Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Znamy już prezent za 1mln lajków na FB!

Torezz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zazwyczaj po południu, ja się spodziewam po 13.

@down: Czytaj 1 post.

Venom, zyskujesz ogromne uznanie w moich oczach.

Opublikowano

Jak sie pojawi kod prosze o jego przesłanie na pw i dziekuje za informacje.

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Jak się kod pojawi proszę o niewstawianie go tutaj, bo nie po to powstal ten piepszony temat.

Jakors MYŚl !!! Czy na tym forum sa same nieogarniete dzieciaki??? Myslisz, ze po co powstal ten temat wyobraz sb po to, zeby wlasnie podac ten kod, bo znajdzie sie jakis dobroczynca i sie nim podzieli... Naprawde wszyscy sa az tak tepi, zadajecie jakies popiepszone pytania. Gowno nas to obchodzi czy sprzedacie sb ta miure czy bd sie fapac na jej widok czy sb bd nia jezdzic. Naprawde myslicie, ze kogos to obchodzi co z nia zrobicie. To dla jasnosci napisze NIE WSZYSCY MAJĄ TO W DUPIE CO ZROBICIE Z TYM SAMOCHODZEM. Po to powstal temat, zeby napisac tu ten kod i nie zakladac miliona innych. Naprawde jedynym sposobem, zebyscie nie spamowali jest zablokowanie tematu? Przestancie pisac te zbedne popiepszone komentarze. Jak sie kod pojawi to Torrez go wstawi i wasze gadanie o tym czy wam sie podoba czy nie jest ZBĘDNE.

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Kod będzie około godziny trzynastej ich czasu. :)

Czyli około godziny osiemnastej naszego. (nie jestem pewny nie sprawdzałem jakie GMT jest u nich, na pewno po godzinie 18)

Opublikowano

Przestaniecie wkońcu spamić? Myślicie że EA to maszyny które są dostępne 24/7? NIE to są ludzie tak jak TY i JA i też mają swoje zadania i obowiązki.Przestańcie gdybać bo to nie ma sensu, pisali że kod będzie w poniedziałek więc jest jeszcze czas.

Od tej pory zgłaszam KAŻDEGO który będzie GDYBAŁ lub wprowadzał w błąd.

Opublikowano

Widzę że dalej spamujecie więc zamykam.Jeśli autor będzie chciał otworzy to zapraszam na PW.Jak kod się pojawi,to będzie on w pierwszym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...