczajny. Nie zdominowany przez chorą modę, jakieś niespełnione ambicje czy zniszczony przez towarzystwo. Na pewno nie raz nie dwa mijaliście na ulicy taką ekipę: czterech chłopa i jedna dziewczyna (przykładowo) - idą, klną, tamci ją publicznie macają. Aż żal patrzeć na coś takiego. Pozostaje mieć nadzieję, że kiedyś zmądrzeją.

Opublikowano

Ja chodzę do Gimbazy i jeszcze taki głupi nie jestem więc wypraszam to sb ^^.

A co do tematu M. zależy tylko na jednym ^^ a K. podobnie

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Prawda jest taka, że niewielu jest chłopaków w przedziale wiekowym około 16-27, którzy zachowują się tak, jak na ich wiek przystało.

Skąd ja to znam xD

@top

Ta dziewczyna jest naturalnie ruda? Masz do niej nr.? bo akurat szukam do seksu w śniegu rudej dziewicy.

@2top

Wiek XXI wiekiem sprzedawania się i poniżania, tego nie odmienisz, taka ewolucja człowieka będąca skutkiem ubocznym rozwinięcia się komunikacji.

Opublikowano

Ide do 2 gimnazjum. Cos juz tam o swiecie wiem... Zostalem wysmiany przez 3 dziewczyny i 10 chlopakow ( W gimnazjum!!!)

po tym, jak wyznalem, ze nigdy fajki ani piwa/wodki w mordzie nie mialem... Moj kumpel mi opowiadal, jak to Cytuje

"jakas ku*wa nakryla go z kumplem jak palil, oby ta su*a nie poszla do mojej mamy ku*wa"

To tylko oznaka, ze dzisiejsze spoleczenstwo sie po prostu stacza....

Ps. mam rurki.

Opublikowano

yyy mleko.

Zamiast się użalać, lepiej popracować nad sobą. Miyoshi nie pierdol głupot. Każdy człowiek jest inny, robi co chce i to jego problem jak go ludzie widzą. Oczywiste jest to, że takich chamów, prostaków (jak np. ja ;* haha) itd widać najwięcej bo są najgłośniejsi. Tak samo jak tzw. "hejterzy". Sam mam przyjaciela, znamy się 12 lat, jest spokojny, nigdy się nie bił, nie miał dziewczyny, nie przeklina, nie pije, nie pali, zajmuje się sobą, szkoła. Takich ludzie jest od chuja, trzeba ich tylko bliżej poznać.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Dyskusja pod demotywatorem - pojechałeś po bandzie normalnie X D
Poza tym nie wiem czy możesz wyobrazić sobie, że ten demotguwno pisał jakiś owłosiony na dupie licealista/ka?
//Obrazek ładnie narysowany btw.
Widać poza tym ,że ten guwnowator to słabo prowo.

@Topic

Jeśli koleś jest romantykiem w wieku 20lat to niech się chowa bo raczej nie dostanie tego czego się spodziewa X D
Pokolenia się zmieniają a nastolatki dalej nie uczyły się z tym handlować patrząc nieco w przyszłość.

Opublikowano

Odnosząc się do niektórych wypowiedzi powyżej powiem, że normalnie dziewczyny nie lubią być poniżane ani ranione. Powtarzam - normalne dziewczyny. Inną kwestią jest to, że normalnych jest mało. No chyba, że właśnie to, co dla mnie nie jest normalne stało się już normą. Ta normalna i zdrowa psychicznie dziewczyna nie będzie patrzyła czy gość nosi rurki, czy cokolwiek innego. Jeśli zaiskrzy, to wszystkie te sprawy odchodzą na boczny tor. Przyznaję 100% racji Miyoshi, która trafnie napisała, że po obu stronach (zarówno męskiej, jak i damskiej) można obecne zauważyć dziwne zachowania. Mam nieodparte wrażenie, że większość ludzi pozuje i na siłę wciela się w kogoś, kim w rzeczywistości nie jest. Być normalnym, być sobą, to w dzisiejszym świecie nie lada sztuka i wyzwanie.

Może moja mentalność tkwi w poprzedniej epoce - I don't care.

#don't care

Opublikowano

Te dupowatory demotywatory są tak prawdziwe jak obietnice Tuska przed wyborami.Dziewczyna grająca w strzelanki? Nie wiem czy ktoś na dłuższą metę chciałby mieć laskę, która zamiast wyciągać na miasto czy na spacerek wolałaby walnąć sobie rundkę w CS'ie, więc naprawdę przestancie tworzyć ten pseudo - idealny obraz dziewczyny z dużymi cyckami i padem w rączkach.Jest masa gimbusiar i plastików, ale są też normalne dziewczyny, tylko jeżeli szuka się "tru lov" w gimbazie to troche cięzko choc zdarzaja sie wyjatki.

