Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|| Reddy UHC || Serwer tylko dla dojrzałych graczy. || Pokaż swoje możliwości, zabij wszystkich graczy na serwerze i wygraj! || Serdecznie zapraszamy!

Ex?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w MC: FullSpeeDZ
Twój wiek: 14
Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?: Jestem ogarniętą osobą, server prezentuje się ciekawie i wydaje mi się że będzie fajnie ;)

Kilka zdań o sobie: Jestem osobą kreatywną lubiącą ostre klepy na serwerach hardcore. Mam 14 lat nazywam się Hubert interesuje się komputerami i sportem. W mc gram od półtora roku i od ostatniego czasu lubie grać na serwerach hardcore. Mam niestety mc non premium... Miałem kiedyś premium lecz okradli mi je ;/
Ile będziesz grał?: Dłużej niż do końca serwera xD

Opublikowano

Mam nadzieje ludziska, że nie będziecie używali wspomagaczy !!
A administracja bd tego pilnować :P

@down :D

Tak tylko przestrzegam :)

Znawca
Opublikowano

Wgraj silnik 1.6.1 poprostu z komputera , i wynagrodz to wszystkim vipem :P

Na Craftserve tak nie można, próbowałem (dla was :D). :(

Ech... Wszystko poszło się walić przez niby najlepszy hosting w Polsce...

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Dulgo jeszcze :< pewnie dopiero jutro bedzie ..... bo zawsze mam takie szczescie

Znawca
Opublikowano

No niestety, raczej będzie jutro. Gdybym mógł to bym wszystko zrobił lecz nie ode mnie to zależy, nie jestem administratorem csrv.

-----------------------

Znawca
Opublikowano

Zrozum, że to nie moja wina. Napisałem do supportu Craftserve i mi napisali, że dodadzą 1.6.1 gdy będzie stablina wersja... Nie mogę zmienić hostingu bo już mam opłacone 4 miesiące...

Jak mówisz, że odpadasz to trudno, staram się jak mogę, piszę do nich... No cóż...

@UPDATE:

Z powodu, iż w wersji 1.6.1 Mojang pozbył się piractwa serwer będzie Premium ponieważ nie ma innej możliwości.

Pozdrawiam

-----------------------

Opublikowano

da bum tss

jak bedzie premium to poczekamy na wiecej ludzi napisz pw jak serwer odpali bd gral a tym czasem czekam :P

Opublikowano

Zrozum, że to nie moja wina. Napisałem do supportu Craftserve i mi napisali, że dodadzą 1.6.1 gdy będzie stablina wersja... Nie mogę zmienić hostingu bo już mam opłacone 4 miesiące...

Jak mówisz, że odpadasz to trudno, staram się jak mogę, piszę do nich... No cóż...

@UPDATE:

Z powodu, iż w wersji 1.6.1 Mojang pozbył się piractwa serwer będzie Premium ponieważ nie ma innej możliwości.

Pozdrawiam

No widzisz, jest problem, ponieważ sposób Unity3D, nonpremium działa :) --> Testowałem na mchc.pl HE HE

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Znawca
Opublikowano

No widzisz, jest problem, ponieważ sposób Unity3D, nonpremium działa :) --> Testowałem na mchc.pl HE HE

Po pierwsze nie Unity3D tylko Grzegorza (grzegorz20471), po drugie to, że działa nie znaczy, że będzie działał gdyż Mojang cały czas skupia się by zapobiec piractwu. B)

-----------------------

Znawca
Opublikowano

Craftserve właśnie dodało silnik 1.6.1! :) Otwarcie będzie jutro godz. 12:00 na 100%!

I serwer będzie non-premium jak wam działa. ;)

-----------------------

Opublikowano

Nick w MC: Crackeeer

Twój wiek: 15

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?: Fajna sprawa ;D

Kilka zdań o sobie: nie -,- mam swój serwer... Też 20 slotów... =) od 1.4.7

Ile będziesz grał?:
zajrzę ;) Pewnie mi się spodoba to będę grał... grał... grał... =)

Opublikowano

Nick w MC: Cz4rt3k
Twój wiek: 14
Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?: Ponieważ widzę pierwszy raz tego typu serwer i chciałbym zobaczyć jak to wszystko wypali i ogólnie jaka będzie atmosfera.

Kilka zdań o sobie: Jestem nastawiony na miłych i dorosłych (nie szczególnie fizczynie ale psychicznie) graczy, którzy zapewne też chcą lub już grają na tym serwerze.
Ile będziesz grał?: Póki mi się serwer nie znudzi, bądź jakiś idiota np ktoś z źle dobranego teamu, "hackerzy" rozwalą go.

911001425911918417398.jpeg

Znawca
Opublikowano

Za godzinę serwer startuje! Ostatecznie dodany Cz4rt3k!

Serwer wystartował!!!

-----------------------

Opublikowano

Hey panie kapitanie ! Nie wiem czy można po starcie składać podania, ale jak można to proszę o rozpatrzenie mojego :

Nick w MC: Kaer
Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?: Jedyny serwer, który nie jest RPG/FB/SURV/WG. I dobry pomysł na rozgrywkę.

Kilka zdań o sobie: Jestem gimnazjalistą, ze śląska. Gram w minecrafta tak z 2-3 lata i pisze w c++(Czysto amatorsko.). Ogarniam pisownie w naszym ojczystym języku, i ogarniam wszechświat.(A czasami to wszechświat ogarnia mnie xD).
Ile będziesz grał?: To akurat zależy od dnia. Czasami po 1h a czasami po 4h.

//ps dobra doczytałem się, że czas podań się już skończył. Podanie do następnej edycji poprosze zakwalifikować.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Znawca
Opublikowano

Hey panie kapitanie ! Nie wiem czy można po starcie składać podania, ale jak można to proszę o rozpatrzenie mojego :

Nick w MC: Kaer

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?: Jedyny serwer, który nie jest RPG/FB/SURV/WG. I dobry pomysł na rozgrywkę.

Kilka zdań o sobie: Jestem gimnazjalistą, ze śląska. Gram w minecrafta tak z 2-3 lata i pisze w c++(Czysto amatorsko.). Ogarniam pisownie w naszym ojczystym języku, i ogarniam wszechświat.(A czasami to wszechświat ogarnia mnie xD).

Ile będziesz grał?: To akurat zależy od dnia. Czasami po 1h a czasami po 4h.

//ps dobra doczytałem się, że czas podań się już skończył. Podanie do następnej edycji poprosze zakwalifikować.

Dodam Cię teraz bo mało graczy. :/

-----------------------

Opublikowano

Ekhem. Troszeczke zbugowany serwer.

1. Na spawnie nacisnąłem przycisk i mnie wywaliło wpizdu tak jak powinno być, lecz niestety nie mogłem się ruszać.

2. Po relogu zaczyna się od spawnu.

3. Po śmierci jesteś duchem, lecz wystarczy że zrobisz relog i znowu jest okej.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Znawca
Opublikowano

Ekhem. Troszeczke zbugowany serwer.

1. Na spawnie nacisnąłem przycisk i mnie wywaliło wpizdu tak jak powinno być, lecz niestety nie mogłem się ruszać.

2. Po relogu zaczyna się od spawnu.

3. Po śmierci jesteś duchem, lecz wystarczy że zrobisz relog i znowu jest okej.

Dlatego zmieniamy zasadę serwera:

Każdy gracz ma 2 życia - po straceniu ich ma bana do następnej edycji i tyle.

-----------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...