Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6] [NewSurvival na Modach] [Unikat] [24/7] [NoPremium&NoWhiteList] LostLands - Żyjemy z pasją do gier!

KAMIKADZEKKS

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybierz odp.

• Nie gram, jednak zagram na pewno!
      33
    • Gram i jest extra!
      7
    • Gra?em na poprzednich i zagram tera!
      3
    • EPICKI !
      5
    • Do dupy!
      19
    • Wszystko okej, jednak co? mo?e na YouTube przyda?oby si? zrobi?
      2
    • Poprawcie par? rzeczy, a ogólnie jest OK
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To mowisz ze do srody a moze nawet szybciej? <3

Środa - Czwartek - Piątek -> w którymś dniu na pewno (z tych wymienionych)

Czekam, czekam, jeśli łaska to napisz chociaż jakich modów możemy się spodziewać(nawet na PW :)), bo nie lubię wyczekiwać kota w worku xD

To już Nasza słodka tajemnica.

Zapowiada się ciekawie. Autorski launcher aż 83 mody. Napewno zagram ! ;)

Prezentacja na YouTube leci prawdopodobnie jutro, więc dodam link do prezki głównej ;)

Od siebie dodam, że System Osad, który zrobiłem jest - EPICKI!

//Edycja 2013-07-02 godzina 00:00

Budowa z Matrixem to nie lada wyzwanie. Macie tutaj screeny z budowy "pokoju craftingu"

Prawie od samego początku do końca. Efekt zobaczycie na starcie ;)

1o42.png

Opublikowano

zdecydujcie się czy macie już te 83 mody czy wersje 1.6

jak na razie nieliczne mody są na 1.6 bo zmieniły się zupełnie pliki MC

Masz serwer MC z modami, chętnie zagram.

Opublikowano

Serwer jest na 1.5.2 ale konie będą mamy mo'creatures ;)
W temacie jest 1.6 z powodu aktualizowania tematu , za jakiś miesiąc lub szybciej zrobimy serwer na 1.6 gdy pokażą się aktualne mody jakie mamy. Dzisiaj pokażemy filmik prezentujący serwer.

Opublikowano

Tylko tym razem uważajcie na bugi i na osoby które bierzecie do administracji :P Żeby znowu jakiś dziesięciolatek nie miał skrzynek wypchanych diaxami albo mod latał i rozwalał innym domki :) ~Alchemik

bipsMal.png

Opublikowano

Tym razem się postaramy :)
Pierwsze 3 dni po starcie będą fazą alpha - wyszukiwaniu bugów, oraz testowanie itemów czy nie niszczą cuboidów jak poprzednim razem.. rozmyślam co do thaum craft może udało by się go jakoś zabezpieczyć, lub zablokować w configu poszczególne itemy..

Opublikowano

Spróbujcie, bo Thaumcraft to jeden z moich ulubionych modów. Na kilku serwerach udało się ludziom zablokować użycie tych griefujących itemków ale niestety nie wiem jak.

bipsMal.png

Opublikowano

Juz sie boje tych modów ;>

Nie ma się czego bać ;)

Czekajcie cierpliwie, wejdziecie i zobaczycie. Jednak start nam się przedłużył i tak jak było mówione na początku prawdopodobnie wystartujemy w Piątek, chcemy jeszcze prezke na YT dać... Mieliśmy dzisiaj, ale brakło nam czasu i dopiero prawdopodobnie jutro ;)

Opublikowano

No tak przecież bez prezki to się grać po prostu nie da xD Ruchy... i nie zajmować się pierdołami, tylko raz ciach wszystko ma działać i puszczać betę. xPP

bipsMal.png

Opublikowano

Ok, specjalne kity. To ja poproszę o klient 5h przed startem minimum, żebym zdążył i dokładną co do minuty godzinę startu xD Mam nadzieję że serwer osiągnie sukces, bo już poprzednio mi się podobał, a teraz widzę, że zmierza to w coraz lepszym kierunku :)

bipsMal.png

Opublikowano

Launcher Stworzony specialnie dla nas przez DevilGoku odniusł sukces, został już przetestowany działa na każdym systemie operacyjnym ! :D
Jutro zobaczycie filmik prezentujący serwer !

Opublikowano

A dodacie/dodaliście More Pistons Mod?? Dodało by to możliwość budowania wind i systemów zabezpieczeń, bram itp.

@DOWN: sory, nie tu chciałem napisać.

bipsMal.png

Opublikowano

Wszystko fajnie ale dla mnie brakuje trochę magii. Dodajcie RPGInventory, Thaumcrafta(wiem...wiem... nie możecie),The Wars Mod, Magical Crops, Ars Magica, Altria Craft, The Eternal Frost lub coś tego pokroju albo przynajmniej więcej broni dystansowych(łuki, kusze np: More Bows).

Wybierzcie coś z tych modów, bo szybko się znudzi to co już macie.

I ode mnie wielka prośba o dodanie More Pistons :)

ps. Macie coś co pokazuje HP potworków, DMG? jak np: Damage Indicators?

bipsMal.png

Opublikowano

Ulepszyłem trochę minecraft pod względem menu, można teraz:
- kontynuować swoją grę na singleplayer

- polonczyc się z serwerem w menu

- podlonczyć skype do minecraft, twitter, facebook i wiele innych szczegóły na screenie:

r18h.png

1qi.png

@EDIT

@up
morePistons nie działa neistety kilka dni temu już testowałem ten mod, cos z forge mamy.. :( tak samo z more bows nie chciało coś działać ;/

Opublikowano

Mozą prosić o Edit tematu i spis modów?
:)

Posty :3 ..::50::..::100::..::150::..::200::..::250::..::300::..                                        W grach Marrix_PL z wyjątkiem minkraftów ;3

Opublikowano

Albo sobie ściągnijcie luncher i sami sprawdźcie (to dla tych inteligentnych). Szału nie ma, tyle mogę powiedzieć i mam nadzieję, że będzie więcej modów które dodają więcej niż meble i żarcie.

Powiem tak jest niecałe 100 modów z czego około 70 odpowiada za jedzenie, 15 za światło i wygląd, 10 za meble, a reszta to bronie i moby... spodziewałem się czegoś lepszego :(

bipsMal.png

Opublikowano

UWAGA !
START SERWERA DZISIAJ O 18.00 !

SERWER BĘDZIE W FAZIE BETA !

@EDIT
Mamy małe problemy z ftp gdzie są przechowywane pliki, start serwera może sieprzeciągnąć o kilka godzin zanim problemy z hostingiem nie zostaną rozwiązane.. :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...