Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis wszystkich hacków w dziale MicroVolts

maryn1666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli jest tak jak mówisz to właśnie ukazałeś słabość swojej gry :) Mała mapka choćby junk i snajperka za bardzo Ci nie pomoże :P

Ja mam ms po 50-60+ zależy od pingu hosta, ale to nic, bo mój komputer po prostu nie nadąża momentami. A najbliższy termin możliwości kupienia czegoś nowego, bądź choćby procesora, karty graficznej i ramu to marzec w przyszłym roku :(

ps. FMS to była ironia :P

Opublikowano

A tak w ogole z kazdej odleglosci gosci biore (nie wiem moze ktos strzelac nie umie) Ja sb cela wycwiczylem w innych grach wiec z najmniejsza mapka nie mam trudnosci. Innymi broniami tez dobrze gram, ale nie tak jak snajperka.

(Kazdy gracz ma slabe punkty)

Opublikowano

A co nie wiezysz mi ze mam duze znajomosci na mv? ze duzo osob mnie zna i rozposnaje ? Ze kiedys lazilem sb po kazdym clanie.I gralem gdzie chcialem i kiedy chcialem

PS Sir nie rob sb ze mnie jaj -.- i tak wiem ze to ty.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie piszcie że nie ma hacków ponieważ jest... i go mam

sygnatura2.png

Opublikowano

Hmm skanowałem plik AVG i nie było wirusa może to coś ze stroną zaraz wrzuce na inną.

sygnatura2.png

Opublikowano

Kurde AmirsaccVIP mam teraz taki problem, że mi woła o jakiś mvscr110.dll a upewniłem się i go mam w plikach systemowych wszędzie jest a injector nadal o niego woła już sprawdzałem na 3 injectorach i nadal tak o co chodzi?

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...