Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Specjalnie Do Grania Na Hakah Na Insomni

Wlodziu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podoba mi się to z zemsty coraz bardziej czituja servy ;p ciekawe co niedługo wymyśla

Proszę o cofnięcie 10% bo to nie moja wina że są błedy na forum

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server mi się podoba i ŻYCZĘ ABY TEN SERVER BYŁ DŁUGO bo naprawdę jest fajny no nie powiem GA i GM nie są przyjemni nie wiem jak to możliwe że są GM ale cóż ich sprawy. Był dzisiaj event moim zdaniem do niczego były tylko metki i wodzowie orków których było mało. Ogólnie server jest fajny gdyby nie ci nieodpowiedzialni GM

Opublikowano

Server mi się podoba i ŻYCZĘ ABY TEN SERVER BYŁ DŁUGO bo naprawdę jest fajny no nie powiem GA i GM nie są przyjemni nie wiem jak to możliwe że są GM ale cóż ich sprawy. Był dzisiaj event moim zdaniem do niczego były tylko metki i wodzowie orków których było mało. Ogólnie server jest fajny gdyby nie ci nieodpowiedzialni GM

Oks r ^^ server fajny ^^ ale ci pier,,, gm a w szczegonosci ga Sui bany za

]

a mozna wiedziec jaki hack dziala ? ^^ :P

All haki dzialaja Ł==

Sorki zet tak pisze ale jestem w nie stanie :)) nowy rok

Ps : Zyczes all Naj naj naj i wbica 99 lvli :)

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano

zonni pedale co tam? :) to jest śmieszne żeby 15letnie dziecko adminowało na serwerze - w dodatku dziecko z wadą wzroku i dziecko ktore nie ma w ogole pojecia o grze.

sygnatura1.gif
Opublikowano

Dziala ten serw?? bo ciagle mam blad

Teraz Wiadomość dla was :))

Serwer nie Stoji na Dedyku tylko na normalnym Kompie 6gb ramu procek quad czy tam duo i jedynie net jest 100 mb Jak tam bialy ile mówiłeś ze masz lat 17?? coś kłamałeś 13 latku ^^

A co za tym Idzie często się wali login jak jest na normalnym kompie z Windowsem i nie można Lognać

Nie Polecam grac Tam tam gra może z 50 które coś robią a reszta 150 osób stoji na AFK i nabija YY

Pozdrawiam

CaM

Opublikowano

TuT spoko masz +

Żeby nie spamować powiem insomnia padnie tak jak wszystkie serwery prędzej czy później.

Największy wał jaki przeczytałem w podaniu na GM oczywiście ta osoba została przyjęta cytuję

chociaż co jakiś czas wyjeżdżam na pokazy jako modelka, mam różne sesje itp.

Jak ja to przeczytałem to myślałem że padnę ze śmiechu.

@Edit to tak jak bym powiedział że na co dzień gram zawodowo w piłkę nożną w Barcelonie i też by uwierzyli ^^

@Marian rozdajesz Wódkę ? xD

icecubea.png

Opublikowano

Wiesz podobno maja FreBSD 7 czysta zainstalowana VPC to Badziew tak mowi WTH a i co idze za tym mam 15 lat i od 15 lat juz umie programowanie ^^ a nawet w sql sredniej nie jest

Jak dla mnie to oni kozacza za wiele a za wiele nie umieja moze dlatego takie zrobili serva aby gralo 50 osob a nie cale MPC bo nawt dzien by nie wytrzyma jak byl by to prawdziwy priv ^^ ale to Jest Globa i to nie jest priv wiec nie gram na nim ^^ wole juz PL tam sie cos dzieje ^^ a co do banow spr liste i nie ma wiekszosci za co i kto dal dlaczego chca cos ukryc nie maja dowodow:)

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Wiesz podobno maja FreBSD 7 czysta zainstalowana VPC to Badziew tak mowi WTH a i co idze za tym mam 15 lat i od 15 lat juz umie programowanie ^^ a nawet w sql sredniej nie jest

Jak dla mnie to oni kozacza za wiele a za wiele nie umieja moze dlatego takie zrobili serva aby gralo 50 osob a nie cale MPC bo nawt dzien by nie wytrzyma jak byl by to prawdziwy priv ^^ ale to Jest Globa i to nie jest priv wiec nie gram na nim ^^ wole juz PL tam sie cos dzieje ^^ a co do banow spr liste i nie ma wiekszosci za co i kto dal dlaczego chca cos ukryc nie maja dowodow:)

Hehe Bialy on nic nie umie na serwie zrobić ... od tego jest Zonni i Sui

Bialy zajmuje się jedynie Strona

Ps: Bialy Stronka miała być inna już tydzień temu co nie umiesz zrobić nowej ??

CaM

Opublikowano
Ps: Bialy Stronka miała być inna już tydzień temu co nie umiesz zrobić nowej ??

