Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W co pograć wieczorem

AdamWest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ta gra to chuYnia wielka. Łaże po tych schodach i nic

Jak to nic? A ten koleś taki co idzie na Ciebie (nie umiem go opisać, bo słabo go widać), albo ten taki czerwony do którego bałem się podejść i zacząłem się cofać, a on przed mną. Zawał na miejscu. Chyba w to w ogóle nie grałeś, albo grałeś tylko w środku dnia na ściszonych głosnikach, a to nie to samo co o północy na słuchawkach + jeszcze te klimatyczne dźwięki, że aż strach po samych schodach iść, a co dopiero te różne "potwory" które cię straszą. Moim zdaniem najstraszniejsza gra w jaką grałem i jak nic nie wiesz, bo nie grałeś to proszę cię nie komentuj.

Opublikowano

Jak to nic? A ten koleś taki co idzie na Ciebie (nie umiem go opisać, bo słabo go widać), albo ten taki czerwony do którego bałem się podejść i zacząłem się cofać, a on przed mną. Zawał na miejscu. Chyba w to w ogóle nie grałeś, albo grałeś tylko w środku dnia na ściszonych głosnikach, a to nie to samo co o północy na słuchawkach + jeszcze te klimatyczne dźwięki, że aż strach po samych schodach iść, a co dopiero te różne "potwory" które cię straszą. Moim zdaniem najstraszniejsza gra w jaką grałem i jak nic nie wiesz, bo nie grałeś to proszę cię nie komentuj.

Grałem przeszedłem tam chyba do 34 poziomu i wyłączyłem, żenada. Nic strasznego tylko odgłosy które mają straszyć. Zagraj sobie w Amnesie lub w Penumbrę, wtedy z tego SCP będziesz się śmiał jak ci ten ziomuś wyskoczy.

Opublikowano

osobiscie polecam odwiedzić www.cdp.pl tam jest masa fajnych gier i przedewszystkim w przystepnych cenach, bardzo szybko sie pobieraja na komputer no i najwieksza zaleta ze sa odrazu po zakupieniu na wirtualnej pulce... ja uwielbiam grac w klasyki w ktore gralem za dzieciaka .. teraz wersjie pudelkowe juz nie dzialaja na nowych systemach ale ekipa z cdp.pl sie postarala i gry chodza na nowych systamach :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...