Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W co pograć wieczorem

AdamWest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może nie jest ani przeglądarkowa ani MMO, ale polecam pograć wieczorem, a szczególnie w nocy i na słuchawkach w SCP-087-B (mało ma gdzieś z 4 MB). Ja sobie gadam z kolegami przez Skype i gram w tą grę. Nagle mi jakiś koleś wyskoczył i krzyknąłem na cały dom. Śmieliśmy się przez pół godziny. Polecam!

Opublikowano

polskie mmo to Allods , Aion ( lecz nie wiem czy to nie wersja beta ) i Neverwinter Online. Są to duże gry lecz podobno bardzo dobre :P

Opublikowano

Polecam Tak jak @3UP

S.T.A.L.K.E.R Shadow of Chernobyl ;d (Doskonała gra - Stalker cień czarnobyla opisuję wydarzenia w ataku na czarnobyl -bomba , mutacje itp - przeszedłem całą , najbardziej polecam. Grałem , jak miałem 10 lat - w laboratorium , jak przed ekran wyskoczył mi jakiś przerośnięty mutant , przez kilka dni nie podchodziłem do komputera ;D - kozacka gra , doskonała na samotny wieczór xD)

S.T.A.L.K.E.R Clear Sky ( Stalker czyste niebo - trochę bardziej rozbudowana niż poprzednik , występuje tutaj mniej mutantów , gra skupia się na walce frakcji ( ludzi))

S.T.A.L.K.E.R Call of Prypeć ( Stalker Zew Prypeci . W tą jeszcze nie grałem - ale na 100% kupię , jak przejdę czyste niebo)

Jeżeli chodzi o MMO to :

-Elsword

-The-West :)

Modki to dźiffki

Opublikowano

Neverwinter! <3 nowa gra, w 25% po polsku, samouczek po polsku także skumasz o co chodzi. Bardzo dobra gra, polecam !

skpUo.png

Opublikowano

Metin2, lecz, możesz pograć w TeeWorlds, naprawdę śmieszna gra, dostarczająca dużo zabawy.

Można pograć pośmiać się, tak samo możesz np. w MineCrafta, CS'a.

Opublikowano

Neverwinter! <3 nowa gra, w 25% po polsku, samouczek po polsku także skumasz o co chodzi. Bardzo dobra gra, polecam !

Zgadzam się :) Neverwinter, zapowiada się dość ciekawie.W dodatku jest nowy i praktycznie po polsku.

Opublikowano

Jeśli chodzi o zarobek,to Metin2 przynosi duże dochody,po odpowiednim rozwinięciu postaci.Wystarczy kilka miesięcy,(lub mniej,jeśli potrafisz grać) i postacią WP 75lv,na metkach w DT zarobisz sporo yang,które można sprzedać na allegro.

Opublikowano

Może nie jest ani przeglądarkowa ani MMO, ale polecam pograć wieczorem, a szczególnie w nocy i na słuchawkach w SCP-087-B (mało ma gdzieś z 4 MB). Ja sobie gadam z kolegami przez Skype i gram w tą grę. Nagle mi jakiś koleś wyskoczył i krzyknąłem na cały dom. Śmieliśmy się przez pół godziny. Polecam!

ta gra to chuYnia wielka. Łaże po tych schodach i nic

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Pasjonat
Opublikowano

Metin, nie koniecznie na PL'u ale na privach można się pobawić, chociażby na 4fun'ach.

W Minecraft'cie zawsze można pobudować.

CS 1.6 nigdy się nie nudzi, idealny na nudny wieczór.

7ba4ef2746a62.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...