Jak to co zrobił przecież usunął świąteczną dekorację to już dla Białego wielki wyczyn xD

icecubea.png

Opublikowano

Sui wyszła z teamu przez okno i jej postać "niby pro z aura na G"

Tak więc Sui out :D

Cheaty prosimy uzywac gm-i lubia banowac a gracze zglaszac :D:D:D

Nie zyje na + nie zyje również na -

Tego typu rzeczy są mi zbedne

Nie pisze duzo postów gdyż też mi są zbędne

Czytam bo lubie nie pisze bo nie ma potrzeby[

Opublikowano

Żebym chciał grać na serwie z takimi ratami, to bym zagrał na pl, przynajmniej jest pewność, że nie będzie resetu all postaci lub zostanie wyłączony 4ever. To jest jeden z najbardziej żalowych priwów na jakim grałem. Nawet na priwach z najmniejszym expem (dotychczas widziałem 50%) w jakiś tydzień ludzie wbijają 80+, tu natomiast jest chyba 60lvl. Na pl'u bez mh itp gracze potrafią wbić 60 w 2 dni :) w tym wypadku pozdro dla zakochanych z s14 :)

A żeby Bóg pokarał Białego i zmniejszył mu transfer do 128kb/s przez co sprowadził serwer do upadku.

Pozdro!

Opublikowano

wiesz ja lubicie to graj ty na chcakach albo cus a bierz pod uwage im mniej graczy tym drosze itemki bo nie ma kto dropic np perly i malze

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

OWN3D!

Sui to facet a nie kobieta ^^

Działałem na szkode forum :c

Jest mi tak przykro, że ja pierdole ^,^

Opublikowano

Mi też się to podoba, ALE jeżeli zobaczę, że ktoś ubliża autorowi lub bedzie wylewał swoje żale by nie hackować na tym serwie to może liczyć na kilka %^^

moderator tematu popiera hackowanie?! Toż to sodoma. To Ty masz ładnie nasrane pod sufitem człowieku ;o

a dla każdych którzy piszą nie gram bo podobnie na pl -wypierdalać tanie szmaty na privy i po 2dniach eq +9 skille P. No już was tu nie ma, a na Insomnii jest lepszy exp niż na PL, nie ma IS za kase, jest większy drop, ale nie tak zjebany jak na chińszczorach. Dzieci neo Wypierdalać ! (razem z modem tego forum ;x)

80384400986636967106.png

58957266.jpg

Gildia - na razie brak

Lv. 0 Zelu

assassinm0.png

SYGNATURA AKTUALIZOWANA NA BIEŻĄCO

weedv.png

Jeśli Ci pomogłem, zgadzasz się z moim zdaniem, zamieściłem na forum coś, co Ci się przyda... krótko mówiąc - zbieram + ;)

Opublikowano

moderator tematu popiera hackowanie?! Toż to sodoma. To Ty masz ładnie nasrane pod sufitem człowieku ;o

a dla każdych którzy piszą nie gram bo podobnie na pl -wypierdalać tanie szmaty na privy i po 2dniach eq +9 skille P. No już was tu nie ma, a na Insomnii jest lepszy exp niż na PL, nie ma IS za kase, jest większy drop, ale nie tak zjebany jak na chińszczorach. Dzieci neo Wypierdalać ! (razem z modem tego forum ;x)

chyba nie dotarło do ciebie jeszcze ze to forum o hackowaniu

Opublikowano

Dla mnie ci co mówią że już wolą grać na PL to im bardzo współczuje.

Co do Sui, powiem tak nie grajcie na hackach to nie będzie banów, ja nie hakuje i bana nie mam, mam do niego jakieś pytanie to mi zawsze odpowiada, po prostu jakieś dziecko poruszyło ten temat a reszta jak psy musi mu towarzyszyć żeby być lubianym na forum bo przytaknie.

1/2 tych co wyzywają serwa to ci którzy hackowali i dostali bana, się wyżywają. Chcecie hackować, proszę bardzo ale i tak prędzej czy później dostaniecie bana, GM/GA lubią dawać za to bany a gracze lubią donosić.

Nie lubicie serwa?? buhaha ostatnio 394 osoby ^^ więc się nie przemęczajcie.

Tu IS nie jest za pieniądze tylko za minuty gry <--- bardzo dobre rozwiązanie

Exp i drop jest o wiele większy jak na PL.

0 lagów

Ktoś powiedział że 250 osób to mało "żal" popatrz mały na inne privy które robią dzieci neo max 20 osób jeszcze w dobrych godzinach.

Do serwa mają problemy ci co nie umieją grać ponieważ że jest exp trochę mniejszy jak na większości to lvl nie mogą wbić i płaczą.

Gm ma 13 lat? A co wam to przeszkadza ??!! Dla mnie może mieć nawet 5 byle tylko serw mi się podobał.

Że są ulubieńcy GM/GA niech sobie będą, przeszkadza wam to? Nie dają wam expić? NIE!!! Więc co wam to przeszkadza !!!

To wszystko co chciałem powiedzieć, więc nie obrzucajcie tego serwa błotem dzieci neo.

doyou.gifdoyoui.png

userbar796471.gif

Opublikowano

Jestem za Up.

Osobiście nie gram na serwie ale pewnie lada chwila zacznę. Gra tam moja żonka od jakiegoś tygodnia BARDZO JEJ SIĘ PODOBA, a wiecie czemu?

