Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co sadzicie na temat nowych GM.

Paweu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uważam, że Miyoshi jest na prawdę mega spoko moderatorką.

Bez żadnych problemów da się z nią dogadać :)

kolega juz buduje sobie pozycje zeby potem miec spokoj xD

dla mnie maja wykonywac swoja robote i tyle w tym temacie

Opublikowano

Obraza (a najczęściej takowe były) są łamaniem regulaminu. Pisząc 'wtedy, kiedy zasługiwały' miałam na myśli właśnie niestosowanie się do zasad, które tutaj panują. ;-)

Dobrze wiesz, że wiele o ile nie wszystkie bany nałożone za "obrazę" mogły wcale nie mieć miejsca, ale przez Twój kaprys i brak dystansu do siebie stało się jak się stało.

Ps. nie lajkuj moich postów, ja Ci i tak lajka nie dam xD xD

Ps2. kiedy zmieniłaś płeć? 51ccaf91f2f97.png:D

Opublikowano

Co mnie obchodzi kto jest Gm, mają robić raporty i tyle. A jak się przestrzega zasad regulaminu to nie ma się o co bać, nawet jeśli global moderator jest jakiś "ostrzejszy"

Opublikowano

Luzik ludzie, wyluzujcie trochę i dajcie jej szansę, jak spartoli szansę to wtedy hejtujcie. A na obecną chwilę dajcie jej tą szansę jedyną :)

Sam nie byłem ideałem jako moderator i mam swoje za uszami ale parę osób mi dało szansę i wiedzą że warto było :)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Dobrze wiesz, że wiele o ile nie wszystkie bany nałożone za "obrazę" mogły wcale nie mieć miejsca, ale przez Twój kaprys i brak dystansu do siebie stało się jak się stało.

Ps. nie lajkuj moich postów, ja Ci i tak lajka nie dam xD xD

Nie potrzebuję Twoich lajków. :P Tak, nad dystansem do takich głupich tekstów cały czas pracuję. ;-)

@Pavecio

Człowiek jest tylko człowiekiem. Każdy ma swoje wady. ;-) Moją akurat było/jest brak dystansu do niektórych wpisów, ale jak wyżej napisałam, pracuję nad tym i idzie mi całkiem nieźle.

Opublikowano

Nie wiem co wy tak się uparliście na Miyoshi...
Jak stwarzacie sytuacje w których modarator musi być stanowczy, nie dziwcie się, ze dostaniecie jakieś ostrzeżenie

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Nie potrzebuję Twoich lajków. :P

To był taki dżołk jbc :P No ale to również poniekąd tyczy się tego o czym wspomniałem :)

Tak, nad dystansem do takich głupich tekstów cały czas pracuję. ;-)

Po raz kolejny sama napisałaś, że nie jesteś gotowa na tą posadę :)

Opublikowano

Jak można być tak tępym i napisać taki temat? Logiczne, że taka dyskusja na MPC nie będzie miała miejsca, bo użytkownicy nie są do tego zdolni. Zamykam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...