Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co sadzicie na temat nowych GM.

Paweu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, co sadzicie na temat nowych GM.

Ma tu być prowadzona dyskusja na poziomie, nie wiesz co to znaczy ? to wypad z tematu.

słucham.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Jest spoko, ale Myoshi nie dał bym tej rangi. Mimo że ja do niej nic nie mam, to zbyt konfliktowa osoba z resztą userów. Pozatym nie ma co narzekać, tylko liczyć że się sprawdzą :)

Opublikowano

Ma tu być prowadzona dyskusja na poziomie, nie wiesz co to znaczy ? to wypad z tematu.

Liczysz na cuda.

Takie tematy się nie udadzą, lepiej dać sobie spokój. Są wakacje, olejcie to co się tu dzieje :D

Opublikowano

I tak nic nie wskórasz xD.

Ale ja nie mam zamiaru nic wskorac, po prostu chce poznać wasze zdania.

Opublikowano

Wyczuwam flame, hejt, obrazy, ubliżanie itp. itd., bo w końcu internet to coś niezwykle istotnego w życiu niektórych osób. ;x

Majkel - fajnie, że dostał GM-a. Należała mu się ta ranga. Na pewno dobrze się sprawdzi w tej roli.

CvS - kolegę widziałam raz w życiu, kiedy dodawał brzydkie napisy do moich tematów w dziale LC. Skoro administracja go wybrała to najwyraźniej zasłużył. ;)

Jest spoko, ale Myoshi nie dał bym tej rangi. Mimo że ja do niej nic nie mam, to zbyt konfliktowa osoba z resztą userów. Pozatym nie ma co narzekać, tylko liczyć że się sprawdzą :)

Ja nie jestem konfliktowa. ;-) Po prostu wyrażam swoje zdanie na temat zachowań niektórych osób. Poza tym ja nigdy nie zaczęłam żadnej kłótni tutaj. Gdyby ktoś chciał Ci ubliżać na pewno nie popuściłbyś tego płazem. ;x

Opublikowano

Majkel - na 100% zasłużony GM. Na początku newsa byłem zdziwiony brakiem jego nicku. Sympatyczny, pomocny i skromny chłopak. Nie wychyla się z tłumu i nie wywyższa nad innymi. Godny awans

CvS - brak zdania

Mijoszi - Wywyższa się nad innymi. Tworzy własny regulamin. Wszędzie jej pełno. Konfliktowa. Myśli, że jej wszystko wolno. Ogólnie ... dobra nie... :ninja: bo znów wynoszenie info (Ci co wiedzą to wiedzą - reszta ma problem) -.-:ninja: Negatywnie jestem nastawiony do jej osoby

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Wyczuwam flame, hejt, obrazy, ubliżanie itp. itd., bo w końcu internet to coś niezwykle istotnego w życiu niektórych osób. ;x

Majkel - fajnie, że dostał GM-a. Należała mu się ta ranga. Na pewno dobrze się sprawdzi w tej roli.

CvS - kolegę widziałam raz w życiu, kiedy dodawał brzydkie napisy do moich tematów w dziale LC. Skoro administracja go wybrała to najwyraźniej zasłużył. ;)

Ja nie jestem konfliktowa. ;-) Po prostu wyrażam swoje zdanie na temat zachowań niektórych osób. Poza tym ja nigdy nie zaczęłam żadnej kłótni tutaj. Gdyby ktoś chciał Ci ubliżać na pewno nie popuściłbyś tego płazem. ;x

Przeczysz sobie.

Majkel zasłużyny, cvs - nie mam zdania, miy - za szybko, zbyt dużo afer związanych z nią jest ostatnio.

//Zaczyna się flame...

652601399840421198520.png

Opublikowano

Gdyby ktoś chciał Ci ubliżać na pewno nie popuściłbyś tego płazem. ;x

I właśnie tym zdaniem pokazałaś, że jesteś jeszcze za wcześnie na czerwono ;-)

Opublikowano

I właśnie tym zdaniem pokazałaś, że jesteś jeszcze za wcześnie na czerwono ;-)

Ja tylko stwierdzam suche fakty. To samo tyczy się Administracji, jak i innych GM-ów. De facto nikogo na forum nie obraziłam. To ludzie zaczynają tworzyć jakieś dziwne konflikty, nie ja. ;-) Oceniając przez perspektywę forum daleko się nie zajdzie. Jestem na GG/PW - zapraszam jeśli ktoś ma sugestie, co do mojego zachowania. Chętnie ich wysłucham i na pewno wezmę sobie do serca.

Opublikowano

Ogólnie to dam im szansę, z Miyo ostatnio dogaduje się dobrze i zmieniłem zdanie co do jej osoby. CvS - Trochę za szybko moim zdaniem ponieważ jak miałem moderatora w Terze to ja musiałem odwalać czarną robotę za niego a nie widziałem jakiejś tam pomocy z jego strony ale życzę mu powodzenia. Majkel? hmm... Dobra osoba, czekałem aż dostanie GM i byłem tego pewny ponieważ uczciwie pracował i próbował rozwijać działy, z niektórymi mu nie wyszło a niektóre rozwinął, ogólnie rzecz biorąc to dajcie im szanse a jak nie poradzą sobie to wtedy można dyskutować kto i jak powinien za nich dostać GM.