Nie wie co to jest MH FB i inne śmieci tego typu, przychodzi sobie po pracy i po prostu dla relaksu pyka w Insomnie. Jest dorosłą poważną osobą więc nie wchodzi w jakieś gówniane konflikty jak wy, w dupie ma kto na ile ma zrobione skile i dzięki komu, po prostu gra dla siebie i nie ma żadnych problemów z Administracją serwa.

I tak odemnie wielki szacun dla administracji za rozwiązanie IS. I również za poprawę dropu, rzygać się już chce tymi wszystkimi 5 minutowymi privami na Hamachi.

Oby serw stał jak najdłużej :)

imetin_logo.png

Opublikowano

heh gdybym wiedzial jak postawic srv na zew ip to bym o wiele lepszego srv dla was zrobil:D a kompa mam x2 lepszy od niego;d

12GB DDR3

Procek i7 [quad]

tyle wam starczy :P moze ss dla nie do wiarków :D

500x209qlimax2008.jpg
Opublikowano

Dla mnie ci co mówią że już wolą grać na PL to im bardzo współczuje.

Co do Sui, powiem tak nie grajcie na hackach to nie będzie banów, ja nie hakuje i bana nie mam, mam do niego jakieś pytanie to mi zawsze odpowiada, po prostu jakieś dziecko poruszyło ten temat a reszta jak psy musi mu towarzyszyć żeby być lubianym na forum bo przytaknie.

1/2 tych co wyzywają serwa to ci którzy hackowali i dostali bana, się wyżywają. Chcecie hackować, proszę bardzo ale i tak prędzej czy później dostaniecie bana, GM/GA lubią dawać za to bany a gracze lubią donosić.

Nie lubicie serwa?? buhaha ostatnio 394 osoby ^^ więc się nie przemęczajcie.

Tu IS nie jest za pieniądze tylko za minuty gry <--- bardzo dobre rozwiązanie

Exp i drop jest o wiele większy jak na PL.

0 lagów

Ktoś powiedział że 250 osób to mało "żal" popatrz mały na inne privy które robią dzieci neo max 20 osób jeszcze w dobrych godzinach.

Do serwa mają problemy ci co nie umieją grać ponieważ że jest exp trochę mniejszy jak na większości to lvl nie mogą wbić i płaczą.

Gm ma 13 lat? A co wam to przeszkadza ??!! Dla mnie może mieć nawet 5 byle tylko serw mi się podobał.

Że są ulubieńcy GM/GA niech sobie będą, przeszkadza wam to? Nie dają wam expić? NIE!!! Więc co wam to przeszkadza !!!

To wszystko co chciałem powiedzieć, więc nie obrzucajcie tego serwa błotem dzieci neo.

1> Hmm fajnie ze jestem dzieckiem ^^ pomyśl lub poczytaj zanim cos napiszesz

2> Oni banują tylko za haki ta to Hmm powiedzmy tak Czego mnie Zbanował XinuM i Respectxxx za nic zbanował nas za to ze byliśmy najmocniejsi na serwie gildia i postaciami

3> Czego Zostali tylko Sui Przydupas bialego albo na odwrót A pamiętam biały pisał Serwer Stoji na Dedyku 4x2.6 Procek 12gb ramu a prawda to 4x 2.2 i 6 gb ramu tylko net 100mb od tatusia

4> Czego myślisz ze na tym serwie 394 osób to duzo ? to tak Polowa Graczy stoji albo na afk sobą albo na afk innymi postaciami z czego normalnie gra expi hmm z 100 osób max 150

5> Serva nie polecam serv byl tworzony 3 miechy i calkiem spolszczony nie jest a z tego co widze bez zonniego nic nie moga zrobic :))

Ps: Niedługo Wyjdzie serv na normalnym dedyku Polski ale all po angielsku :)

Jestem za Up.

Osobiście nie gram na serwie ale pewnie lada chwila zacznę. Gra tam moja żonka od jakiegoś tygodnia BARDZO JEJ SIĘ PODOBA, a wiecie czemu?

Nie wie co to jest MH FB i inne śmieci tego typu, przychodzi sobie po pracy i po prostu dla relaksu pyka w Insomnie. Jest dorosłą poważną osobą więc nie wchodzi w jakieś gówniane konflikty jak wy, w dupie ma kto na ile ma zrobione skile i dzięki komu, po prostu gra dla siebie i nie ma żadnych problemów z Administracją serwa.

I tak odemnie wielki szacun dla administracji za rozwiązanie IS. I również za poprawę dropu, rzygać się już chce tymi wszystkimi 5 minutowymi privami na Hamachi.

Oby serw stał jak najdłużej :)

A ja chce zęby szybko padł bialy pisał mówił nie dajemy itemków na priv hary do gm oczywiście a co MrPro Postać Suiego niby tam jakieś eq +7-8 a ebo i reszta all +9 tak samo bialego postać all +9

A nie wspomnę już o selaniu itemków za real kase lub doładowania mowa o Suim i bialym

I to tyle ^^

Ps: Zaraz będzie Dalej obrońców bialego i Suiego czekam tylko na to ^^

CaM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...