Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New Skillhack By Exar

liso100

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny +

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Super fajnie ale ten skil hack to jest tak ze on umożliwia mieć skkill czy tez dodaje punkty?????????

i wogle nie mogę się połapać z tym proszę o turtorial ale nie pisany najlepiej filmiki!!! thx z góry za pomoc

Opublikowano
Ja Mam Jeden Problem Mam Sure BM'a Na Servie Z GM Mode on Noi Mam Następujące Skille : Aure,Berka,Szarże ,Duszka,Rozproszenie,Smoczy Wir

A Mój Problem Polega Na Tym Że: Użyje N.p. Aury (Wyglada jakbym ładował strach a potem w środku ciała mojego sury jest płomień aury ) i mnie kicka Użyje smoczego wira kicka, duszka nie kicka , rozproszenie kicka,berek kicka,szarża kicka itd. zawsze jak użyje innego skilla niż ma moja klasa to mnie kicka Wie Ktoś Jak Temu Zapobiec ?

0

Możesz wbić nie swoje skille maxymalnie na g1!!!

@Up

Tak możesz

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Opublikowano

I tutaj UP się z Tobą nie zgodzę... Niektóre serwery maja zabezpieczenia... Na moim filmiku mam all skille P i nie kicka

Opublikowano

MAM PROBLEM

Dodałem wszystko ale nie mogę sobie dać sobie czerowanego ostrza i ognstego ducha na P

PROSZĘ O POMOC OCZYWIŚCIE 5 i +

Opublikowano

a czy to prawda że trzeba być GM-em aby używać tych skilli? Tzn dawać do nich PKT

Nie znasz regulaminu? Zapoznaj się z nim

xdlolxdxdxd.png

WTF?

Nick na privach

Hormon lub CinekH A Hamachi: Hormon666

hbkyp.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...