Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Podobne tematy przy zakładaniu własnego tematu

.old

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Więc mam taki pomysł, że jak zakłada się temat, to ze słów kluczowych tematu (czyli jak nazwę swój temat "[Problem] Z drzwiami minecraft" to słowami kluczowymi będą [Problem], Z, drzwiami, minecraft). Myślę, że bardzo by to ułatwiło rozwiązanie problemu, bo tutaj można zauważyć doublowanie praktycznie tych samych tematów (dowodem jest np. problem Bad video card w minecraft..). Pomysła zaczerpnąłem z https://forum.mybboard.pl/ (to nie jest reklama, tylko pokazanie mniej więcej o co chodzi), bo tam właśnie przy zakładaniu tematów jest to samo, o co mi chodzi ;) Co o tym sądzicie? Jeśli było, to przepraszam; Jak widać przyda się :D

Większość na tagi nie zwraca uwagi - nawet ja. Mniej więcej by to tak wyglądało (można to oczywiście ulepszyć, dodać coś, zmienić itp.):

e3ue.jpg

Albo:

pg9r.jpg

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Tak ale chyba troche pracy by przy tym było i wiadomo niekiedy rozwiązania na ten sam problem mogą się zmienić i już nie działać

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Już 150 postów, więc mogę pisać!

Ja nawet tych tagów nie zauważyłem ^_^ A jeśli ktoś nie korzystał z tamtego linku, to pokażę jak to tam wygląda:

78338876137391850518.jpg

Czerwona kropka czyli nazwa tematu (tamte forum jest na temat myBB, więc użyłem tam nazwy związanej z tematyką forum..)

Zielona czyli podobne tematy. Gdybyście tak zrobili, to pewnie by było mniej tematów np. w dziale Minecraft. Bo tam wiadomo - 20 razy ten sam temat, w pogaduszkach też się wałkuje np. Wierzysz w boga czy nie.

Zrobiłem też coś na wzór, jak to by się prezentowało:

57425661973939568431.jpg

(klik żeby to powiększyć)

Oczywiście no robiłem to na szybko.. Można wiele zmienić np. dodać datę, czy temat jest [GORĄCY], ułożenie, grafikę pod "pokaż więcej.. (14)" itp. A i te tematy to kopiuj wklej z wyszukiwarki :D Żeby było z miare realistycznie..

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...