Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Znamy już prezent za 1mln lajków na FB!

Torezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zaszczyt zapowiedzieć, że za 1mln lajków, dostaniemy Lamborghini Miure, autko jest dobre(klasa A - wersja zmodernizowana z 2006 roku) ale za 1mln lajków mogli się bardziej postarać. No cóż, może ruskie uratują honor, wkońcu wiszą nam 2 zaległe kody :G

@down: Dzięki kolego, wzajemnie :)

Oficjalna informacja!

Zbliżamy się do osiągnięcia kamienia milowego jakim jest 1 MILION fanów profilu Need for Speed World. Zostało już tylko kilka tysięcy, czas więc ujawnić, co na Was czeka. Aby pomóc nam osiągnąć cel, wystarczy, że klikniecie przycisk "Lubię to" znajdujący się powyżej, jeśli jeszcze tego nie zrobiliście. Pomóżcie nam osiągnąć cel, a wkrótce po tym wszyscy będziecie mogli zdobyć własne

Lamborghini Miura Concept!

1044078_559182017460843_737332140_n.jpg

+temat będzie na bieżąco aktualizowany, jeśli tylko pojawi się kod - poinformuję was.

+proszę również o nie spamowanie w temacie, jeśli ktoś ma pytania - to proszę kierować je na priv, napewno odpowiem.

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja się cieszę, przynajmniej jakiś wóz, którego jeszcze nie mam.

Już dawno chciałem kupić sobie Miurę, ale szkoda mi było SB, liczyłem że pojawi się kiedyś w rotacji.

Fajny kolekcjonerski wóz, jak wpakuje się w niego trochę dobrych części to można nim coś wywalczyć.

Opublikowano

A mi pasuje ;) Moze juz zalicze archiva na 4 lambo ;p

Mi osobiscie miura sie podoba. Zgrabne, ładne autko, nie na wyscigi a do cieszenia oka ;]

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Taaa... jak mi wypadła miura z car-packa, to teraz będzie za "lajki"... Tak przy okazji, mógłby ktoś podać link do źródła tej informacji? Nigdzie na oficjalnych stronach/forum nie znalazłem. Jedyne co o Miurze jest, to "guess that car", czyli jest na zamazanym obrazku do zgadnięcia.

Opublikowano

Lepsze to niż nic ;)

Zawsze autko więcej.

Teraz jak ruski dadzą 2 kody będą razem 3 samochody!

Miura to klasyk i fajnie wygląda w garażu, dobrze się nią jeździ.

PS. Ciekawe ile jeszcze trzeba czekać <_<

Opublikowano

''Pomóżcie nam osiągnąć cel, a wkrótce po tym wszyscy będziecie mieli mogli zdobyć własne Lamborghini Miura Concept.''

Tak pisze na polskiej stronie worlda (FB).

Opublikowano

Przepraszam za niepodanie źródła, ale byłem poza domem i nie miałem jak tego zrobić, dziękuje koledze wyżej za wyręczenie.

/Temat zaktualizowany.

Opublikowano

Hmm .. a to czasem nie jest jakaś nowa zmodyfikowana Miura ? :D Nigdy nie widziałem Concept albo zdaje mi się zbyt unowocześniona na tym zdjęciu . W końcu fajnie wyszło . Nagroda kiepska , liczyłem na jakies potężne auto z S'ki bo w końcu to jest 1mln like'ów . Cóz , zawsze miejsce w garażu bd :D

Opublikowano

Fajnie, będzie za free jakieś autko i oto chodzi, lajkować panowie ! :D

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

A mam pytanie a ten lambo będzie za free czy będzie trzeba kupić ?.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

A mam pytanie a ten lambo będzie za free czy będzie trzeba kupić ?.

Będzie za free, wystarczy że się zalogujesz na ich stronie i wpiszesz kodzik, a potem odbierzesz samochód u dilera.

za free bedzie :D

A ruscy wisza 2 kody na auta ?

Wiszą, wiszą, niedługo powinni dać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...