Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis wszystkich hacków w dziale MicroVolts

maryn1666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przydało mi się to aktualizuj ten spis i będzie gites :D

Lubię to

Oto moje teorie:

2+2=9

4:1=2

1x1=1

Woda jest bezbarwna bo soki itp mają kolor

• 4 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdy instaluje ddengine i perma zeby miec hacka na bossa. To wtedy jak naciskam f1 przy ddengine nie skanuje mi nic nie wiem co zrobic. Prosze o pomoc :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak ktoś zaktualizuje/stworzy hack'a to na pewno ktoś go tutaj udostępni. Póki co nie widziałem w grze osób używających hack'ów.

@

Widziałem dzisiaj hackera na ctb.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hallo kiedy bendzie nowy hack ? kur....wa sorry ale czekam od 2 miesiency i wogole nic nie ma wy wogole cos dodajacie refreszujecie ta strone ? .

Opublikowano

Strona jest refreshowana.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

Nie polecam uzywac cheatow, po co grac wiedzac, ze w kazdej chwili w nagrode moze wpadnac ban? Najwiecej wspolczuje dla graczy ktorzy uzywali level hack. Maja przerypane ktos wykabluje dla admina, ze uzywali hack level on sprawdzi: Level 71 zobaczmy ile ten gracz gra. Spradzi a w danych gracza gra tylko on np. 10 dni. Wiec lepiej nie uzywac cheatow.

Opublikowano

Kolega wyzej nic juz nie rozumie MV team ma teraz wszystko w..... Mozesz kogos zreportowac za ce a on dostanie tylko blokade na dwa tyg i po sprawie.Teraz nawet resetow lv nie daja.Testowane ;)

Opublikowano

Dokładnie, a szkoda, bo gra jest bardzo fajna.

Ale na tą chwilę nie ma żadnych hacków więc nie ma na co narzekać.

Opublikowano

Nie spotkałem się z tym jeszcze od 2 tygodni :)

Pewnie tylko dla vipów... zapłać 60zł (na PLN) i się ciesz.

Opublikowano

Nie dziękuję :D Ja tylko czekam na działającego bypassa bo chciałbym sobie hajs na bossie zdobyć i mieć go na zapas :) Kiedyś miałem 1,5mln mp i wydałem na kapsułki ale się nie opłacało. Mp muszę mieć na ulepszenia broni i na młotki do tych kapsułek bo one ciągle dropiom ale na Capture the Battery.

Opublikowano

Ja gralem na bossie z gosciem, ktory mial hacka na same diamond boxy ciagle je dostawal. Nie wiecie jak wywolac buga z bossem na 16 graczy? Bo ja na takim gralem i na koncu rundy microvolts wylaczalo xD.

AHA! FMS AKA czy ty mi sugerujesz, ze jestem kapusiem? Ja na nikogo niekapuje. Moze 1vs1? Ja kazdego do 0 rozpier... I inni pisza "h4ack ban, report" Mnie to wkur... Pisza te dzieci bo grac nie umia! Poprostu kazdego ze snajperki biore do 0

Opublikowano

AHA! FMS AKA czy ty mi sugerujesz, ze jestem kapusiem? Ja na nikogo niekapuje. Moze 1vs1? Ja kazdego do 0 rozpier... I inni pisza "h4ack ban, report" Mnie to wkur... Pisza te dzieci bo grac nie

umia! Poprostu kazdego ze snajperki biore do 0[/

quote]

Jak wymienie kare graficzna w kompie i bd gral na normalnym poziomie gry to z checia ;)

Opublikowano

FMS kto wie może przyszły turniej nie będzie Twój <heheheheh> :D

Zientez gdybym ja miał liczyć wszystkie te wyzwiska, którymi sypią zapłakane dzieci to bym mógł zostać Świętym Mikołajem, bo ich ilość równałaby się ilości jego prezentów. Ponad to dodam, że średnio co 5 gra kończy się kicknięciem mnie przez dzieci z rooma. A przyznam szczerze, że do tych najlepszych z pewnością nie należę.

Ale nie odbiegajmy od tematu, który jest o cheatach w tym dziale ;P

Póki co nie ma darmowych i się nie zanosi. Stworzą bypassa to będziecie szczęśliwi, ja nie, bo na XP pewnie i tak nie wejdzie ;P

Opublikowano

Oj uwiez ze bedzie ;p.Wiem ze to brzmi jak duze ego ale... Obecnie mam bardzo slabego pc ktory wywoluje ciagle laggi fpsow .Mysle nad zakupem nowej karty graficznej i formatem ktory na pewno cos pomoze ;p.Na pewno za jakis miech - dwa zobaczycie mnie znowu grajacego turnieje w barwach forbidden juz wszystko mam ustalone z Pongikiem ;x

@topic Co do chetow jak cos znajde bd pisal .Ale obecnie malo widuje tego ;D.Jak narazie to ja jestem tylko wyzywany od mvx na riffle.

Opublikowano

Spoko, macie skype do l33t? Chce z nim 1v1 o ile on jeszcze gra. Kilku najlepszych z mv rozwalilem jeden mnie az dednal 6 razy (dzieciak z mp5), ale ja go pocislem ze snajperki. A co najgorsze ja gralem z graczem (jeden z najlepszych) wygralem z nim do 3. Zanim on ze mna gral w nazwie serwera bylo "7 WIN 0 LOSE" Jak go rozje... to co on zrobil? Kicknal mnie i nie zmienil w nazwie serwera, ze przegral ...

FMS AKA wiec czekam :)

Naj sie gra snajperką, po co sie meczyc jak goscia na hita mozna wziasc ...

Gdyby nie bylo snajpr w mv byl bym skonczony :(

FMS ciekawe czy snajperka Jam cie wezme. Zaryzykuje chyba.

FMS ile masz ms? bo ja nieraz az 90 ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...