Pozdrawiam.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Ja tylko stwierdzam suche fakty. To samo tyczy się Administracji, jak i innych GM-ów. De facto nikogo na forum nie obraziłam. To ludzie zaczynają tworzyć jakieś dziwne konflikty, nie ja. ;-) Oceniając przez perspektywę forum daleko się nie zajdzie. Jestem na GG/PW - zapraszam jeśli ktoś ma sugestie, co do mojego zachowania. Chętnie ich wysłucham i na pewno wezmę sobie do serca.

Ja o jednym, Ty o drugim ;)

Już jako moderator powinnaś mieć dystans do tego co inni piszą o Tobie, bo przecież wyrazić swoje zdanie każdy może (w taki lub inny sposób ale może) a Ty na sucho powinnaś to przyjąć a nie obrażać się jak dzieciak i prosić BR3ND'a aby kogoś zbanował. Teraz to już strach nawet na forum napisać "Pasztet" bo przyjmiesz to jako obrazę Twojego królika (myślisz, że jesteś w centrum uwagi forum i każdy tylko o Tobie pisze) i wrzucisz perma.

Opublikowano

Ja życzę całej trójce powodzenia :) Mam nadzieję, że się sprawdzą, a te wszystkie docinki w stronę niektórych z nich wreszcie się skończą.

#don't care

Opublikowano

Uważam, że Miyoshi jest na prawdę mega spoko moderatorką.

Bez żadnych problemów da się z nią dogadać :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Dzialem pogaduszki rzadzi(lub rzadzila) Miyoshi zelazna reka, dlatego duzo osob ja za to poprostu nienawidzi(hahaha).

Jako gm napewno sie spisze ale ja mam inne zdanie na temat CvS, ja go nigdy nie widzialem, wiec nie wiem co o nim sadzic.

Jednak wierze w to ze administracja podjela dobra decyzje. Majkel to Majkel, juz dawno powinien miec tego Gm'a, wiec to byla kwestia czasu.

Ale powiem szczerze ze czasem Miyoshi przesadza z niektorymi postami, odpowiada na ogien ogniem i moze sie przez to poparzyc.

sstwc.jpg

Opublikowano

Ja o jednym, Ty o drugim ;)

Już jako moderator powinnaś mieć dystans do tego co inni piszą o Tobie, bo przecież wyrazić swoje zdanie każdy może (w taki lub inny sposób ale może) a Ty na sucho powinnaś to przyjąć a nie obrażać się jak dzieciak i prosić BR3ND'a aby kogoś zbanował. Teraz to już strach nawet na forum napisać "Pasztet" bo przyjmiesz to jako obrazę Twojego królika (myślisz, że jesteś w centrum uwagi forum i każdy tylko o Tobie pisze) i wrzucisz perma.

No nie do końca tak jest. Prosiłam o bany tylko wtedy, kiedy dane osoby na to zasługiwały. ;-) Z tym dystansem masz rację i nie będę tego w żaden sposób kwestionować, niemniej z królikiem i pasztetem to lekko przesadziłeś. :P

Opublikowano

i pisze to osoba, która po za internetem nie ma znajomych ;_; nice

uważam, że byli lepsi kandydaci.

Opublikowano

No nie do końca tak jest. Prosiłam o bany tylko wtedy, kiedy dane osoby na to zasługiwały. ;-) Z tym dystansem masz rację i nie będę tego w żaden sposób kwestionować, niemniej z królikiem i pasztetem to lekko przesadziłeś. :P

Kiedy zasługiwały? Czyli nie wtedy kiedy łamały regulamin, więc sama widzisz, że jesteś na nieodpowiednim miejscu.

Co do królika, nie byłbym pewien, ja za biurko dostałem perma ;)

Opublikowano

i pisze to osoba, która po za internetem nie ma znajomych ;_; nice

uważam, że byli lepsi kandydaci.

Oj, jesteś w błędzie. ;o

Kiedy zasługiwały? Czyli nie wtedy kiedy łamały regulamin, więc sama widzisz, że jesteś na nieodpowiednim miejscu.

Co do królika, nie byłbym pewien, ja za biurko dostałem perma ;)

Obraza (a najczęściej takowe były) są łamaniem regulaminu. Pisząc 'wtedy, kiedy zasługiwały' miałam na myśli właśnie niestosowanie się do zasad, które tutaj panują. ;-)

Opublikowano

100% prawda

Jesteś konfliktowa, a więc. Sama prowokujesz wywyższaniem się bo masz rangę na jakimś forum, a później taki Jan Kowalski dostanie bana za wyrażenie opinii na twój temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...