Opublikowano

No to niezłych kumpli macie, jak ja w gimbazjum poszedłem na "melansz" to nikt nic nie gadał z tego powodu iż nie piłem / paliłem.

A co @top. to prawda. W życiu poznałem tylko 2 normalne dziewczyny... Teraz jakby jakaś typiara z gimbazjum powiedziała cześć, to z powagą zapytałbym czy my się znamy?

Tylko dlaczego w tym pierdolonym stowarzyszeniu dla debili ( czyt. gimnazjum ) nie ma szanującej się dziewczyny? Teraz nawet kujonki się puszczają. No kurwa wtf?

Podobnie "menszczyźni". Dzielą się na dresów ( w jeansach ... ) i s.w.a.g. ( czyt. pedały ). Każdy myśli o tym ile i jak przeleci oraz jak dużo wypije / spali.

Nosz kurwa, mogę być dumny, że jestem sobą,

a i jeszcze jedno. Przypomniał mi się Bisz, a to pasuje do tematu:

"Jedni chcą być kimś ( interpretuj debilem ), mi wystarcza być sobą"

Phjona

graphic.png

Opublikowano

Sam noszę rurki ale to nie oznacza, że jestem jak wy to nazywacie pedałem, ludzie troche tolerancji gdzie wy sie wychowujecie? Na zabitych dechami wiochach? Chodzę do szkoły gdzie większość chłopaków to przysłowiowe dresy i nawet w klasie spotkałem się z sytuacją wyzywania od pedała bo ten założył kolorową koszulę, bo ten ma full capa no kurw* w Poznaniu nie ma takiego czegoś, a przynajmniej się z tym nie spotkałem ludzie ubierają się jak chcą(No chyba, ze już konkretnie przesadzają...) i nie są poniżani.

Każdy niech się ubiera jak chce byleby nie nie przesadzać.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Dziewczyna grająca w strzelanki? Nie wiem czy ktoś na dłuższą metę chciałby mieć laskę, która zamiast wyciągać na miasto czy na spacerek wolałaby walnąć sobie rundkę w CS'ie, więc naprawdę przestancie tworzyć ten pseudo - idealny obraz dziewczyny z dużymi cyckami i padem w rączkach.

Zrobiło mi się przykro, jestem "pseudo" :C Lubię walić rundki w FPSach, ale to nie znaczy automatycznie, że nie wyjdę na spacer. Poza tym każdy facet chyba swój własny "ideał" i nie każdy musi chcieć taką dziewczynę "z padem w rączkach".

Sam noszę rurki ale to nie oznacza, że jestem jak wy to nazywacie pedałem, ludzie troche tolerancji gdzie wy sie wychowujecie? Na zabitych dechami wiochach? Chodzę do szkoły gdzie większość chłopaków to przysłowiowe dresy i nawet w klasie spotkałem się z sytuacją wyzywania od pedała bo ten założył kolorową koszulę, bo ten ma full capa no kurw* w Poznaniu nie ma takiego czegoś, a przynajmniej się z tym nie spotkałem ludzie ubierają się jak chcą(No chyba, ze już konkretnie przesadzają...) i nie są poniżani.

Każdy niech się ubiera jak chce byleby nie nie przesadzać.

Uwierz mi na słowo, że w Poznaniu również jest coś takiego. To nie zależy od miasta/wsi, bo chora, wroga mentalność wszędzie się rozpleni (tak, wiem, że w większym mieście jest mniej takich sytuacji - to normalne).

@topic - obawiam się, że z tego tematu nie wyjdzie konstruktywna dyskusja i skończy się to jak zwykle w pogaduszkach

#don't care

Opublikowano

Te dupowatory demotywatory są tak prawdziwe jak obietnice Tuska przed wyborami.Dziewczyna grająca w strzelanki? Nie wiem czy ktoś na dłuższą metę chciałby mieć laskę, która zamiast wyciągać na miasto czy na spacerek wolałaby walnąć sobie rundkę w CS'ie, więc naprawdę przestancie tworzyć ten pseudo - idealny obraz dziewczyny z dużymi cyckami i padem w rączkach.Jest masa gimbusiar i plastików, ale są też normalne dziewczyny, tylko jeżeli szuka się "tru lov" w gimbazie to troche cięzko choc zdarzaja sie wyjatki.

No to chyba chłopie życia nie znasz, że idzie znaleźć tą jedną jedyną, unikatowy okaz, który łączy wszystkie idealne cechy :3

Wystarczy szukać, a nie twierdzić, że nie ma "dobrego materiału" na dziewczyny i wylewać żale w internetach ;f

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...